Plugin Fixit ver.3 - diskusia

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
dpabox Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Plugin Fixit ver.3 - diskusia

Příspěvek od dpabox »

Otazka na Granteca : Nainstaloval som plugin Fixit , ktory si zaradil dnes do utilit pre HDBOX FS 9200 PVR , zapol som logovanie podla navodu.
Som pripojeny cez DCC k HDBOXu a sledujem priebeh, mam viac starsich suborov s koncovkou .ts. / cca 280 GB / Aplikacia Fixit sa spustila a v adresari tmp sa vytvoril docasny subor fixit_listing , ktoreho obsahom je celkom 74 riadkov / pocet suborov ts, ktore boli najdene na sietovom 640 GB HDD/.
Podla obsahu Fixit scriptu sa na zaver tento subor vymaze...,sucasne sledujem, ze subor ForTs_log , ktory sa pocas chodu aplikacie Fixit vytvara sa pomaly ale isto zvacsuje. Momentalne po 2 hodinach chodu aplikacie ma subor cca 200 000 KB. Pri pokuse o nahliadnutie do tohto log subore nie je vidiet ziadne zaznamy.
Kedze nemam s touto aplikaciou ziadne skusenosti, neporadis mi ako dlho obvykle trva chod tejto aplikacie ? Zo zvacsovania velkosti log suboru je zrejme, ze aplikacia este stale bezi a prerusovat to zatial nechcem ...

VU+UNO 4K, POPCORN HOUR A-200, Dreambox DM 525, router TP-Link AX 1800
Errors
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Plugin Fixit ver.3 - diskusia

Příspěvek od Errors »

Nevím, ale mám pocit, že mi plugin nefunguje... ano, první spuštění trvalo déle, další již jsou rychlé... Spouštím přímo v HD-BOXu v menu plugin zeleným tlačítkem. Soubor, který mám poškozený (obraz zatuhne v průběhu přehrávání), mi to ale neopraví. Kde bych měl hledat logovací soubor?

HD-BOX FS-9200 fw. 1.10.49, Loader 1.19. Nápis nesvítí.
Plugin: MCAS z 22.5.2012,
Skylink ICE (0D96), Apacer AC601 320GB via eSATA, Sharing OFF
===========================================
FUBA 85cm 19.2+23.5E
, LNB Inverto Pro Quad Monoblock
dpabox Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dpabox »

Errors píše:Nevím, ale mám pocit, že mi plugin nefunguje... ano, první spuštění trvalo déle, další již jsou rychlé... Spouštím přímo v HD-BOXu v menu plugin zeleným tlačítkem. Soubor, který mám poškozený (obraz zatuhne v průběhu přehrávání), mi to ale neopraví. Kde bych měl hledat logovací soubor?
logovaci subor fixit_listing je v adresari dev/tmp ...

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

plugin opravuje len PAT vo videosubore . Ine chyby nedokaze zrekonstruovat.
co sa tyka mnozstva filmov- ja mam velmi malo nahravok, s tak pre mna velkym mnozstvom nahravok nemam vobec skusenost. V kazdom pripade log ozaj zmaze ,ale ak uz nema kde ukladat v tmp (prilis velky subor) ,neskonci nikdy .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
dpabox Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dpabox »

grantec píše:plugin opravuje len PAT vo videosubore . Ine chyby nedokaze zrekonstruovat.
co sa tyka mnozstva filmov- ja mam velmi malo nahravok, s tak pre mna velkym mnozstvom nahravok nemam vobec skusenost. V kazdom pripade log ozaj zmaze ,ale ak uz nema kde ukladat v tmp (prilis velky subor) ,neskonci nikdy .
vdaka za upresnenie, bezalo mi to 4 hodiny log subor mal 350 000 KB , kedze sa to nedalo normalne zrusit, tak som HDBOX vypol natvrdo.
Mam vela suborov z predoslych satelitov Dreambox a SF 918, pozeral som nejake skusenosti s tymto pluginom na konferencii znacky SF 1018. Autor ma ohlasene problemy a riesi ich .... zverejnil novsiu verziu v4 ... Skusim tuto verziu a ponecham v chode tento plugin v nocnych hodinach.... snad sa k niecomu dopracujem.

Spanky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spanky »

Dneska som aj ja skusal tento plugin....nakopiroval som ho cez FTP a zapol som si logovanie, na usb kluci som mal jednu nahravku...ked som ale spustil plugin, tak ziadny log subor na v dev/tmp nevytvoril a nahravka stale nejde prehrat na pc :(

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

ten plugin ma uz aj novsie verzie.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Spanky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spanky »

ja som skusal verziu, co je v download fixit ver3 pridana tusim ze 2.4.2010..je od toho este novsia?

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“