Začátečník pomoc s kartou Skylink ICE

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
yaris0706
Nováček
Nováček

Začátečník pomoc s kartou Skylink ICE

Příspěvek od yaris0706 »

Zdravim,
mam problém s mojí kartou od Skylinku ICE. Po vložení karty, nahrání aktuálního firmware 2.11.57 a doinstalovaní pluginu a spuštění MCAS se mi programy nezobrazují. Kartu mam vloženou kontakty směrem dolů do interní čtečky. V nastavení CAS mam čtečku vypnutou, dělal jsem poté i restart boxu kdy programy běžely cca hodinu a pak to všechno zdechlo. Momentálně nespustím ani jeden český program jak SD tak HD.
HD-box je najde napíše mi to přes 1300 nalezených programů, v seznamu po stiknutí OK je vidím i české ale po najetí se na tv nezobrazí.
Ted to došlo do fáze kdy na obrazovce neustále bliká tabulka...program zakódován. Co mě zarazilo, že v seznamu jsem nenašel vůbec ČT 2 a 24 přitom to běží na lecjakém obyč. setoboxu. Fakt si nevím rady a přemýšlím o vrácení zboží, prtž se stím peru celý den a bez výsledku. :51:

HD-box FS-9105 HD+ je koupený v pátek 6.9. 2013 a karta vyměna před 3 měsíci od Skylinku ICE.
Díky za pomoc

EnoSat Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Začátečník pomoc s kartou Skylink ICE

Příspěvek od EnoSat »

yaris0706 píše:Zdravim,
mam problém s mojí kartou od Skylinku ICE. Po vložení karty, nahrání aktuálního firmware 2.11.57 a doinstalovaní pluginu a spuštění MCAS se mi programy nezobrazují. Kartu mam vloženou kontakty směrem dolů do interní čtečky. V nastavení CAS mam čtečku vypnutou, dělal jsem poté i restart boxu kdy programy běžely cca hodinu a pak to všechno zdechlo. Momentálně nespustím ani jeden český program jak SD tak HD.
HD-box je najde napíše mi to přes 1300 nalezených programů, v seznamu po stiknutí OK je vidím i české ale po najetí se na tv nezobrazí.
Ted to došlo do fáze kdy na obrazovce neustále bliká tabulka...program zakódován. Co mě zarazilo, že v seznamu jsem nenašel vůbec ČT 2 a 24 přitom to běží na lecjakém obyč. setoboxu. Fakt si nevím rady a přemýšlím o vrácení zboží, prtž se stím peru celý den a bez výsledku. :51:

HD-box FS-9105 HD+ je koupený v pátek 6.9. 2013 a karta vyměna před 3 měsíci od Skylinku ICE.
Díky za pomoc
tak si sa asi netrafil na "nasu" Astru kezdze na nasej je nieco cez 300 programov :colombo:

Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Edision MIO+ 4K , QVIART Lunix , Ustym 4K S2 OTT , Ineos ZX4 , Dreambox 900UHD/7020HD , TBS-5925 , TBS-5520SE , TBS-5220
yaris0706
Nováček
Nováček

Příspěvek od yaris0706 »

V tom to nebude, satelit chytá mnoho programů na parabole mam 2 korektory, chytal jsem i u předchozího Mascomu.

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

Nastavení diseq u jednotlivých máš dobře?

Moná bych zkusil jiný Mcas hold ne všechny jsou ty pravé ořechové.

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
yaris0706
Nováček
Nováček

Příspěvek od yaris0706 »

Vyřešeno, změna MCAS pomohla, holt ne každý funguje jak má.
Momentálně řeším dlouhé zapínání Boxu, čekám skoro 1 minutu než naskočí obraz, zdá se mi to dost dlouho.

satelit1
Nováček
Nováček

Příspěvek od satelit1 »

to je normální, to neřeš.

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

yaris0706 píše:Vyřešeno, změna MCAS pomohla, holt ne každý funguje jak má.
Momentálně řeším dlouhé zapínání Boxu, čekám skoro 1 minutu než naskočí obraz, zdá se mi to dost dlouho.

Zkus v menu/nastavení systému / nastavení A V --- změn položku šetřící režim ...

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 HD Plus“