error71

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
antulr2
Nováček
Nováček

error71

Příspěvek od antulr2 »

box9105plus, nastavil som siet, zadal server na aktualizaciu fw.,pred dokoncenim upg. sa objavila s polovice cervena obrazovka, musel som ho vypnut vzadu tlacidlom, vypisuje errror 71, pokusal som sa ho vycistit HDclenerom, proces prebehne podla navodu ale nic nevycisti, chyba trva nadalej, cital som tu aj navod na pouzitie putty, mam z toho des, neviem ci je putty mozne pouzit aj na tento model, nevie niekto poradit ako sa dostatztohoto maleru, dik tono

puntik
Nováček
Nováček

Re: error71

Příspěvek od puntik »

antulr2 píše:box9105plus, nastavil som siet, zadal server na aktualizaciu fw.,pred dokoncenim upg. sa objavila s polovice cervena obrazovka, musel som ho vypnut vzadu tlacidlom, vypisuje errror 71, pokusal som sa ho vycistit HDclenerom, proces prebehne podla navodu ale nic nevycisti, chyba trva nadalej, cital som tu aj navod na pouzitie putty, mam z toho des, neviem ci je putty mozne pouzit aj na tento model, nevie niekto poradit ako sa dostatztohoto maleru, dik tono
A skusil si už nahrať Fw pre tvoj typ na usb vypnut box vzadu a držať tlačidlo ch+ pri bootovani až do Ld ako to tu bolo viackrat napísane?

antulr2
Nováček
Nováček

Příspěvek od antulr2 »

to som nikde necital :-( mam box od opopoludia a hned pruser,

antulr2
Nováček
Nováček

Příspěvek od antulr2 »

vdaka puntik mal si pravdu, usetril si mi kopec laborovania, tono