fw 1.07.29

Odkaz na firmware a diskuze k firmware.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

fw 1.07.29

Příspěvek od grantec »

Firmware HDBOX FS9200 PVR v 1.07.29 - tuto verziu som nahral do boxu, napriek tomu, ze box dosiel s verziou 31 ,ktora bola podla mna stabilnejsia a fungoval na nej aj neanonymny pristup cez ftp . :)
Verziu 31 dodavatel ako subor nema - nevadi , v priebehu nadchadzajuceho tyzdna ocakavame novu verziu .
Mam standartny HDbox- teda nie test verziu . Tento box je osadeny procesorom STi 7101. Box umoznuje vlozit HDD , ale napriek tomu je dodavatelom zaplombovany - takze spekualcie s vlozenim HDD sa odkladaju.
Anonymny sposob prihlasenia cez ftp prinasa radu nevyhod- nemoznost jednoduchej zmeny suborov, vratane ich atributov. Na druhej strane - aj fw 1.07.29 obsahuje uz sambu. ktora sa spusta pri starte , takze nejak sa do boxu predsa len dostat da. Vdaka dovozcovi, ktory mi poskytol komplet kopiu adresara /var/ som mohol vyskusat aj ja sw emulaciu a zdielanie. Totiz- patch.ird , ktory je tu aj na domovskej stranke prilozeny, je urceny pre test verzie boxov, nie standartne. Staci zmenit hlavicku toho patchu,ale kedze sme v noci nemali k dispozicii tak upravenu verziu - pomohli sme si kopiou adresara /var/.
API rozhranie je sh4 - dane typom procesoru . Tazke vsetko co funguje na qboxHD, Kathi, alebo Ipbox HD pojde aj na HDboxe. Verim,ze vyvojar poskytne aj vlastne addony , ktore budu "prenositelne" do spominanych verzii boxov.
Momentalny stav patchu je len v stadiu spustitelnych suborov- neexistuje moznost priameho spustenia toho ,ktoreho pluginu cez DO.
Na jednom fore som cital lamentovanie majitela toho boxu, ze nevie ani kde je mountnuta citacka. Asi zakotvil na nespravnom fore :) .
Takze citacka: /dev/stapi/stsmart_ioctl
Driver citacky Multi (fw sa dodava aj s verziou Conax citacky) : /data/driver/libgen_ifd.dylib
Momentalny stav citacky je ze sice funguje, ale obcas jednoducho spadne . Klasicka detska choroba. Takisto, koli spustenej aplikacii pre obsluhu Multi citacky, nieje mozne pouzit newcs ako server pre jej obsluhu, aj ked samotny newcs funguje spravne.
A v skratke este moje poznatky:
nefunguje regualcia na optickom vystupe audio.
rychle prepinanie programov
editacia programov cez DO (presuvanie poradia v zakladnom zozname) tiez nefunguje- nevie precislovat poradie programov - to ale nevie v ziadnom zozname-ani vo FAV.
Na dialkovom ovladaci je tlacitko resolution- velmi dobra a uzitocna funkcia !
Pekne spracovane graficke menu
Nefunguje karta gital - v internej citacke.
Citacky su v skutocnosti az dve a su obe plne osadene, ale fw na ich pouzitie zatial pripravene nieje, preto je v hornej zaslepka.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na firmware a diskuze k firmware - HD-BOX FS-9200-9300 PVR“