konfigurcia OSCAM

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
cucpo
Nováček
Nováček

konfigurcia OSCAM

Příspěvek od cucpo »

Zdravim pani pls mam prosbu. HDBOX je uz 7 tyzdnov v servise, doma ma idu zozrat s experimentovanim. Preto chcem poprosit, nakonfiguroval by mi niekto plugin OSCAM komplet podla poziadavky. Tuto cinnost by som samozrejme zaplatil, pretoze s experimentovanim by som radsej skoncil, jednak ma zozeru doma, jednak HDBOX skoncil v servise kedze stale len RUN na displeji. /najmensiu verziu FW som skusal, takisto aj FTP bezuspesne v servise povedali ze poskodena flash pamet :-( /. Cize ak by bol niekto ochotny tak malo by to fungovat asi takto. Mam skylink kartu zo zakladnym balikom. Cez CCCAM sa pripajam k ext. servu odkial beriem rozsireny skylink, czlink a UPC. Cize takto nejak by to malo fungovat. Najde sa teda nejaky dobrak a skonfiguruje to ???

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: konfigurcia OSCAM

Příspěvek od grantec »

ked bude cas a nik iny sa nenajde - spravim ti to .
inak ty potrebujes skor nahrat korektne soft a plugin do prijimaca. Uz samotnym konfigurovanim oscamu sa neda nic pokazit. :D

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
cucpo
Nováček
Nováček

Příspěvek od cucpo »

no bol by som rad keby si sa na to podujal ja inak som tam mal akoze sfunkcneny oscam podla tvojich prispevkov aj akoze fungoval ale nie uplne spolahlivo, preto by som chcel aby bol skonfigurovany idelane bez zbytocnosti ktore tam nepatria. Co sa tyka nahravania fw a pluginov vzdy som sa snazil postupovat korektne var som vzdy vycistil prazdnym pluginom aj som potom kontroloval cez FTP pred tym ako som urobil upgrade fw ved som aj par verzii fw upgradol ale naposledy to proste nedopadlo :mad:

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Na tu korektnost mam asi takyto nazor.
Znamy robi instruktora v autoskole. A vsetkym sliepkam dava prakticku radu:
Skor nez sa rozhodnete nacuvat do garaze, racte ,prosim, vystupit z auta, pokuste sa otvorit dvere na garazi a presvedcte sa, ci tam nahodou uz nejake auto nieje.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
cucpo
Nováček
Nováček

Příspěvek od cucpo »

a presne tak ako ta sliepka som postupoval podla vasich rad na fore :cool: a aj tak dvere ostali zatvorene raz :roll:

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“