Chci si koupit k TV HD přehrávač a připojit k němu externí HDD,který by jsem zapojil do USB rozdvojky,tuto rozdvojku by jsem následně propojil s HD-BOXem.
Otázka zní: bude možné tento externí HDD používat střídavě s HD-BOXem a HD přehrávačem?
Pokud ne,existuje nějaké možné propojení,aby toto fungovalo?
Sdílení HDD připojeného k HD-BOXU
Moderátor: By.Bob
- mersa
- Nováček
Sdílení HDD připojeného k HD-BOXU
HD-BOX FS-9200 PVR - fw.1.10.49+Mcas - Loader 1.19 - 2 čtečky
Twin LNB Inverto Black Premium - motor - Skylink ICE - 8GB USB flash Patriot X-Porter - HDD APACER AC202 black 320GB
TV LG 50PZ250 - 3D
Twin LNB Inverto Black Premium - motor - Skylink ICE - 8GB USB flash Patriot X-Porter - HDD APACER AC202 black 320GB
TV LG 50PZ250 - 3D
- ShaMan
- V.I.P.
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Re: Sdílení HDD připojeného k HD-BOXU
Dvě zařízení s pravděpodobně jiným napěťovým potencionálem propojovat přes USB bych neradil to vypadá na průser .mersa píše:Chci si koupit k TV HD přehrávač a připojit k němu externí HDD,který by jsem zapojil do USB rozdvojky,tuto rozdvojku by jsem následně propojil s HD-BOXem.
Otázka zní: bude možné tento externí HDD používat střídavě s HD-BOXem a HD přehrávačem?
Pokud ne,existuje nějaké možné propojení,aby toto fungovalo?
Raději bych přemýšlel jak to nasdílet v síti ethernet
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
- mersa
- Nováček
OK.Jsem v tomto naprostý amatér,napadlo mě ještě,zda by fungovalo přímé propojení HD-BOXu a HD přehrávače pomocí klasického síťového kabelu přes konektory RJ-45?Byl by takto HDD ať už připojený k HD-BOXu nebo HD přehrávači vzájemně použitelný pro oba přístroje?Případně existuje nějaká snadná varianta pro použitelnost jen jednoho externího HDD pro oba přístroje bez manuálního přepínání mezi zdířkami USB u těchto zařízení?
Momentálně mám wifi router D-Link DI524UP,ke kterému se připojují přes wifi 3 notebooky a HD-BOX je k němu připojen klasickým kabelem do LAN.
Poněvadž síťové funkce HD-BOXu nevyužívám a další kabel přes celý dům již není možné natáhnout,bylo by příme propojení těchto dvou zařízení pro mě dobré řešení.
Momentálně mám wifi router D-Link DI524UP,ke kterému se připojují přes wifi 3 notebooky a HD-BOX je k němu připojen klasickým kabelem do LAN.
Poněvadž síťové funkce HD-BOXu nevyužívám a další kabel přes celý dům již není možné natáhnout,bylo by příme propojení těchto dvou zařízení pro mě dobré řešení.
TV LG 50PZ250 - 3D
TV LG 50PZ250 - 3D
- mersa
- Nováček
Jen pro doplnění-propojení HD-BOXu potřebuji provést s HD přehrávačem s DVD mechanikou Ferguson Ariva 150 DVD.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
TV LG 50PZ250 - 3D
TV LG 50PZ250 - 3D
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ak vie ten prehravac sambu , tak disk v hdboxe si dokaze mountnut a pouzivat ho na citanie.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- mersa
- Nováček
grantec píše:ak vie ten prehravac sambu , tak disk v hdboxe si dokaze mountnut a pouzivat ho na citanie.
Sambu umí,takže,jestli tomu správně rozumím,tak stačí přístroje propojit mezi sebou napřímo síťovým kabelem přes konektory RJ-45 a měly by se mezi sebou "domluvit" a disk připojený k HD-BOXu bude tedy viditelný a použitelný i pro přehrávání v HD přehrávači.Chápu to takto správně?
TV LG 50PZ250 - 3D
TV LG 50PZ250 - 3D
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ano , aj nie. Ak ich prepojis len medzi sebou , musis im nakonfigurovat siet - v rovnakom rozsahu musia byt, cize si musis vytvorit sam virtualnu siet. Oni totiz komunikuju na zaklade IP protokolu a bez IP to same nefunguje. :) Ale da sa to spravit.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00