fw 0.9.1387
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
- asconn
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
fw 0.9.1387
Nový fw ke stažení zde :
http://azbox.hellfirenet.de/forum/threa ... hreadid=22
Technotrend S2-3600 HD USB + Asus K52JC, AZBOX Elite HD (E2-OpenRSI-OpenPLI 3.0), Illusion M3-Kyng, Dreambox DM800HD, SkyLink ICE, SG 2100 USALS, Samsung LE40A559 Full HD, Samsung LE37C550
-
- Nováček
Re: Firmware 0.9.1387
Díky za upozornění, už to tahámasconn píše:Nový fw ke stažení zde :

-
- Nováček
co je nového
Kód: Vybrat vše
Release Notes 0.9.1387
gogo list ok
- new struture API
- fixed bugs
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že sa zdržím na teraz aktualizácie, preto že chýb je tam zrejme viac ako dosť - aj keď musím priznať že GoGo list ma láka... 

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Budem az vecer testovat . Nova struktura APi moze znamenat aj znefunkcnenie toho,co doteral slo - tyka sa pluginov hlavne, takze je celkom mozne, ze sa bude cakat zas na nove pluginy. Ale mimo adresara /EMU/ by malo fungovat vsetko. Ved - uvidime vecer.
Hlavne je nedat na ohlasy na forach a vyskusat si sw sam. Nie raz sa mi stalo,ze zdanlivo nefunkcny plugin fungoval -po spravnom nakonfigurovani.
Hlavne je nedat na ohlasy na forach a vyskusat si sw sam. Nie raz sa mi stalo,ze zdanlivo nefunkcny plugin fungoval -po spravnom nakonfigurovani.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
hoj páni od rána ho testuju a funguje bez jediného pádu moc pěkně včetně všech pliginů jak one step ,gCam,atd gogo funguje paradně zatím spokojenost bohužel nemám ještě motor tak že jedu jen gigitv
Clarke.Tech ET9000 HD+Samsung LE46B651+1TB Samsung Spinpoint
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jasne, lebo keby si mal na CSlinku a Eurosport HD - zistil by si ,ze nahravanie kodovaneho programu (karta + MultiCAS) nieje az take bezproblemove. Display uz neindikuje to ze sa nahrava - aj ked pokus o zobrazenie record znaku raz preblisol na monitore. Gogo je funkcne -len na servery neboli asi pre moju poziciu subory (ASTRA23,5) . Stale je to cele tak trochu tazkopadne - hlavne co sa tyka ovladania. Skusime inak - Factory settings. 
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Takze- Factory settings (vyrobne nastavenia) su zazracny liek. Beztak ale ak chcete pouzivat GoGo list (cosi ako u DM settings) , je dobre dodrzat logiku ovladania.
1. Najskor si nastavim pozicie, ktore chcem pouzivat (ich zaskrtnutim v Home , Nastvenia, TV kanal , rozbalit roletku dostupnych satelitov a zaskrtnutim tlacidlom Check na DO) . Opustim menu .
2. Prejdem do GOGO list - zvolim ku band, prejdem nizsie a zvolim zaskrtnutim chcene pozicie a stlacim OK.
3. Stlacim Home 1 , OK - zobrazi sa zoznam programov a uz len vyberam. (HDTV Bravia nejde- ziadny signal, ale KD Home je tam komplet - aj s red programami)
A ide sa testovat dalej .
PS: *Diablo je stale nefunkcne
1. Najskor si nastavim pozicie, ktore chcem pouzivat (ich zaskrtnutim v Home , Nastvenia, TV kanal , rozbalit roletku dostupnych satelitov a zaskrtnutim tlacidlom Check na DO) . Opustim menu .
2. Prejdem do GOGO list - zvolim ku band, prejdem nizsie a zvolim zaskrtnutim chcene pozicie a stlacim OK.
3. Stlacim Home 1 , OK - zobrazi sa zoznam programov a uz len vyberam. (HDTV Bravia nejde- ziadny signal, ale KD Home je tam komplet - aj s red programami)
A ide sa testovat dalej .

