CCcam 2.1.4 install. a konfiguracia

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

CCcam 2.1.4 install. a konfiguracia

Příspěvek od vikino »

v downloade sa objavil novy CCcam 2.1.4 for AZ HD. Nemam s cccamom skoro ziadne skusenosti, ale chcel by som ho vyskusat. Pomohol by niekto s jeho instalaciou do az hd a s nastavenim? Dakujem.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam 2.1.4 install. a konfiguracia

Příspěvek od dempsey »

Ja som ho do downloadu schválne nedával, preto že sa na ňom ešte pracuje a mmt je verzia 1ac.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

bavim sa s tym od rana, domrvil som si uplne pluginy v boxe, hladal som postupy na inych forach, ale ako pises, asi to nefunguje este ako ma. Mne sa to teda rozbehnut nepodarilo. Este ze je acc taky zlaty, ze sa da jednoducho pomocou neho box vratit do povodneho stavu, uff.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Zdieľať zdieľa aj prvá verzia a dokonca funguje aj s newcs, ale ja ešte počkám na niektoré zmeny. Sú dosť veľké. Niektoré adresáre sa menia a ladí sa to.
Ty si si mal spraviť zálohu pluginov pred pridaním cccamu aby si sa mohol ľahko vrátiť k pôvodným pluginom.
To je záruka v prípade nejakého zlyhania testu :)

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

dempsey píše:Ty si si mal spraviť zálohu pluginov pred pridaním cccamu aby si sa mohol ľahko vrátiť k pôvodným pluginom.
To je záruka v prípade nejakého zlyhania testu :)
presne to som nastastie urobil. no nabuduce to budem musiet skusat na cistom stole, lebo v KGD fw je v pluginoch ten ich panel a ked som tam nahodil este vsetky veci cccamu, tak to bolo plne na 98% :smile:
S cccamom teda este pockam.... az bude teda hotovi a az bude niekde lepsi navod ako na neho... :wink:

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

nedalo mi to a nasiel som v ponuke KGD panelu aj cccam 214, klikol nan a nainstaloval, vlozil v PC cez ftp c-linku, restartoval box a ono to slapalo.....
V pluginoch s DO cccam nevidim, len v openxcase je dvbapiCAS. Cez web ip:16001 mi vypise vsetko ohladne cccamu 2.1.4. Super! Celkovo na forach pisu, ze cccam je stabilnejsi oproti multicasu.
Ma to ale jeden obrovsky hacik, alebo skor hak: AZBox s aktivnym cccamom nenahrava!
Tak sa vratim k MultiCASu.... :???:

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“