Pluginy na TnTrade Skylink pokusy

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
bery2
Nováček
Nováček

Pluginy na TnTrade Skylink pokusy

Příspěvek od bery2 »

Po delším laborování a hraní se mi podařilo rozběhat Pluginy CCcam 2.1.4+Xcam+Newcs a čtečky jedou jen na staré kartě TnTrade (čistě bílá) .Pokud ale do čtečky dám novější Skylink kartu(čistě bílá)nebo Gital ,čtečky jak dolní nebo spodní karty nenačtou.Poradí někdo?
Ve FW 86 a Mgcamd+newcs fungují karty,bez problémů a ve FW 1.08.09 s Mcas také.
Naposledy upravil(a) bery2 dne 22 dub 2010, 22:36, celkem upraveno 1 x.

jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Plugin CCcam 2.1.4+Xcam+Newcs

Příspěvek od jerry »

bery2 píše:Po delším laborování a hraní se mi podařilo rozběhat Pluginy CCcam 2.1.4+Xcam+Newcs a čtečky jedou jen na staré kartě TnTrade (čistě bílá) .Pokud ale do čtečky dám novější Skylink kartu(čistě bílá)nebo Gital ,čtečky jak dolní nebo spodní karty nenačtou.Poradí někdo?
Ve FW 86 a Mgcamd+newcs fungují karty,bez problémů a ve FW 1.08.09 s Mcas také.
Pouzitie CCcam + Xcam nie je asi najstastnejsie. Aky problem riesis?

bery2
Nováček
Nováček

Příspěvek od bery2 »

To vím ale dělal jsem jen pokus a funguje to.Řeším ty karty.

jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry »

bery2 píše:To vím ale dělal jsem jen pokus a funguje to.Řeším ty karty.
Povedz presne zapojenie: pocet prijimacov, pocet kariet, ktoru emu potrebujes, etc..
Funguje to? CCcam aj Xcam dekoduju - sluzia ako klient (ano CCcam je aj server), takze oba na seba nenaskladas. Rovnako komunikaciu s kartami si moze chytit len jeden.
Ked si to skombinoval s newcs a spustil sa prvy, tak ten obsluhuje karty. CCcam je teda vyradeny z hry (nevie newcs)... Nie je to zmysluplne pouzitie pluginov.

bery2
Nováček
Nováček

Příspěvek od bery2 »

1 přijímač .Karty skylink a gital.emu digi a cn+.Podotýkám že jen laboruji a na1 kartu ve spodní čtečce TnTrade se rozběhne vše ccam+xcam+newcs(což je zajímavé)a jak tam vložím ty dvě druhé nejde nic,kouše se emu a karty nenaběhnou vůbec.Jinak tam dávám fw86 a enigmu 2 kde mimo cn+ funguje vše.Jde rozběhat cn+a nova na mgcamd +newcs na fw 86?

jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry »

Ked Ti funguje emu, tak to Ti pacha CCcam. Skus teda samotny CCcam, on si vie chytit aj karty. Odporucal by som novsi firmware .8.1.
fw 86 a enigmu 2 ? To Ti asi dohromady nepojde a navzajom na seba nema ziaden vplyv.. Mas to nejake dopletene.

bery2
Nováček
Nováček

Příspěvek od bery2 »

Mám tam FW8,9 .A jakto že nejde fw 86 + enigma 2 na usb.Ja to dopletený nemám chce jen pořádně číst.CCam jsem zkoušel a nefunguje a nové karty nečte.

jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry »

V .8.9 nefunguje ziadne emu pokial viem - nedokazes vypnut internu citacku.

EDIT Jerry973: Nepuzivajte tlacidlo Obrázek pri odpovedi na prispevok nad nim, ale tlacidlo Obrázek ... Sak to tu vyzera ako v chlieviku, citacia cituje citaciu ... :???:

bery2
Nováček
Nováček

Re: Pluginy pokusy

Příspěvek od bery2 »

No tak jsem si zase hrál a na fw v1.08.09 od ATEVIO AV7000 s oscam+mgcamd+newcs+emu.Vím že to je neuvěřitelná konfigurace ale zase mi to jde jen na té kartě TnTrade od skylinku.Nahrávám 2 x HD a na emu koukám.Na novějších kartách skylink nebo gital mi nefungují ale emu digi jo.Ta karta TnTrade je nějaká zázračná rok 2005.Naschvál to sem píši a přikládám plugin na odzkoušení a případnej pokec.Tak mě prosím nekamenujte a zdatnější odzkoušejte.FW musíte mít od s/w v1.07.89..Starý plugin ze sat nejprve odistalovat zeleným tlačítkem.Rozbalit a plugin nahrát normálně na USB a klasickým způsobem nainstalovat a v menu pluginy spustit.Oscam přepsán na naše karty,0D03 (skylink) dolní čtečka ,0D0F (gital)horní čtečka
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) bery2 dne 23 dub 2010, 12:54, celkem upraveno 4 x.

bery2
Nováček
Nováček

Příspěvek od bery2 »

jerry píše:V .8.9 nefunguje ziadne emu pokial viem - nedokazes vypnut internu citacku.

EDIT Jerry973: Nepuzivajte tlacidlo Obrázek pri odpovedi na prispevok nad nim, ale tlacidlo Obrázek ... Sak to tu vyzera ako v chlieviku, citacia cituje citaciu ... :???:
Tak vyzkoušej toto Plugin_CCcam_2.1.4_HDbox od Granteca.Ten první plugin se začal kousat tak jsem ho sem ani nedal.Ten druhý jede bez problémů. Tedy asi jenom mě.
Naposledy upravil(a) bery2 dne 23 dub 2010, 12:57, celkem upraveno 1 x.

jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Pluginy na TnTrade Skylink pokusy

Příspěvek od jerry »

Hovoris, ze Ti citacka v .8.9 nefunguje bez emu ale funguje s tymto CCcam-om?

bery2
Nováček
Nováček

Příspěvek od bery2 »

Už na začátku píšu pokusy s pluginy.Takže o FW bez pluginu není nikde zmínka.Ve fw bez pluginu všechny 3 karty šlapou.

jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry »

bery2 píše:Už na začátku píšu pokusy s pluginy.Takže o FW bez pluginu není nikde zmínka.Ve fw bez pluginu všechny 3 karty šlapou.
1. Skus fw .8.1. Ak Ti v nom karty idu:
2. Vypni internu citacku a spusti newcs. Pozri cez webrozhranie, ci Ti newcs karty vidi. Ak ano:
3. pridaj Xcas. Mal by ich vediet dekodovat.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“