plazma SAMSUNG PS50B550

Flash FW Klasické CRT, LCD, Plazma. Sat. karty.Pc karty.a vše kolem.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
j3nda
Pokročilý
Pokročilý

plazma SAMSUNG PS50B550

Příspěvek od j3nda »

Prosim nasla by se dobra duse, ktera by mi nafotila v servisnim menu puvodni nastaveni teto televize? Stiskne se ve standby postupne INFO, MENU, MUTE, POWER.

Zajimaly by me predevsim 4 stranky:
Option
Control/Sub Option
Control/PDP Option
Control/Config Option

prosim kdyztak mi to poslete na j3nda @ klikni . cz

Zjistil jsem par zajimavych veci, ale bohuzel jsem si to nenafotil predem, takze si nejsem uplne jisty jak to bylo puvodne. Kazdopadne kdyby nekdo chtel na teto telce rozchodit videa na soucasnem fw., tak je podle me nejlepsi prehodit model na B650, vypnout v nem podporu site a snizit pocet USB na jedno nikoliv to co se pise na netu v navodu, pac wiselink write dela neco uplne jineho, coz jsem si overil, co dela high devi nevim, ale na prehravani mkv potreba neni a ani nijak nezlepsuje podporu formatu a skutecne to chce jen zapnout wiselink movie coz na soucasnem fw. bez zmeny modelu nejde... Kazdopadne si to predtim radsi nafotte at nedelate stejnou chybu jako ja... Jde mi predevsim o to, ze kdyz vratim model na B550, tak se mi vypina 100Hz support a BD wise, ktery sice umim zapnout, ale muze tam toho byt schovanyho vic. Sice nemam dovod se z predelavky na B650 vracet - funguje fakt svele, ale kdyby to treba nekdy muselo do servisu nebo pred updatem fw, tak bych to radsi napred vratil do puvodniho stavu...

AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
Odpovědět

Zpět na „CAM Moduly, Tv, Pc a Sat.Karty“