Nahrávání
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
Nahrávání
Nahraji na flešku přes USB film a jde přehrát pouze v HD Boxu v PC mi nejde spustit v žádném programu.Dříve jsem na úpravu filmů používal DVR studio,ale všechny nahrávky z HD Boxu mi v tomto programu také nejdou otevřít asi opravdu není ts jako ts.
Má s tím někdo zkušenosti? Díky za radu.
Má s tím někdo zkušenosti? Díky za radu.
-
Jerry973
- Nováček
Re: Nahrávání
Cokolvek si stiahnem z disku do pc, krasne prehrava ... Kodek mam K-Lite Mega Codec Pack, ten je dolezity, inak to seka a neprehrava ako ma ...
HD-BOX 9200
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
filmy z HDboxu nejdu prehrat len v AZboxe , inak sa daju prehrat vsade.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Zdravim , film z hdboxu ma priponu .ts skusal som to prehrat media playerom-neprehra /ten mam kvoli media centru/ a aj media tankom egreat ten napsie ze chyba suboru. takze ich asi bude treba konvertovat alebo pouzit vyssie zmienovany kodek z KLite ??grantec píše:filmy z HDboxu nejdu prehrat len v AZboxe , inak sa daju prehrat vsade.
- tulino
- Pokročilý
mne prehra, miesto balastu bude lepsi CCCP
Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
-
Jerry973
- Nováček
Aby bolo jasne, prehravac ako taky je LEN PREHRAVAC. Cize ak prehravac nevie ako ma subor prehrat, tak ho proste neprehra.
Cize je ak nema kodek, nedokaze to prehrat ziaden prehravac ... Kodek co som postol vyssie pouzivam uz cca 4 roky a odvtedy som nemal problem absolutne s nicim, ze by mi to sekalo, trhalo, nebodaj neprehravalo o podobne. Netvrdim teda, ze je naj, ale ja ho mozem len doporucit ...
Cize je ak nema kodek, nedokaze to prehrat ziaden prehravac ... Kodek co som postol vyssie pouzivam uz cca 4 roky a odvtedy som nemal problem absolutne s nicim, ze by mi to sekalo, trhalo, nebodaj neprehravalo o podobne. Netvrdim teda, ze je naj, ale ja ho mozem len doporucit ...
HD-BOX 9200
-
- Nováček
Zdravim, tak som skusil nainstalit ten kodek , nainstalilo to tam media player classic , ten to prehra ale windows media player to stale neprehra. Cize neprehra mi to ani Xbox ako extender pre media center ani egreat ako media tank. Co to je vlasne za format ten ts, nestacilo by to len vhodne premenovat priponu ????Jerry973 píše:Aby bolo jasne, prehravac ako taky je LEN PREHRAVAC. Cize ak prehravac nevie ako ma subor prehrat, tak ho proste neprehra.
-
- Nováček
TS je Transport stream, který je používán pro DVB.
Stačí ho převést na Mpeg a přehraje ti to i windows media player. Příponu bohužel změnit nestačí.
Převedení je však velice rychlé.Nelepší je u udělat demux v programu ProjectX a potom v programu Cuttermaran převést na Mpeg (popřípadě i vystříhat reklamy)
programy ProjectX http://sourceforge.net/projects/project-x/
a Cuttermaran
http://www.cuttermaran.de/site/294/default.aspx
Stačí ho převést na Mpeg a přehraje ti to i windows media player. Příponu bohužel změnit nestačí.
Převedení je však velice rychlé.Nelepší je u udělat demux v programu ProjectX a potom v programu Cuttermaran převést na Mpeg (popřípadě i vystříhat reklamy)
programy ProjectX http://sourceforge.net/projects/project-x/
a Cuttermaran
http://www.cuttermaran.de/site/294/default.aspx
-
- Nováček
-
- Nováček
-
- Nováček
HD nahrávky z HDBOXU stačí prebehnúť v PC TSremuxom a potom to prehrá aj popcorn aj všetko ostatné
PANASONIC TX-P46G10, ONKYO TX-SR706 Black, HD-BOX FS-9200 PVR, Popcorn Hour A-110...
-
- Nováček
super to som potreboval dufam ze to nejak pojde zautomatizovat aby vsetky nahrate vzdy prebehol a upravilgriso píše:HD nahrávky z HDBOXU stačí prebehnúť v PC TSremuxom a potom to prehrá aj popcorn aj všetko ostatné
-
- Nováček
Zdravim , mohol by som pls poprpsoit o radu skusal som ten TSremux ale ide mi vzdy len obraz zvuk sa mi nejako nedari rozchodit netreba nieco specialne zapnut aj ked teda tam ziadne volby niesu musim dat v okne vyberu streamov pravym volbu "demux to elementary stream" ine nefunguje ani obraz ???griso píše:HD nahrávky z HDBOXU stačí prebehnúť v PC TSremuxom a potom to prehrá aj popcorn aj všetko ostatné
-
- Nováček
Zkus Cuttermaran -jejprve si nastav adresáře otevři soubor krerý chseš převést zmáčkni prepare ,zatrhni to M2P a a zmáčni play.Mě takto trvá převést film méně nez minutu.Přehraje to každý PC přehravač včetně windows media player100% i se zvukem. Cuttermaran používám již delší dobu. TSremux jsem ještě nezkoušel.
-
- Nováček
Zdravim dakujem za ochotu helpnut stiahol som cutterman z cuttermaran.de ale tam sa mi nedari otvorit subor z hdboxu s priponou .ts chce to otvorit len *.mpv Mam blby program alebo ja robim capinuZapa píše:Zkus Cuttermaran -jejprve si nastav adresáře otevři soubor krerý chseš převést zmáčkni prepare ,zatrhni to M2P a a zmáčni play.Mě takto trvá převést film méně nez minutu.Přehraje to každý PC přehravač včetně windows media player100% i se zvukem. Cuttermaran používám již delší dobu. TSremux jsem ještě nezkoušel.