Problém s pluginmi

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
tetelete
Nováček
Nováček

Problém s pluginmi

Příspěvek od tetelete »

Ahoj. Páni, potrebujem radu ako rozbehať čítanie karty na hd-box. Po nahratí do prijímača Mcas a Oscam mi obidve pluginy po čase prestanú čítať kartu. Pochopil by som keby mi prestal fungovať oscam, ale prečo mi prestane fungovať mcas, tak to neviem. Vyčistil som box programom HDBclean a skúšal som nahrať rôzne verzie Mcasu, oscamu, softu, ale stále tá istá chyba. V skratke zaseknú sa mi obidve pluginy.

HDBOX FS-9105, AB-Cryptobox 400HD SG2100, 2 paraboly offset 90cm, Skylink 0D96
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s pluginmi

Příspěvek od dempsey »

Nemôžeš používať dva pluginy ktoré chcú oba obsluhovať čítačku. Jedine ak by si napr. zakázal v MCASe reader a používal ho len ako emulátor, prípadne naopak

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
tetelete
Nováček
Nováček

Příspěvek od tetelete »

My sme sa asi nepochopili. Ja obidve pluginy nepoužívam vždy je zapnutý iba jeden z nich. Oscam mám na home sharing a mcas je pre prípad, keby oscam nešiel. Vždy mi to tak fungovalo a hd-box s tým nemal žiadny problém. Len zrazu mi prijímač začal blbnúť, prepínali sa mi svojvolne kanály a nevedeli sa mi zastaviť. Aj menu mi raz zaplo a vyplo a tak mi to blikalo vždy. Myslel som, že je to problém v diaľkovom ale keďže som si nebol istý, tak som vyčistil box nahral nový soft a pluginy. Skúšal som to aj samostatne mcas aj oscam a vždy po určitom čase sa mi vypnú.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

To by mohlo byť nekompatibilitou pluginov s Api v použitom fw. Ak by to tak bolo tak by sa to prejavilo aj pri nainštalovaní samotného MCASu.
Vyskúšaj to znovu vyčistiť a použiť len. MCAS. Ak to bude robiť aj potom, vyčisti to znova /cleanerom pre 9105 keď píšeš že ho máš / a nainštaluj iný MCAS

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Steiner
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Steiner »

Ešte skús obyčajným TotalCommanderom vymazať celý obsah adresára /tmp, a hneď na to urobiť reštart /úplný/, aj to mi tuším pomohlo pri pokuse o vznik paranormálnych javov. :D

„Cross of Iron“
tetelete
Nováček
Nováček

Příspěvek od tetelete »

Vďaka chlapci za rady. Vyskúšal som všetko čo ste mi tu napísali. Skúšal som rôzne softy aj mcasy aj vymazať /tmp, ale aj tak mi mcas zasekne. Takže som to vzdal a prešiel som na enigmu. Sranda je v tom že ked som načítal do enigmy oscam 3144 stable za frasa som to nevedel spustiť. Po dlhšom skúšaní sa mi to podarilo. Takže funguje mi homesharing, ale čo mu je to nechápem. Možno že ho pošlem Skaliovej do ACTA X.

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

U jednoho hdboxu jsem měl taky problém se zamrznutím mcasu s kartou v univerzální čtečce . Vyměnil jsem tu čtečku za druhou a stejný mcas i s nastavením šel už bez problémů.

Netvrdím nemusí to být tvuj případ ...ale určitá podobnost tu je. :28:

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 PVR“