Fixit v3

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
prco007
Nováček
Nováček

Fixit v3

Příspěvek od prco007 »

Čo vlastne tento plug-in v súbore *.ts opravuje.
Mám totiž fw v1.07.86 (nutný pre Mgcamd & NewCS) a tak sa mi nedá daný plug-in spustiť.
Dá sa *.ts súbor opraviť aj iným spôsobom? Dosť často mávam problém s editáciou nahrávok.

Vyskúšal som veľa sw na úpravu videa, ale ešte ani jeden som nenašiel čo by fungoval na 100%. Vyzerá to ako keby každá nahrávka mala iný formát.
Už som z toho v koncoch. :cry: Jednu nahrávku s daným sw upravím a daľšia už nejde.
Napíše napr. nepodporovaný formát a pritom je to stále nahrávka vo formáte *.ts.
Tento kontajnerový súbor je nejaký divný. Je to aj u iných satelitov, alebo iba pri HD-Boxe.
Je možné, že to vyrieši niektorá z daľších úprav fw alebo sa budem musieť zmieriť s tým, že to čo nahrám možno už ďalej neupravím??? :90:

Napr. na DVD rekordery používam koncovku *.vro a tá má formát stále rovnaký. Všetky nahrávky idú bez problemu editovať.

HD-BOX FS-9200 - fw v1.10.13 - Loader 1.19, 2x čítačka, Apacer AC601 320GB
HD-BOX FS-9100 - fw v1.10.13
Vu+ Duo - VTi Team Image v4.2, WD 640GB
Maximum E-85 - (28,2°-23,5°-19,2°-13°-9°-1°), Skylink HD, CSLink - dead
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Fixit v3

Příspěvek od grantec »

jasne ,ze sa neda spustit . Je kompilovany pre nove verzie fw . Opravuje PAT tabulku .
Sw v HDboxe zatial nijako neupravuje záznam (na rozdiel od VDR, ktore záznamy standardizuju) , takze vsetko je v rukách providera. Aspon vidis, co vsetko lezie z eteru a sat to musi prezut aspon na LIVE play... Ale pre ST71xx uz existuje aj moznost upravy streamu pre standart record, takze to nieje na stalo .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“