Karta Al jazeera Sport

Flash FW Klasické CRT, LCD, Plazma. Sat. karty.Pc karty.a vše kolem.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
BlackDeath
Nováček
Nováček

Karta Al jazeera Sport

Příspěvek od BlackDeath »

Zdravim pani.
Mam kartu Al jazeera Sport ktora je kodovana v Irdete len problem je, ze mam iNetbox 300 s MgCamd/newCS a kartu mi nechce citat, resp. precita ju aj mi po cca 3 min nabehne obraz, ale ked prepnem na dalsi program tak mu zasa trva cca 3 min kym ten program rozkoduje. Neviete co by som mal nakonfigurovat aby mi tuto kartu citalo korektne?? Skusal som ju v Showbox S-500 v module Powercam Pro a tam chodila celkom v pohode len ju potrebujem nazdielat na niekolkych boxoch. Keby niekto vedel poradit budem velmi rad.
:118:
Vopred dakujem

polulin Czech Republic
Nováček
Nováček

Re: Karta Al jazeera Sport

Příspěvek od polulin »

Co máš v souboru newcs.xml v položce <mhz>XXX</mhz> ?

BlackDeath
Nováček
Nováček

polulin píše:Co máš v souboru newcs.xml v položce <mhz>XXX</mhz> ?
600

polulin Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od polulin »

Tak v tom případě mě napadá jedině ten mgcamd. Co priority a ignore list ??? Irdeto karty AJS mají, myslím, caid 603. Tak zkus tohle hodit do priority, ostatní caidy do ignore. Nic jiného mě nanapadá.

BlackDeath
Nováček
Nováček

polulin píše:Tak v tom případě mě napadá jedině ten mgcamd. Co priority a ignore list ??? Irdeto karty AJS mají, myslím, caid 603. Tak zkus tohle hodit do priority, ostatní caidy do ignore. Nic jiného mě nanapadá.
V priority a ignore list som sa nehrabal, mozem vyskusat, ale zistil som jednu zaujimavu vec: ked to zdielam na druhy box tak mi to chodi uplne v pohode, plynule prepina programy a funguje, len to je len na klientovi, na serveri mu to stale trva kym nacita tie programy cca 3 min.
Dalsiu vec co som si vsimol, je vo webinterface newcs-ka ze obraz sa rozbehne az ked pridu "zapisi" ECM, sice neviem co to ECM znamena, ale ked sa mi tam zjavi nejake cislo tak vtedy sa rozbehne obraz. V newcs som si nasiel hodnotu ECM a ta je nastavena na -1. Nevies mi poradit ci pri zmene tej hodnoty by sa to zlepsilo alebo nie.
Dik

polulin Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od polulin »

Tak jukni u toho klienta na ten priority a ignore a porovnej to s tím na serveru. Ještě pak jukni na konfig těch mgcamdů na obou strojích.

ECM atd: http://www..... Od Toníka.

P.S. Kartu jsi koupil u nás, nebo v zahraničí. Thx.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

... odkaz na komerčný web...čo je ale horšie, tak z toho čo bolo na tom odkaze by nerochodil ani čítačku...
Rešpektuj prosím pravidlá fóra

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
polulin Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od polulin »

Beru na vědomí.

BlackDeath
Nováček
Nováček

Tak som kontroloval ignore aj priority list a medzi serverom a klientmi neni ziadny rozdiel. Aj do priority listu som skusal davat ID karty a nic nepomohlo.
Karta bola zakupena v zahranici.

Uz fakt netusim co s tym. :95:

Odpovědět

Zpět na „CAM Moduly, Tv, Pc a Sat.Karty“