Poradil by mi někdo jestli je vubec možné takhle přejít nebo co mám udělat aby mi to normálně fungovalo?Diky..

Moderátor: 005jon

Ale ja tam nemam parabolu, jsem v byte..kabel vede po chodbe az do bytu.grantec píše:Problem je v nespravne otocenej parabole. UPC je 0,8W a skylink kus viac na vychod 23,5 E . aj sklon paraboly musi byt iny - cca 34 stupnov (musi kusok viac pozerat "do neba" )

hmm fajn no..no tak ten skylink tady asi nerozjedu :-/efendy55 píše:tak si skontroluj druhý koniec káblu či tam máš vôbec nejakú parabolu ,lebo bez nej ti skylink určite nepôjde . ak si mal káblovku od UPC tak tam určite parabolu nenájdeš .

len treba  mať parabolu ,lnb  ,kábel ,box  a  kartu všetko správne  nastaviť a  pôjde to ako s  praku .
 len treba  mať parabolu ,lnb  ,kábel ,box  a  kartu všetko správne  nastaviť a  pôjde to ako s  praku .  ale  už  podla tvojho dotazu by som ti asi odporučil to zveriť  odborníkovi čo vie  ako na to .
 ale  už  podla tvojho dotazu by som ti asi odporučil to zveriť  odborníkovi čo vie  ako na to .   frčal si na  káblovke  od UPC  ???
  frčal si na  káblovke  od UPC  ???
no ja to nedomyslel..jj mel jsem kabelovku od upc..tak mi nemuze jet skylink bez paraboly, jak oni nemaj kabelovku..jaaaj..efendy55 píše:ale rozjedeš bez problémovlen treba mať parabolu ,lnb ,kábel ,box a kartu všetko správne nastaviť a pôjde to ako s praku .
ale už podla tvojho dotazu by som ti asi odporučil to zveriť odborníkovi čo vie ako na to .
frčal si na káblovke od UPC ???