FW. vypnutie a zapnutie zapisou
Moderátor: By.Bob
-
branobox
- Nováček

FW. vypnutie a zapnutie zapisou
Chcel by som si kupit HD Box,kedze je to od firmy ktora vyrabala openboxy a shoboxy.Len neviem ci je FW do tochto primaca taky co dokaze vypat a zapat zapisy ako u shoboxu alebo u Octagonu HD.Dakujem vam za odpovet 
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Re: FW. vypnutie a zapnutie zapisou
Fortis nevyrábal Openboxy a ani nevyrába Showboxy...
Spoločného majú dovozcu a to je Sapro
Zápisy sa dajú zakázať, ale nie v menu cez diaľkové ovládanie. Robí sa to konfiguráciou newcs a mgcamd.
Spoločného majú dovozcu a to je Sapro
Zápisy sa dajú zakázať, ale nie v menu cez diaľkové ovládanie. Robí sa to konfiguráciou newcs a mgcamd.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
branobox
- Nováček

vdaka dempsey, a ospravedlnujem sa za chybnu informaciu, ale myslel som si ze je to openbox
HD 900 len pod inou znackou,ked si ho kupim tak by si mi vedel stym pomoct?
HD 900 len pod inou znackou,ked si ho kupim tak by si mi vedel stym pomoct?
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Je to obdoba Openbox S7 HD PVR ale s dvoma čítačkami.
Modelová rada má tri modifikácie S5, S7 a S8
Inak tieto tri Openboxy sú tiež vyrábané firmou Fortis a predávané pod značkou Openbox.
Pomôcť nie je problém - jednoduchšie by bolo ale ak by si mal už nejakú skúsenosť s linuxom, ale aj pre absolútne neskúseného užívateľa sa dá vyrobiť plugin na mieru a uložiť ho na USB , ktorý užívateľ jednoducho podľa návodu nainštaluje.
To všetko tu už je a grantec to robí výborne. Jediná väčšia mucha s týmto prijímačom je že ak chceš využívať emulátor potrebuješ pripojenie k sieti alebo aspoň dobrú simuláciu siete.
Toto sa však časom upraví a nebude to nutnosťou.
Modelová rada má tri modifikácie S5, S7 a S8
Inak tieto tri Openboxy sú tiež vyrábané firmou Fortis a predávané pod značkou Openbox.
Pomôcť nie je problém - jednoduchšie by bolo ale ak by si mal už nejakú skúsenosť s linuxom, ale aj pre absolútne neskúseného užívateľa sa dá vyrobiť plugin na mieru a uložiť ho na USB , ktorý užívateľ jednoducho podľa návodu nainštaluje.
To všetko tu už je a grantec to robí výborne. Jediná väčšia mucha s týmto prijímačom je že ak chceš využívať emulátor potrebuješ pripojenie k sieti alebo aspoň dobrú simuláciu siete.
Toto sa však časom upraví a nebude to nutnosťou.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
branobox
- Nováček

OK.Dempsey za dvolezitu radu,lebo som trosku zaspal dobu!Vobec nemam skusenosti z linusom a to ma stve,takze rad by som sa stym naucil pracova.A som rad ze si mi ochoty pomoct!
Ozaj si stouto masinkou spokojny?Alebo mas inu masinu ktora ma softverovu potporu lepsiu?
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Pre mňa je zaujímavejší AZ HD. Dva tunery nepotrebujem a hračky sú lepšie v AZ.
Zmenou môže byť Enigma 2 pre HDBOX ale zatiaľ ma viac baví AZ
Zmenou môže byť Enigma 2 pre HDBOX ale zatiaľ ma viac baví AZ

-
branobox
- Nováček

no tak teraz som na vaskach!Leb chcem si kupit HD a snazim sa vybrat to lepsi,a preto sa ta pitam,ty mas uz tie masinky prestudovane,takze nechcem nieco kupit co ma nebude bavit.
-
vikino
- V.I.P.

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
pokial to zoberies z tej spravnej stranky, tak s AZ HD mas o zabavu postarane

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Neexistuje najlepší prijímač. Sú lepšie a horšie - viac vybavené a menej vybavené - s lepšou podporou a horšou podporou - s lepším obrazovým výstupom a horším a podobne. Bohužiaľ ani jeden prijímač nespĺňa všetky tieto požiadavky naraz...

-
branobox
- Nováček

takze zacnem studovat aj AZ HD,aku ma fw potporu,a ci sa daju aj tam zakazat zapisy,lebo to je premna dost dvolezite.A su to linuxove masinky?Ale co sa pitam!Idem studovat a citat prispevky.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
-dobrú
-dajú
-dajú

-
branobox
- Nováček

vdaka dempsey za uzitocne rady,ked sa rozhodnem pre typ masiny tak sa ti urcite ozvem ked si nebudem dat rady,velka vdaka ti.A setko len to naj do noveho roka ti prajem a dobry signal!!!!
Aj tebe vikino!
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Ďakujem - podobne