Koncerty

Volná diskuze.
Odpovědět
marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Dal poděkování: 178 poděkování
Dostal poděkování: 265 poděkování

Koncerty

Příspěvek od marsim21 »

Dnes jsem relaxoval brouzdal po netu a dostal jeden z nej dárků letošních vánoc. Neodolal jsem a založil jsem si vlákno koncerty.
Jak již z názvu vlákna vyplívá určitě nezůstane jen u jednoho. Satelitní příznivci mi jisto jistě odpustí, ale kde jinde si to uložit, aby jsem to měl na očích než na fórum a možná tím udělal stejnou radost příznivci této kapely jakou mám já.
Nikdy v životě by mě nenapadlo, že se ještě někdy postaví všichni tři zpěváci historie Helloween natož, aby odzpívali kompletní dvou a půl hodinový koncert na Wackenu roce 2018 a já na něj paradoxně narazím na štědrý den.

Chtěl jsem vám sem hodit odkaz z Wikipedie a přišla další pro mě pecka.
Citace z Wikipedie
,,14. listopadu 2016 skupina oznámila, že se k ní oba bývalí členové Kai Hansen a Michael Kiske pro tour s názvem Pumpkins United World Tour připojí v roce 2017 a 2018 a to se také stalo.,,
https://cs.wikipedia.org/wiki/Helloween

Zde je zmiňovaný koncert snad potěší i někoho jiného nejen mě.

Pokračování top koncertů.

Nightwish - End Of An Era, Live at Hartwall Arena 2005 Poslední koncert Tarji Turunen – (1996–2005)

Nightwish - Live at Wembley Arena 2015 (Full Concert HD 1080p) Floor Jansen

Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
milan2m Czech Republic
Nováček
Nováček

Re: Koncerty

Příspěvek od milan2m »

Kdysi jsem byl v Praze na Helloween s Gamma Ray a tam odehráli Helloween s Hansenem snad celý album Walls of Jericho.
Taky slušná pecka, na to nezapomenu.
Jinak tenhle koncert jsem viděl....chtělo by to trochu lepší zvuk.

marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Dal poděkování: 178 poděkování
Dostal poděkování: 265 poděkování

Re: Koncerty

Příspěvek od marsim21 »

JJ mohl být lepší zvuk co už by člověk chtěl po youtube, ale i tak je skvělý dá se říci průřez všechny největší pecky historie.
To že Michael Kiske a Andi Deris si nemohli přes třicet let přijít na jméno není tajemstvím , aby se vedle sebe postavili na podium a odzpívali společnou jen jednu skladbu zkrátka nemyslitelné a oni dnes všichni tři vystupují už přes tři roky to je prostě pro mě jako pro fanouška velká pecka. :87:

Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
Odpovědět

Zpět na „Volná diskuze“