Dobrý den všem. Tak jsem si objednal HD-BOX 9200 zítra by měl dorazit. Vybíral jsem dlouho ,vyhráli dva tunery, cena, zatím dobrá podpora a velmi ochotní lidé na tomto fóru, doufám, že nebudu zklamán kvalitou obrazu a stálým mrznutím přístroje .Celou diskuzi jsem tady přečetl dvakrát ale nevím jestli mi to pomohlo

. Linux jsem nikdy nepoužíval. Zkušenosti mám s Humaxem 5400 a Goldnem. Vlastním kartu Skylink s originálním modulem Cryptoworks .Moje požadavky jsou: 1) nahrávání a možnost sledování dalšího programu ( někdy se ženě musí vyhovět a nechat ji koukat na film v obýváku) 2) nahrávání v nepřítomnosti ( sport a zajímavé věci jdou většinou, když nejsem doma) 3) zbytek EMU – pokud půjdou Bulhaři a taky ukrajinské, ruské a další programy v Biss.
Takže bych nahrál do přístroje :
a) firmware v.1.08.22. v případě , že tam bude starší (nejsem si jistý jestli s 08.22 bude fungovat časové nahrávání)
b) Plugin mgcamd 1.35a (fix bulsat ) + newcs a keys z příspěvku co dával grantec
Při změně klíčů pak stačí nahrát do var/keys/ nový softcam.key přes usb? Nebo musím být připojen na web a používat updater softcam.key ?
c) Plugin Mcas pro sledování a nahrávání z jedné karty
Je to správně ?
d) Dále bych měl začátečnický dotaz: v čem se liší : mgcamd, mcas, xcam , oscam případně další emu Pluginy. Např. všechny přemění čtečku karet na universální ? Zatím bych používal originál modul.
Děkuji za připomínky.
Coolstrem Neo Twin, NG-Reurn 2.6-Nevis, doscam v0.20, mgcamd, int. 500GB WD, HD-BOX 9200, 1.11,16, MCAS, ICE Skylink Flexi 7, Cyfra+, motor Opt. DM 3800 (75E- 12,5W), Interstar twin,