jaký firmware pro mě?
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
jaký firmware pro mě?
zdravím, pokaždé jsem dělal upgrade firmwaru až do verze 1.7.83 - kdy chodilo vše co mi stačilo, tj. neházelo mi to hlášku služba zakódována, nahrával jak má a to i když měl naplánováno přes EPG a byl vypnutý (stadby režim), a to mi tak nějak stačilo, emu ani sdílení na něm nepoužívám a tak jsem se na této verzi tak nějak zaseknul.
Nicméně v posledním týdnu - až čtrnácti dní mám problém, že zadám přes EPG co nahrát, box vypnu a když přijdu, tak koukám, že se nic nenahrálo. Nemám tušení proč to již nefunguje
Mám kartu CS link, ve spodní čtečce (ta horní má záslepku),
Poraďte, který asi novější firmware mám nahrát, aby mi toto chodilo bezchybně, hlavně hláška a nahrávání, nějak se již v tom množství novějších firmware nemohu zorientovat a vím, že ne vždy nejnovější bývá nejlepší, předem díky
Nicméně v posledním týdnu - až čtrnácti dní mám problém, že zadám přes EPG co nahrát, box vypnu a když přijdu, tak koukám, že se nic nenahrálo. Nemám tušení proč to již nefunguje
Mám kartu CS link, ve spodní čtečce (ta horní má záslepku),
Poraďte, který asi novější firmware mám nahrát, aby mi toto chodilo bezchybně, hlavně hláška a nahrávání, nějak se již v tom množství novějších firmware nemohu zorientovat a vím, že ne vždy nejnovější bývá nejlepší, předem díky
fw: 1.11.16, Oscam svn8347, HDD: Seagate Pipeline HD2 500GB , Tv Samsung LE37B650, Skylink ICE
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Re: jaký firmware pro mě?
Skús 1.08.01 + MCAS plugin
Čítačku však budeš musieť pred inštaláciou pluginu vypnúť / CAS 9200 a šípka do prava a potom reštart boxu /
Pri inštalácii pluginu nezabudni najprv vymazať užívateľské dáta s zeleným tlačítkom a až potom - po reštarte - ho s červeným nainštalovať
Štart v menu Plugin daj na automatiku a nastav box v menu AV na standby mód - aby sa nevypínal úplne do hlbokého spánku
Čítačku však budeš musieť pred inštaláciou pluginu vypnúť / CAS 9200 a šípka do prava a potom reštart boxu /
Pri inštalácii pluginu nezabudni najprv vymazať užívateľské dáta s zeleným tlačítkom a až potom - po reštarte - ho s červeným nainštalovať
Štart v menu Plugin daj na automatiku a nastav box v menu AV na standby mód - aby sa nevypínal úplne do hlbokého spánku

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
to mu ale problem s kartou neodstrani, ze ?
nazpat k verzii, ktora ti fungovala . 1.7.83
nazpat k verzii, ktora ti fungovala . 1.7.83
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
S MCAS som žiadny problém s kartou nemal
Zápisy na karte si nepozrie ale karta ide spoľahlivo
Zápisy na karte si nepozrie ale karta ide spoľahlivo

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
mas jeho kartu ? nemas- mas svoju. Jemu jeho nepojde s mcas. Ved mcas nieje vobec problem. Ostatne.- ty mas v boxe Atevio sw. 

- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Necháme ho nech to testne. Momentálne mám v prijímači Atevio ale túto kombináciu som testoval a išla bez problému. Na kartu mi chodia tiež hocijaké zápisy - nie je to štandartná karta - a tak si myslím že mu to pôjde

-
- Nováček
Já mám pořád 1.7.83, já z něho neodešel, ale tento mi začal v poslední době blbnout ( neprobudí se ze standby nenahraje co má zaskrtnuté pres EPG a poté se zase nevypne, zkrátka prijdu domu a co se melo nahrát, nahrate neni), takze to chápu jako ze mám znova nahrát ten samý firmware? Nic jsem na tom stávajícím nemenil, tak nevím proč to začlo blbnout
zkusim tedy o tu verzi s pluginem a uvidím
zkusim tedy o tu verzi s pluginem a uvidím
fw: 1.11.16, Oscam svn8347, HDD: Seagate Pipeline HD2 500GB , Tv Samsung LE37B650, Skylink ICE
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
pouzi utilitu na vycistenie datoveho priestoru. netreba preinstalovavat.
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 172&t=5238

-
- Nováček
Takze jsem utilitu stahnul, dle tohoto postupu http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... ace#p29982 jsem nahral na flesku, strcil do predního USB, a kdyz jsem dle navodu zkusil dat "data jsou stahovana z USB" tak na me vyskoci hlaska "nemohu najit odpovidajici datovy soubor.
Zkousel jsem dve flesky, i jsem restartoval box, ale asi nekde delam chybu
flesky normalne vidim, kdyz se k boxu pripojim pres LAN, tak se na flesku dostanu
Zkousel jsem dve flesky, i jsem restartoval box, ale asi nekde delam chybu
flesky normalne vidim, kdyz se k boxu pripojim pres LAN, tak se na flesku dostanu
-
- Nováček
Tak jsem to asi nainstaloval ale netusim kde to spustit, v menu nemam zadnou zalozku plugin, kde to najdu - spustim?
ikdyz ted jsem zkusil box po tom co jsem po instalaci pluginu dal smazat var (zelene tlacitko) a box se po zadani nahravani sam zapnul tak snad to uz bude funkcni, uvidim zitra
ikdyz ted jsem zkusil box po tom co jsem po instalaci pluginu dal smazat var (zelene tlacitko) a box se po zadani nahravani sam zapnul tak snad to uz bude funkcni, uvidim zitra
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
dempsey píše: Čítačku však budeš musieť pred inštaláciou pluginu vypnúť / CAS 9200 a šípka do prava a potom reštart boxu /

- joloSK
- Nováček
Mam pocit, ze vo fw 83 v menu zalozka plugin este nie je. Je az vo vyssich firmwaroch.
HD-box FS-9200 PVR, panasonic TX-P42S10E
Ked ma zena nevyhodi od TV, alebo spi, tak sa hram s E2
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
dempsey píše:Skús 1.08.01 + MCAS plugin

- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mam dojem,ze plugins mame od verzie 1.0.74 . Ze ?
vid
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 166&t=4139
vid

- joloSK
- Nováček
To ano ale, spustanie pluginov z menu hd-boxu, ako to chcel vejv ide az od poslednych verzii fw. Cez menu / doplnky /modul som myslel.
HD-box FS-9200 PVR, panasonic TX-P42S10E