Nahrávání

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

ero
Nováček
Nováček

Nahrávání

Příspěvek od ero »

Nahraji na flešku přes USB film a jde přehrát pouze v HD Boxu v PC mi nejde spustit v žádném programu.Dříve jsem na úpravu filmů používal DVR studio,ale všechny nahrávky z HD Boxu mi v tomto programu také nejdou otevřít asi opravdu není ts jako ts.
Má s tím někdo zkušenosti? Díky za radu.

Jerry973 Slovakia
Nováček
Nováček

Re: Nahrávání

Příspěvek od Jerry973 »

Cokolvek si stiahnem z disku do pc, krasne prehrava ... Kodek mam K-Lite Mega Codec Pack, ten je dolezity, inak to seka a neprehrava ako ma ...

HD-BOX 9200
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

filmy z HDboxu nejdu prehrat len v AZboxe , inak sa daju prehrat vsade.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
cucpo
Nováček
Nováček

Příspěvek od cucpo »

grantec píše:filmy z HDboxu nejdu prehrat len v AZboxe , inak sa daju prehrat vsade.
Zdravim , film z hdboxu ma priponu .ts skusal som to prehrat media playerom-neprehra /ten mam kvoli media centru/ a aj media tankom egreat ten napsie ze chyba suboru. takze ich asi bude treba konvertovat alebo pouzit vyssie zmienovany kodek z KLite ??

tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

mne prehra, miesto balastu bude lepsi CCCP

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
Jerry973 Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jerry973 »

Aby bolo jasne, prehravac ako taky je LEN PREHRAVAC. Cize ak prehravac nevie ako ma subor prehrat, tak ho proste neprehra.
Cize je ak nema kodek, nedokaze to prehrat ziaden prehravac ... Kodek co som postol vyssie pouzivam uz cca 4 roky a odvtedy som nemal problem absolutne s nicim, ze by mi to sekalo, trhalo, nebodaj neprehravalo o podobne. Netvrdim teda, ze je naj, ale ja ho mozem len doporucit ...

HD-BOX 9200
cucpo
Nováček
Nováček

Příspěvek od cucpo »

Jerry973 píše:Aby bolo jasne, prehravac ako taky je LEN PREHRAVAC. Cize ak prehravac nevie ako ma subor prehrat, tak ho proste neprehra.
Cize je ak nema kodek, nedokaze to prehrat ziaden prehravac ... Kodek co som postol vyssie pouzivam uz cca 4 roky a odvtedy som nemal problem absolutne s nicim, ze by mi to sekalo, trhalo, nebodaj neprehravalo o podobne. Netvrdim teda, ze je naj, ale ja ho mozem len doporucit ...
Zdravim, tak som skusil nainstalit ten kodek , nainstalilo to tam media player classic , ten to prehra ale windows media player to stale neprehra. Cize neprehra mi to ani Xbox ako extender pre media center ani egreat ako media tank. Co to je vlasne za format ten ts, nestacilo by to len vhodne premenovat priponu ????

Zapa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zapa »

TS je Transport stream, který je používán pro DVB.
Stačí ho převést na Mpeg a přehraje ti to i windows media player. Příponu bohužel změnit nestačí.
Převedení je však velice rychlé.Nelepší je u udělat demux v programu ProjectX a potom v programu Cuttermaran převést na Mpeg (popřípadě i vystříhat reklamy)
programy ProjectX http://sourceforge.net/projects/project-x/
a Cuttermaran
http://www.cuttermaran.de/site/294/default.aspx

cucpo
Nováček
Nováček

Příspěvek od cucpo »

to zapa - diky za info vyskusam to

Aliante
Nováček
Nováček

Příspěvek od Aliante »

Na přehrávání filmů z HDboxu používám VLC media player a přehrává bez problémů.

griso
Nováček
Nováček

Příspěvek od griso »

HD nahrávky z HDBOXU stačí prebehnúť v PC TSremuxom a potom to prehrá aj popcorn aj všetko ostatné

PANASONIC TX-P46G10, ONKYO TX-SR706 Black, HD-BOX FS-9200 PVR, Popcorn Hour A-110...
cucpo
Nováček
Nováček

Příspěvek od cucpo »

griso píše:HD nahrávky z HDBOXU stačí prebehnúť v PC TSremuxom a potom to prehrá aj popcorn aj všetko ostatné
super to som potreboval dufam ze to nejak pojde zautomatizovat aby vsetky nahrate vzdy prebehol a upravil

cucpo
Nováček
Nováček

Příspěvek od cucpo »

griso píše:HD nahrávky z HDBOXU stačí prebehnúť v PC TSremuxom a potom to prehrá aj popcorn aj všetko ostatné
Zdravim , mohol by som pls poprpsoit o radu skusal som ten TSremux ale ide mi vzdy len obraz zvuk sa mi nejako nedari rozchodit netreba nieco specialne zapnut aj ked teda tam ziadne volby niesu musim dat v okne vyberu streamov pravym volbu "demux to elementary stream" ine nefunguje ani obraz ???

Zapa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zapa »

Zkus Cuttermaran -jejprve si nastav adresáře otevři soubor krerý chseš převést zmáčkni prepare ,zatrhni to M2P a a zmáčni play.Mě takto trvá převést film méně nez minutu.Přehraje to každý PC přehravač včetně windows media player100% i se zvukem. Cuttermaran používám již delší dobu. TSremux jsem ještě nezkoušel.

cucpo
Nováček
Nováček

Příspěvek od cucpo »

Zapa píše:Zkus Cuttermaran -jejprve si nastav adresáře otevři soubor krerý chseš převést zmáčkni prepare ,zatrhni to M2P a a zmáčni play.Mě takto trvá převést film méně nez minutu.Přehraje to každý PC přehravač včetně windows media player100% i se zvukem. Cuttermaran používám již delší dobu. TSremux jsem ještě nezkoušel.
Zdravim dakujem za ochotu helpnut stiahol som cutterman z cuttermaran.de ale tam sa mi nedari otvorit subor z hdboxu s priponou .ts chce to otvorit len *.mpv Mam blby program alebo ja robim capinu

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“