MultiCAS - Skylink - CAM Irdeto

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

korot23
Nováček
Nováček

MultiCAS - Skylink - CAM Irdeto

Příspěvek od korot23 »

Ahojte, dostalo sa mi do ruky takyto CAM modul, ale nechodi mi na tom Skylink :cry:
V internej citacke to chodi v pohode...
Azbox Elite, FW: 9.4219, MultiCAS 1.61C-A16C
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

AzBox Elite HD + SKYLINK ,SG2100,Parabola 90
OpenRSI 3.0 ( 7.12.2012 ) Kernel v3.5.5
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MultiCAS - Skylink - CAM Irdeto

Příspěvek od grantec »

spravne v spodnom ide len ten cerveny modul . tento nie. a ani posledna verzia Mascom

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Vasja
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Vasja »

Nejde Ti iba skylink, alebo vsetky karty? Mas kartu v module cipom nahor? Ja som tento modul uz reklamoval, mal som ho v showboxe a dost sa hrial. Mozno aj Tvoj je pokazeny.

korot23
Nováček
Nováček

Příspěvek od korot23 »

To znamená že v hornom by to malo fungovat ? Ked tam vlozim modul, vypíše že bol detekovaný, ale keď tam dám SKYLINK kartu ( čipom hore ) nič sa nedeje.
Kartu som dostal ( kupil na inzerát ) v akcii Sony-Skylink, poslaný bol priamo z firmy Towercom. Myslíte, že si to môžem reklamovať u nich ?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Nainštaluj MultiCAS a strč kartu čipom dolu do čítačky, ktorá je nad slotmi pre moduly.
Niekedy to vypadá ako keby užívatelia žartovali ( niekedy aj žartujú )

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
korot23
Nováček
Nováček

Příspěvek od korot23 »

dempsey píše:Nainštaluj MultiCAS a strč kartu čipom dolu do čítačky, ktorá je nad slotmi pre moduly.
Niekedy to vypadá ako keby užívatelia žartovali ( niekedy aj žartujú )
:lol: Väčšinou píšeš správne veci, ale teraz si to prečítal asi len letmo ...

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Tebe ide o ten modul Irdeto? Ak Ti v ňom nejde karta tak ho proste nepoužívaj :)

Zrejme ma pomýlilo toto:
Kartu som dostal ( kupil na inzerát ) v akcii Sony-Skylink, poslaný bol priamo z firmy Towercom. Myslíte, že si to môžem reklamovať u nich ?

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
korot23
Nováček
Nováček

Příspěvek od korot23 »

Plánoval som druhu kartu CONAX ( bude kodovany M1HD na Eurobird 9 ) a myslel som že to týmto CAM Irdeto vyriešim ...

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Tak kúp k tej Conax karte aj modul ktorý s ňou dobre pracuje

Obrázek
korot23
Nováček
Nováček

Příspěvek od korot23 »

dempsey píše:Tak kúp k tej Conax karte aj modul ktorý s ňou dobre pracuje
Ach dempsey :31: :)
S firmy Towercom som dostal kartu skylink a k tomu CAM modul - tzn priamo to poslali dokopy, to asi znamená že by to malo fungovať spolu.
Viem že Conax funguje v internej čítačke.
Ale ináč :115:

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

A skúšal si ten modul s kartou aj v tej telke ku ktorej si ich dostal, alebo len v AZBOXe ?
Tým že nenapíšeš všetko sa všetko komplikuje. Napíš v tomto mi to ide a v tomto nie. Vtedy by bolo všetko jasné. Takto to nechávaš všetko na iných aby si domýšlali. Ja osobne som tento modul nikdy nekupoval pretože som si niekde - už dávno - prečítal že nefunguje správne prípadne nie vo všetkom.
Ak chceš modul reklamovať musíš ho vyskúšať aj v tom k čomu si ho dostal. Túto informáciu tu ale nevidím.
Čo sa týka Azboxov a spolupráce s modulmi - tá sa líši od hw verzie. O tom sa tu už tiež písalo dosť. V prvých verziách boli rovnocenné oba sloty. V novších sú rozdielne oba sloty a to preto aby šli aj niektoré iné moduly /DiabloCAM a pod/

Toto však ale vôbec nesúvisí prvoplánovo s tým že Ti v tom Irdeto module nejde Skylink, ale môže to súvisieť s tým že by v tom module Skylink šiel v niečom inom ako v Az HD.

Obrázek
korot23
Nováček
Nováček

Příspěvek od korot23 »

Ďakujem za cenné informácie.
telku som nekupoval ja, tam to neviem vyskúšať. Skúsim pohladať niekoho s iným boxom, aby to vyskúšal. Ten CAM modul som dostal v podstate zadarmo, ale myslel som že to viem použiť.
Sorry keď som formuloval otázku nejasne :???:

hades
Nováček
Nováček

Příspěvek od hades »

Píše se zde, že CI sloty se liší podle HW verze. Jak poznám jakou mám HW verzi. Přijímače Elite jsou po celou dobu výroby stejná HW verze, nebo se liší Elite koupené v 03/2009 a v 03/2010. Nebo je novou HW verzí myšlen pouze model Premium+? Chtěl bych si pořídit novou kartu Skylink (Irdeto) a mám možnost do budoucna i Polsat Cyfrowy s modulem. Tento modul ale prý v Elite nejede. Může zde někdo dát bližší info.

AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Co se týká premia, tak to má více revizí. Jakou máš můžeš zjistit na jednotlivých hw komponentech. Já (a většina lidí) máme rev 3.0 , v této by mě být hodní CI slot "normální" a dolní upravený pro použití Diabla.
Info viz např. zde: viewtopic.php?f=76&t=4793
Dříve tomu tak nebylo, oba sloty byly stejné - Diablo v nich nešlo
A myslím, že u Elite to bude stejné. a nezapomínej, že úplně nahoře je ještě uničtečka
Takže si myslím, že by ti to mělo chodit jak popisuješ -> tzn jednu kartu do uničtečky, druhou do modulu a ten do horního CI slotu. Jde je o to, které karty uní uničtečka, jestli umí tu od Cyfroweho Polsatu, anebo jestli bude umět Skylink Indero kartu - to zatím nikdo asi nezkoušel. (Jedno z toho bude stačit) Ale jaxi nechápu proč chceš mít Skylink Indero kartu ??? to máš strach, že CW za dva roky napůjde???

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“