PRoblem s nahravanim kodovanych programu

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
irzi
Nováček
Nováček

PRoblem s nahravanim kodovanych programu

Příspěvek od irzi »

Mam AZbox Premium HD s fw 0.9.4585. Plugins jsem stahnul od dempsey (viewtopic.php?f=159&t=4031) - verzi MultiCAS. V hornim slotu mam CSlink kartu.

Vsechno mi funguje jak ma, jen nefunguje nahravani kodovanych programu. Pokud zkusim nahrat volne programy jako treba CT24, Ocko, Astra HD atp. tak se vse nahraje bezproblemu a program se da prehrat. Pokud se vsak pokusim nahrat nejaky kodovany program (CT1, Nova, HBO), tak se sice po celou dobu tvari nahravani dobre (cervena LED, znacka na displayi), ale vysledny soubor se pak neda prehrat. kdyz se na neho podivam pres manager souboru, tak ma vzdycky jen par MB, takze evidentne neni cely.

Zkousel jsem i downgrade na nizsi fw, ale nepomohlo to. Posledni upgrade, co jsem delal byl vcetne formatu app area.

Poradi nekdo co s tim?

V puvodnim nastaveni z obchodu mi nahravani fungovalo, ale jak jsem do toho zacal rypat, tak uz to nejde.

Diky za pomoc!

theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: PRoblem s nahravanim kodovanych programu

Příspěvek od theruck »

a ktore verzie si skusal?
mne to ide na setupe co mam v podpise tak skus tak

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

Pokud pouzivas newcs+mgcamd potom musis pouzit ten se zakazanymi zapisy na kartu. Ten s povolenymi nenahrava dobre.

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
Stevo102
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stevo102 »

Primo píše:Pokud pouzivas newcs+mgcamd potom musis pouzit ten se zakazanymi zapisy na kartu. Ten s povolenymi nenahrava dobre.
Ja používam newcs+mgcamd a nahrávanie je bezproblémové ako z skylink karty tak aj od peerov. Skúšal som mbox aj gbox a aj multicas ale nenahrávali dobre. Napr. mbox po cca 20 sekundách nahrávania vyhodil zakódované, potom sa to zase rozbehlo a takto dookola a taká bola aj nahrávka - na figu. V newcs a mgcamd mám zápisy zakázané a ide to perfektne.

AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
irzi
Nováček
Nováček

Příspěvek od irzi »

Díky všem. tak s pomocí kolegy z jiého fóra jsem to rozchodil. MultiCAS ma opravdu problem, takze ted mam newcs+mgcamd a jede to. Akorat mam placeny balicek, tak pry musim vzdycky pred vyprsenim platnosti zapisu povolit zapis, aby se mi stahnuli.

Nemate na to nekdo nejaky jiny trik? Mam CSlink.

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

irzi píše:Díky všem. tak s pomocí kolegy z jiého fóra jsem to rozchodil. MultiCAS ma opravdu problem, takze ted mam newcs+mgcamd a jede to. Akorat mam placeny balicek, tak pry musim vzdycky pred vyprsenim platnosti zapisu povolit zapis, aby se mi stahnuli.

Jiný trik je takový, že na načtení zápisů zapnu na chvíli Multicas. Dříve přes něj zápisy procházely nespolehlivě, ale řekl bych že ty poslední to načtou okamžitě.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
irzi
Nováček
Nováček

Příspěvek od irzi »

Myslis jako nechat na chvili bezet MultiCAS i newcs+mgcamd dohromady? Je lepsi to rebootovat nebo staci jen na chvilku povolit a pak zakazat?

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Pořád se tu objevují lidi, co píšou, že jim to přes MultiCAS nejde, ale těžko říct, že by to bylo pravidlo, nikdo z nich nenapíše jakou má jeho verzi. Kdyby všici používali Dempseyho zálohu, aspoň bysme věděli, že to někdy fakt nejede, takhle je to "laborování".
Zápisy ale skutečně rychleji ( a i spolehlivě) chodí s newcs+mgcamd (pochopitelně s povolenými zápisy)

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

irzi píše:Myslis jako nechat na chvili bezet MultiCAS i newcs+mgcamd dohromady? Je lepsi to rebootovat nebo staci jen na chvilku povolit a pak zakazat?
To ne, to nepůjde. Buď Multicas nebo newcs+mgcamd.
Vem dempseyho zálohu s povolenými zápisy. Aź ti dojdou všechny co bys tam měl mít, tak tam dej zálohu bez povolneých zápisů. ( pokud jsou povolené zápisy nejde nahrávat) Nebo zkus ten Multicas.

Edit: ke stažení zde viewtopic.php?f=159&t=4031

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
kacenkin
Nováček
Nováček

Příspěvek od kacenkin »

Měl jsem úplně stejný problém, s Multicasem jsem nenahrával z kódovaných kanálu Skylinku, zkoušel jsem různé verze Multicasu a na některých to začalo nahrávat, například na 1.62 TGZ (instalováno z Netu). Ale nebylo to to stabilní, jednou to nahrálo, jednou ne.
Přešel jsem na Newcs + Mgcam a NO PROBLEMA .... :mrgreen:

HDBOX 8000 + SAMSUNGF2 500GB ECO v TRANSCEND StoreJet 3,5+ 8GB Kingston,(fw5020),Skylink,TNK,UPC,8 parabol (12.5W,5W,4W,1W,5E,7E,9E,10E,13E,16E,19E,23E,28E,39E,42E,45E,53E,75E),Openbox 810,1xVantage, Dreambox a IllusionM2S a pod:)
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

irzi píše:Díky všem. tak s pomocí kolegy z jiého fóra jsem to rozchodil. MultiCAS ma opravdu problem, takze ted mam newcs+mgcamd a jede to. Akorat mam placeny balicek, tak pry musim vzdycky pred vyprsenim platnosti zapisu povolit zapis, aby se mi stahnuli.

Ja mam modul aj newcs + mgcamd(zakazane zapisy).
Ak potrebujem aby presli zapisy, kartu vlozim do modulu, po prechode zapisov dam karu spat do citacky.

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“