Nový softcamkey ?
-
- Nováček
Nový softcamkey ?
Ahoj všěm nemáte někdo nový softcam.key na Vitamina díky nehraje mi Austria sat díky všem za odpověď.
-
- Nováček
Re: Nový softcamkey ?
Koukám,že to tu umřelo jako i veškerá podpora na Vitamina už rok nic novýho ....Prodám ho a koupím si lepší..
- TitusXX
- Nováček
-
- Nováček
- TitusXX
- Nováček
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Tak ho predajFLAUNT píše: to jsem zkoušel,ale nejde to

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
- TitusXX
- Nováček
-
- Nováček
Tak ho predaj? to je fakt super pomoc pro všechny. Na co to forum potom je? Všichni Vitamina prodejte nebo se ho zbavte. Žádnou podporu už nečekejte ani vpodobě keys natož potom v novém FW. Srdečně děkujeme.dempsey píše:Tak ho predajFLAUNT píše: to jsem zkoušel,ale nejde to
- Steiner
- Pokročilý
Chápem tvoje rozhordčenie, ale treba si uvedoniť, že ani toto ani žiadne iné fórum mimo oficiálnych fór podporovaných priamo výrobcom/dodávateľom nejakého železa nie je za žiadne železo ani za žiadny soft v tom ktorom železe zodpovedné a ani nemá vpliv na možné vynútenia si potrebných zmien v riešení určitch situácií a problémov.
Keď sa nad tým zamyslíš a prečítaš si znova svoj príspevok, tak dúfam že prídeš k názoru že voči zástupcom tohoto fóra a ľuďom ktorí tu odvádzajú dobrú roboru si bol trocha nespravodlivý, mierne povedané.
Čakám tvoju reakciu.
Keď sa nad tým zamyslíš a prečítaš si znova svoj príspevok, tak dúfam že prídeš k názoru že voči zástupcom tohoto fóra a ľuďom ktorí tu odvádzajú dobrú roboru si bol trocha nespravodlivý, mierne povedané.
Čakám tvoju reakciu.

„Cross of Iron“
-
- Nováček
Je dobře,že to sem někdo napsal,já původně na to ani nechtěl reagovat,napsat tak ho prodej od admina tohoto fora je fakt smutný :-) Ale dík,že si se zastal...Podpora na Vitamina asi fakt už definitvině skončila...otylka píše:Tak ho predaj? to je fakt super pomoc pro všechny. Na co to forum potom je? Všichni Vitamina prodejte nebo se ho zbavte. Žádnou podporu už nečekejte ani vpodobě keys natož potom v novém FW. Srdečně děkujeme.dempsey píše:Tak ho predajFLAUNT píše: to jsem zkoušel,ale nejde to
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Ak sa niekomu zdá moja reakcia na tento príspevok nelogická tak zrejme nebude niečo v poriadku. Kľúče na tomto fóre neni dovolené zverejňovať v akekoľvek podobe, v inom formáte to už dávno nikto nezverejňuje a samovzdelávanie užívateľa je evidentne tiež na bode mrazu.FLAUNT píše:Koukám,že to tu umřelo jako i veškerá podpora na Vitamina už rok nic novýho ....Prodám ho a koupím si lepší..
Jediné vhodné doporučenie je vlastne súhlas s FLAUNT-om aby prijímač predal :)

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Stačilo jen napsat,že už veškerá podpora skončila a néé arogatně tak ho prodej všichni nesjou takový profíci jako ty :-Ddempsey píše:Ak sa niekomu zdá moja reakcia na tento príspevok nelogická tak zrejme nebude niečo v poriadku. Kľúče na tomto fóre neni dovolené zverejňovať v akekoľvek podobe, v inom formáte to už dávno nikto nezverejňuje a samovzdelávanie užívateľa je evidentne tiež na bode mrazu.FLAUNT píše:Koukám,že to tu umřelo jako i veškerá podpora na Vitamina už rok nic novýho ....Prodám ho a koupím si lepší..
Jediné vhodné doporučenie je vlastne súhlas s FLAUNT-om aby prijímač predal :)
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Ja niesom žiadny profík. Ty ale nejaký problém máš pretože sa staviaš do pozície chúdiatka ktorému nikto nechce pomôcť a tak musíš niekoho označiť ako vinníka. Hnusný arogantný admin je docela vhodný objekt. Ja - ak niekomu s niečím pomôžem - tak nepotrebujem aby mi písal ďakovné dopisy, ale rovnako ani nečakám výčitky za to že mu nepomôžem a dám mu dobrú radu, ktorá je vlastne potvrdením toho čo chce urobiť.
Ak ho chceš predať tak ako si písal tak ho kua predaj a neplač tu, že Ti nikto nepomôže. Ak by Ti chcel niekto iný ako ja pomôcť, už by to dávno urobil.
Ak ho chceš predať tak ako si písal tak ho kua predaj a neplač tu, že Ti nikto nepomôže. Ak by Ti chcel niekto iný ako ja pomôcť, už by to dávno urobil.

-
- Nováček
Jo dík už se stalodempsey píše:Ja niesom žiadny profík. Ty ale nejaký problém máš pretože sa staviaš do pozície chúdiatka ktorému nikto nechce pomôcť a tak musíš niekoho označiť ako vinníka. Hnusný arogantný admin je docela vhodný objekt. Ja - ak niekomu s niečím pomôžem - tak nepotrebujem aby mi písal ďakovné dopisy, ale rovnako ani nečakám výčitky za to že mu nepomôžem a dám mu dobrú radu, ktorá je vlastne potvrdením toho čo chce urobiť.