PS: *Diablo je stale nefunkcne
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Tiež som nevydržal
Spravil som továrko pred - aj po aktualizácii.
Test GoGo
Zvolil som Ku pásmo a 23,5°E. Prvý problém som našiel v tom že na niektorých TP nie je signál. Pripisujem to neakuálnym hodnotám v východziom zozname TP podľa ktorého sú niekde na serveri uložené zlé hodnoty. /detto to bolo v starších images/
Tým pádom sa tvária kanály ako naladené, ale hláška "Žiadny signál" naznačuje že niečo nie je v poriadku.
Dal som stiahnuť cez GoGo aj Intelsat1°W a CDN sa tvári tak isto.
Náhodou sa mi dostalo do uší, že tento problém /aktualizácia TP a sfunkčnenie nektorých programov/ je na pláne v polovici marca a tak jednoducho počkám.
Testol som aj ako sa správa v slote Diablo.
Myslím že sa niečo zmenilo, ale zrejme to ešte nieje dorobené, preto že do menu Diabla sa s DO dostanem a môžem aj meniť jeho konfiguráciu, ale po zastrčení do slotu hlásia niektoré kanály "Není signál"./aj voľné/ Po povytiahnutí sa rozbehnú.....No neviem...
Beriem do úvahy, že táto verzia sa možno nemala dostať ani medzi testerov na našej úrovni, ale nevyskúšaj novú hračku
Teším sa že sa stále niečo deje a trpezlivo budem čakať na ďaľšie vylepšenia
Spravil som továrko pred - aj po aktualizácii.
Test GoGo
Zvolil som Ku pásmo a 23,5°E. Prvý problém som našiel v tom že na niektorých TP nie je signál. Pripisujem to neakuálnym hodnotám v východziom zozname TP podľa ktorého sú niekde na serveri uložené zlé hodnoty. /detto to bolo v starších images/
Tým pádom sa tvária kanály ako naladené, ale hláška "Žiadny signál" naznačuje že niečo nie je v poriadku.
Dal som stiahnuť cez GoGo aj Intelsat1°W a CDN sa tvári tak isto.
Náhodou sa mi dostalo do uší, že tento problém /aktualizácia TP a sfunkčnenie nektorých programov/ je na pláne v polovici marca a tak jednoducho počkám.
Testol som aj ako sa správa v slote Diablo.
Myslím že sa niečo zmenilo, ale zrejme to ešte nieje dorobené, preto že do menu Diabla sa s DO dostanem a môžem aj meniť jeho konfiguráciu, ale po zastrčení do slotu hlásia niektoré kanály "Není signál"./aj voľné/ Po povytiahnutí sa rozbehnú.....No neviem...
Beriem do úvahy, že táto verzia sa možno nemala dostať ani medzi testerov na našej úrovni, ale nevyskúšaj novú hračku

Teším sa že sa stále niečo deje a trpezlivo budem čakať na ďaľšie vylepšenia

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Aj restart emulatora je uz konecne aspon ohlaseny oznamom . Niektore programy, ajked su osetrene kodovacim systemom, su v zozname ako free - napr. aj Sport 5 - takze ozaj stary sken . Ale inak je to celkom OK. Len keby ovladanie cez DO bolo jednoznacnejsie. Nikdy neviem, ci prijimac zareagoval na povel.
-
- Nováček
-
- Nováček
Mam Popcorn Hour 110A a musim rici, ze to take neni zadny rychlik. Doufam ze to neni vlastnost sigma chipu.grantec píše:Len keby ovladanie cez DO bolo jednoznacnejsie. Nikdy neviem, ci prijimac zareagoval na povel.
AZBOX HD - elite, Skystar2 - VDR 1.60 (gentoo), Triple Dragon, DB500