AZBox HD premium s E2 - tovarenske nastavenia

Otázky pro začátečníky E2

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
adman
Nováček
Nováček

AZBox HD premium s E2 - tovarenske nastavenia

Příspěvek od adman »

Ahojte, mam len velmi kratko AZBox HD Premium, zhruba pred mesiacom aj nieco som takmer nic nevedel o E2 a dalsich moznostiach, len sa pomaly ucim. Potrebujem poradit a dufam, ze nevytvaram dualne vlakno. Box mi zacal nejako blbnut, zatuhava. Trosku som do toho babral, nic moc, ale odkedy som skusal box pripojit na parabolu s monoblokom 19.2 a 23.5 E cez DiseqC, tak to zacalo blbnut. Kym som prisiel na to, ako to mam nastavit, niekolkokrat som musel von z nastavenia tuneru a raz som povolil a raz nepovolil pri akcii esc Zap back to.. (asi zaloha nastavenia tuneru), ked sa ma potom pytalo ci ma vymazat urcite satelity, tak som dal No, to all. Ked som box pripojil znova na povodnu parabolu so singl konvertorom a motorom, tiez najprv blblo nastvanie tuneru ale nakoniec som to dokazal nastavit ako predtym aj s fungujucim motorom. Odvtedy mi ale box blbne, mozno som do niecoho posahal, a velmi uvazujem nad tym, ze donho E2 a ostatne veci znova nahodim. Chcem sa opytat, ci staci priviest stroj do tovarenskych nastaveni (pricom predpokladam ze E2 a spol. pojde do kelu) a nahodit E2 nanovo alebo treba formatovat flash ? FW by som asi rad ponechal povodny, ak je to mozne. Dakujem.

AZBox HD Premium, Hyundai Dual Box (DigiTV) - 80 cm parabola so singl 0,2 dB konvertorom, motor SG2100
Opticum (Skylink), 80 cm parabola s 0,2 dB monoblokom.
Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2“