Irdeto ICE - programy zakódovány

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
jarinkub
Nováček
Nováček

Irdeto ICE - programy zakódovány

Příspěvek od jarinkub »

Dobrý večer, mám prosbu - od 9.4. 2013 co udělal skylink změny v kódování mi přestali fungovat zakódované programy. Nepomohla reautorizace přez web ani přímo od skylinku. Karta v jiném přístroji je funkční. Mám HD-BOX 9200 a kartu Irdeto ICE v dolní interní čtečce. Pravděpodobně bude někde problém v nastavení. Netuším jakej firmware a jakej plugin použít nebo co v něm nastavit. Používám OSCAM 1.00-unstable_svn build 4150. Děkuji za pomoc. Jestli se to už někde řešilo tak se omlouvám, potřeboval bych jenom poradit jestli budu potřebovat jinej firmware a plugin s nastavením na kartu ICE. Používám hd-box pro sledování v televizi a zároveň na sdílení do druhé televize.

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: I-deto ICE - programy zakódovány

Příspěvek od grantec »

staru binarku oscamu zmen za novsiu . Na update pouzi dialkove . Zapis si adresu reviservis.sk/up , oznac oscam, a stiahni .
nezabudni si pred stiahnutim odzalohovat pripojenie na vzdialeny server .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
jarinkub
Nováček
Nováček

Re: I-deto ICE - programy zakódovány

Příspěvek od jarinkub »

Děkuju za radu, zkoušel jsem dálkově update v menu plugin, ale modrým tlačítkem který má být na stažení tak je na výmaz. Update dálkově jde pouze v nastavení sítě - server pro upgrade firmwaru. Je možný že budu potřebovat novější firmware a pak se mi v menu pluginu zobrazí tlačítko na stažení ?

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“