Zapisi na kartu ICE Irdeto
-
- Nováček
Zapisi na kartu ICE Irdeto
Ahojte, dal som si spravit upgrade na Vitamine, uz som rozchodil takmer vsetky veci az na zapisi na kartu.
Neviem kde je problem. Pred upravou som mal povodnu E2 od Steinera a zapisi bezproblemov chodili. Teraz neprejdu, cize bez networku nic nejde. Mam ako cardserver ICE, alebo Newcs, ale ani pri jednom zapis neprejde. Neviete kde este moze byt problem?
Mne sa zda, ze ked som mal vitamina este s uplne povodnym softom a prvy krat som tam aktivoval CCCAM, tak aj tam mi prestali potom chodit zapisi. Moze to byt v tom, ze teraz som aktivoval Mgcamd? Alebo si musim kupit CI modul?
Dakujem.
Neviem kde je problem. Pred upravou som mal povodnu E2 od Steinera a zapisi bezproblemov chodili. Teraz neprejdu, cize bez networku nic nejde. Mam ako cardserver ICE, alebo Newcs, ale ani pri jednom zapis neprejde. Neviete kde este moze byt problem?
Mne sa zda, ze ked som mal vitamina este s uplne povodnym softom a prvy krat som tam aktivoval CCCAM, tak aj tam mi prestali potom chodit zapisi. Moze to byt v tom, ze teraz som aktivoval Mgcamd? Alebo si musim kupit CI modul?
Dakujem.
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapisi na kartu ICE I-deto
olscam_skylink_ice si aktivuj . tam su zpaisy povolene.
inak - s default ice tiez zapisy chodia korektne.
inak - s default ice tiez zapisy chodia korektne.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Potom neviem, lebo ICE mam zapnute....skusim este ten oscam, len tam si moc netrufam, lebo mi to pripada dost zlozite..pri CCCAM soom len napisal 1 riadok, ulozil a frcalo...pri oscam je tam toho strasne vela a neviem co kde a ako napisat...
Nema niekto nejaky lahky navod, co kde a ako vlozit pri oscame?
Diky moc.

Nema niekto nejaky lahky navod, co kde a ako vlozit pri oscame?
Diky moc.
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
co nevies ? ice posiela zapisy na kartu .
karta ale nesmie byt zacyklovana , pouzitim v zle nastavenom cardservery .
oscam_skylink_ice - ten je prednastaveny tiez, tam nemusis nijak zasahovat .Staci spustit.
karta ale nesmie byt zacyklovana , pouzitim v zle nastavenom cardservery .
oscam_skylink_ice - ten je prednastaveny tiez, tam nemusis nijak zasahovat .Staci spustit.
-
- Nováček
-
- Nováček
Ahojte, takze vecer som uplne vypol Mgcamd, nainstaloval Oscam plugin pre cardserver, dal ho tam, spustil, resetol cardserver, vyziadal na Skylinku reautorizaciu karty, cize zaslali mi kody na kartu, pockal som 2 hodky so zapnutym prijimacom a kody nepresli...takze zatial som sa nepohol...neviem co este by som mohol vyskusat? Nejake dalsie napady, co mozem robit zle?
Dakujem.
Dakujem.
- Steiner
- Pokročilý
Skús tam pichnúť klúčik fat32 s týmto:
viewtopic.php?f=516&t=12895&start=45
a vyskúšaj, len tak pre zaujímavosť.
viewtopic.php?f=516&t=12895&start=45
a vyskúšaj, len tak pre zaujímavosť.
„Cross of Iron“
-
- Nováček
Ahoj Steiner, dal som tam tvoju verziu cez USB a vsetko frci, zaujimave, ze to hned slo...mal som odpojeny sietovy kabel a vsetky zakladne programy sli.
V com je potom problem, ze ked tam mam pustenu Sapro verziu nahranu v prijimaci, tak ako keby kartu vôbec nerozpoznal a ked tam hodim Steinerovu USB verziu tak to vsetko ide?
Poradte.
Vdaka.
V com je potom problem, ze ked tam mam pustenu Sapro verziu nahranu v prijimaci, tak ako keby kartu vôbec nerozpoznal a ked tam hodim Steinerovu USB verziu tak to vsetko ide?
Poradte.
Vdaka.
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
sapro je prednastavena na ICE .