Reboot system

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
beco2009
Nováček
Nováček

Reboot system

Příspěvek od beco2009 »

Ahojte,
mam nasledovny problem (Azbox Elite HD, Sky link): pri prepinani programov sa mi obcas stane, ze mi zamrzne obraz (cierna obrazovka) a objavi sa nasledovna informacia v okne: "Problem occurrs on the system. Please reboot your system" po stlaceni tlacidla OK na DO system vykona reboot a po nacitani opat naskoci obraz na zamrznutom programe. Potom to nejaky cas ide. Mal som fw 0.9.3886, teraz mam fw 0.9.4466. Robi to pri oboch. Dakujem za radu.

AZ BOX Elite/Skylink/Panasonic TX-P42G10E/posledný FW
VraKo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Reboot system

Příspěvek od VraKo »

Myslím, že se jedná o problém Firmware versus Setting, mrkni se o pár témat níže.

AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

myslim, ze niekto nevie pouzivat funkcie "hladat" a "citat"

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
beco2009
Nováček
Nováček

Příspěvek od beco2009 »

Dakujem VraKo za odoved.
Na margo poznamky od monkus-a: hladal som a cital som. Myslel som, ze toto forum vzniklo na podporu, na navrhy a postrehy. Islo mi len o potvrdenie mojej domienky, ale nakolko som novacik a mam Azbox kratky cas, tak skor ako nieco spravim, chcem si to len povrdit. Precital som vela odkazov a niekedy sa clovek straca v tom mnozstve informacii. Zial, nemam tolko casu aby som mohol byt dlho na fore. Mozno som to podstatne prehliadol snazil som sa dopatrat odpovedi sam, tak sorry.

AZ BOX Elite/Skylink/Panasonic TX-P42G10E/posledný FW
frcko73 Slovakia
Mazák
Mazák

Příspěvek od frcko73 »

to bolo myslene tak,ze presne tato tema tu uz bola nizsie,stacilo ju precitat,popr.napisat tam...

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“