Nastavenie Diaľkového ovládania s TV a DVD

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
trojliter
Nováček
Nováček

Nastavenie Diaľkového ovládania s TV a DVD

Příspěvek od trojliter »

• Ahojte, som čerstvým majiteľom Hd-Boxu FS 9200 PVR a mám problém pri zoštelovaní diaľkového ovládnia a tv a aj s dvd prehrávačom. Podľa návodu k boxu mi to vôbec nejde, už som aj hladal tabulku s nejakými kodmi ale vôbec tomu nerozumiem pretože v tabulke čo som našiel bolo viacero trojciferných čísel a v navode sa píše že potrebujem len jedno trojciferné číslo, no proste mám z toho chaos. Pomôže mi niekto? TV mám Sony LCD a DVD prehrávač Philips Vopred ďakujem za odpovede

jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Nastavenie Diaľkového ovládania s TV a DVD

Příspěvek od jerry »

trojliter píše:mám problém pri zoštelovaní diaľkového ovládnia a tv a aj s dvd prehrávačom.
V navode najdes aj poloautomaticky mod, kde iba mackas tusim sipku dolu, kym nevypnes TV. S tym sa to prijemne nastavuje. Len treba byt trpezlivy, a stlacat a stlacat...

trojliter
Nováček
Nováček

Příspěvek od trojliter »

• A povieš mi ktorý to je lebo z tohto čo je v návode som toho moc nerozumel a ani tie kroky o ktorých sa tu píše a podľa ktorých mám postupovať mi jednoducho nejdu aplikovať v praxi a vôbec tie zariadenia nereagujú, stlačím tlačitko ok a akurát mi to začne preblikávať na obrazovke medzi zoznamom služieb a vracia sa to naspäť na hlavnú obrazovku a žiadny kod to nepýta. A ani neviem aký kod by som mal zadať, pretože ako som už pred tým písal našiel som viacero trojciferných kodov ale vôbec žiadny popis ktorý kod ku ktorému tv parí tam písané nebolo! Prosím help
  • Obrázek

mersa
Nováček
Nováček

Příspěvek od mersa »

Podívej se do sekce "Rady a návody"/Dálkový ovladač tady na foru - je to tam velmi dobře popsané.
Je třeba ale být trpělivý a mačkat a mačkat,dokud se to nepodaří.

HD-BOX FS-9200 PVR - fw.1.10.49+Mcas - Loader 1.19 - 2 čtečky
Twin LNB Inverto Black Premium - motor - Skylink ICE - 8GB USB flash Patriot X-Porter - HDD APACER AC202 black 320GB
TV LG 50PZ250 - 3D
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“