zdielanie z dreamsky dsr7000 na pc skystar2

Nastavení a diskuze
Odpovědět
mirectera
Nováček
Nováček

zdielanie z dreamsky dsr7000 na pc skystar2

Příspěvek od mirectera »

zdravim v tomto som laik prosim o rady ,uvazujem o skylink karte na dreamsky a z neho zdielat este na pc skystar2 je to mozne?ak sa to daa tak aky firmware do dreamsky aby to slo co najstabilnejsie a cez kabel rj45? nakolko na pc nemam volny com port tam mam cidlo na dialkove od skystar.plus este co ktomu potrebujem do dvbplayera plugin wincsc,router mam d link 524 fibernet? vopred vdaka za rady

mirectera
Nováček
Nováček

Re: zdielanie z dreamsky dsr7000 na pc skystar2

Příspěvek od mirectera »

tak vdaka za postrehy :55:

emge
Nováček
Nováček

Příspěvek od emge »

Položil si dosť špecifickú otázku, možno s tým nemá nikto skúsenosti. Ja osobne poradiť neviem.
Dreamsky vie zdieľať ako klient, na zdieľanie 2x Dreamsky (t.j. Dreamsky ako maser) sa používa špecifický systém (G-Share, Home Sharing Lan) a neviem o žiadnom softvéri do počítača, v ktorom by si vedel nahradiť pri zdieľaní prijímač.

HD-Box 9105+, Showbox E2 256 Pro, Dreamsky DSR-7500, motor DG-380
mirectera
Nováček
Nováček

Příspěvek od mirectera »

ok takze sa to neda druhy dreamsky nechcem kupovat mam v pc normu dvb-s to uz radsej dvb-s2 nieco ,na slovenske mam dvbt ,som to chcel koli tomu pretoze v obyvacke nejde nic po emu digi,prijmac lezi v krabici , len analog teraz.preto som chcel na dreamsy skylink a ak by zdiealal skystar2 bolo by fajn lebo ku skysatr2 nejaku citacku kariet kartu samotnu a este aj tak vsetko manualne robit nic cez dialkove to byma nebavilo.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze DSR-7000PVR, DSR-7500 CI LAN“