Nahrávanie

Nastavení a diskuze
Odpovědět
emge
Nováček
Nováček

Nahrávanie

Příspěvek od emge »

S poslednými firmvérmi som zaznamenal plynulejšie spustenie nahrávania a prehrávania zaznamenávaného programu. Pri pokuse nahrávania programu vysielaného cez SkyLink sa mi však občas stalo, že sa nahrávanie nechcelo spustiť. Zväčša pomohol reštart prijímača.
Problémom je však nahrávanie pri zdieľaní karty s Openboxom. Kartu som mal v Openboxe a zdieľanie v Dreamsky fungovalo bezchybne. Keď som však zapol nahrávanie, nahrávanie sa "iniciovalo", obraz zamrzol (nie celý prijímač) a tým sa to skončilo. Prijímač vytvoril *.ts súbor, ten bol však neprehrateľný.
Dá sa tu niečo nastaviť, aby to fungovalo, alebo je to zatiaľ chyba firmvéru?

HD-Box 9105+, Showbox E2 256 Pro, Dreamsky DSR-7500, motor DG-380
shark734
Nováček
Nováček

Re: Nahrávanie

Příspěvek od shark734 »

nechcem zakladat nove vlakno tak sa spytam tu

Ked nahravam iny program ako sledujem (napr. nahravam JOJ a sledujem Markizu), a potom si chcem prepnut na JOJ pocas nahravania tak sa neda....Prosim ak niekto vie ako to dosiahnut nech napise...DAKUJEM

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Keď stlačíš červené tl. na nahrávanie, prijímač sa spýta či chceš nahrávať. Daj voľbu nie

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
shark734
Nováček
Nováček

Příspěvek od shark734 »

ved to mi je jasne, lenze ked nahravam iny program ako sledujem tak sa neda prepnut na ten nahravany

Odpovědět

Zpět na „Diskuze DSR-7000PVR, DSR-7500 CI LAN“