Po upgrade firmware ide len g-sh@re
Moderátor: 005jon
-
- Nováček
Po upgrade firmware ide len g-sh@re
Ahojte,
som uuuplny novacik. Upgradol som si FW na najnovsi mozny a CS Link kartu mozem zahodit, co by nebolo zle, keby som v baraku nemal nejakeho cucaka, ktory zhadzuje net a tak mi g-sh@re vypadava a rad by som si prepol z g-cka spat na dekodovanie kartou. Ako na to?
Diky
Matos
PS ak to tu je, tak mi pls poslite linku a ja tento topic zmazem.
som uuuplny novacik. Upgradol som si FW na najnovsi mozny a CS Link kartu mozem zahodit, co by nebolo zle, keby som v baraku nemal nejakeho cucaka, ktory zhadzuje net a tak mi g-sh@re vypadava a rad by som si prepol z g-cka spat na dekodovanie kartou. Ako na to?
Diky
Matos
-
- Nováček
- Dal poděkování: 10 poděkování
Re: Po upgrade firmware ide len g-sh@re
Takze pokud bys chtel odpojit gshare tak to proste zakaz servery v nastaveni serveru nebo patch disabled no a co se tyce karty nemas vyplou UNI ctecku ? Nepises jaka jesi cw nebo irdeto a jak je to se zapisy;-)matos píše:Ahojte,
Diky
Matos
Dreamsky 7500&7000
Dreamsky NXP 256
Dreamsky NXP 256
-
- Nováček
Diky za odpoved. Kartu mam CW. Cele to vyzera tak, ze z g-sh@re to taha len niektore programy. Vyzera to tak, ze si niekde spravil zapis o tom, ze Markiza, Joj, Joj-plus, Doma a Barrandov sa ma tahat z g-sh@re .. ostatne idu z karty.
Ked vypnem patch, tak sa k spominanym kanalom nedostanem.
Aaaa UNI je zrejme zapnuta, ked ostatne kanaly cita z karty ;-)
Matos
Matos
-
- Nováček
Aha to je divny chtelo by to zkusit refresh karty ale jak se to dela u cslinku netusim cetl jsem nekde ze na to maji pravo akorat monteri ale co ej na tom pravdy nevim jsem u skylinku. Phoenixe u pc asi nemas ze ?matos píše:Diky za odpoved. Kartu mam CW. Cele to vyzera tak, ze z g-sh@re to taha len niektore programy. Vyzera to tak, ze si niekde spravil zapis o tom, ze Markiza, Joj, Joj-plus, Doma a Barrandov sa ma tahat z g-sh@re .. ostatne idu z karty.
Matos
Dreamsky 7500&7000
Dreamsky NXP 256
Dreamsky NXP 256
-
- Nováček
-
Radek
- V.I.P.
No, máš to nějaký divný chlape.
Zkus se podívat tady a zkontroluj, zda máš programy naladěny s přesnými parametry : http://www.cslink.cz/cs/zmena-parametru/.
Jinak když běží souběžně G-share a karta, zdá se, že receiver dává přednost G-share před kartou a proto se občas obraz cuká atd. Když koukám na programy z karty, vypínám G-share přes F1+000 (patch disable).Pak jedou programy na kartu a jede to v pohodě.Mám jak CSLink tak Skylink a obě karty a všechny programy jedou v pohodě.
Pokud máš problém, zkusil bych znovu proskenovat ten transpondér, kterého se to týká.
Na NXP256HD jedou bez problémů karty CSLink a Skylink (teď nemluvím o čistém Irdetu) naprosto v pohodě v uničtečce.
Nebo aspoň já jsem ani s jednou kartou neměl problém.
Zkus se podívat tady a zkontroluj, zda máš programy naladěny s přesnými parametry : http://www.cslink.cz/cs/zmena-parametru/.
Jinak když běží souběžně G-share a karta, zdá se, že receiver dává přednost G-share před kartou a proto se občas obraz cuká atd. Když koukám na programy z karty, vypínám G-share přes F1+000 (patch disable).Pak jedou programy na kartu a jede to v pohodě.Mám jak CSLink tak Skylink a obě karty a všechny programy jedou v pohodě.
Pokud máš problém, zkusil bych znovu proskenovat ten transpondér, kterého se to týká.
Na NXP256HD jedou bez problémů karty CSLink a Skylink (teď nemluvím o čistém Irdetu) naprosto v pohodě v uničtečce.
Nebo aspoň já jsem ani s jednou kartou neměl problém.

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
-
- Nováček
Nazdar chlapi. Matos skús urobiť to, čo Ti radí RADEK. Ten Phoenix to je programátor na karty, to Ti je momentálne v Tvojom prípade nanič? K prístupu na nete na refresh Cs link karty majú iba registrovaní obchodníci, čo je smiešne, pretože v Sky linku to má každý.Ale je to zbytočné, skôr si treba dať dokopy svoj vlastný prijímač, odpojiť od siete, potom zapnúť a počkať na zápisy . A hlavne, nikde na nete nedávaj číslo svojej Cs link karty, ak nechceš o ňu prísť v rámci tzv. pomocichtivých "podarených refrešistov", pre CS link karty, pri akcii prechodu do Sky linku.
-
- Nováček
Diky ... idem experimentovat :-) Dam vediet, ako som dopadol ;-)
Matos
Matos
-
- Nováček
Prez phenixe jsem chtel aby vycetl zapisy na karte jestli je nema prosle. Protoze na nxp zapisy na cw nechodi.jbystrik píše:Nazdar chlapi. Matos skús urobiť to, čo Ti radí RADEK. Ten Phoenix to je programátor na karty, to Ti je momentálne v Tvojom prípade nanič? K prístupu na nete na refresh Cs link karty majú iba registrovaní obchodníci, čo je smiešne, pretože v Sky linku to má každý.Ale je to zbytočné, skôr si treba dať dokopy svoj vlastný prijímač, odpojiť od siete, potom zapnúť a počkať na zápisy . A hlavne, nikde na nete nedávaj číslo svojej Cs link karty, ak nechceš o ňu prísť v rámci tzv. pomocichtivých "podarených refrešistov", pre CS link karty, pri akcii prechodu do Sky linku.
Dreamsky 7500&7000
Dreamsky NXP 256
Dreamsky NXP 256