Ďakujem.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
Pisal vseobecne o obraze, napr. pri sledovani Skylink, neskor vyskusal aj MKV z interneho HDD.shibal píše:Doufám, že píšeš o přehrávání MKV
Ne, ne , o tom pochopiteně vím, a když tam dám NTFS, tak už to nejsou jen "drobné trhání" ale "viditelné cukání". (Tím jsem chtěl říct, že je to horšíwhiteman píše:MKV se trhají z důvodu nestejného počtu framů NTSC/PAL. A protože je většina MKV dělaná z NTSC zdrojů, zkus při přehrávání změnit výstup na NTSC, a mělo by to být lepší...
Ahoj, mám presne ten istý problém ako ty lenže telka mi ide dobre ale tie mkv tak trhajú v určitých intervaloch, ako keby obraz zastal a hneď sa pohol ďalej asi 2x za sekundu. Skúšal som aj prepnutie do NTSC, chvílku sa mi zdalo že je to ok, ale potom som zbadal že ten obraz trhá tiež, síce je to nie také blbé na oči. Podľa mňa je to problém fw ale bojím sa či azbox nemá slabí hw na prehrávanie takýchto súborov, ale na druhej strane mám aj pár divxov ktoré mi tiež tak trhali... Tak teraz neviemRoxan píše:... tak som to skusil, ale seka mi aj to :???:
Da sa neako dostat ku infu o zatazeni proc. (mysim pocas prehravania)?