Po upgrade firmware ide len g-sh@re

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
matos
Nováček
Nováček

Po upgrade firmware ide len g-sh@re

Příspěvek od matos »

Ahojte,

som uuuplny novacik. Upgradol som si FW na najnovsi mozny a CS Link kartu mozem zahodit, co by nebolo zle, keby som v baraku nemal nejakeho cucaka, ktory zhadzuje net a tak mi g-sh@re vypadava a rad by som si prepol z g-cka spat na dekodovanie kartou. Ako na to?

Diky

Matos

PS ak to tu je, tak mi pls poslite linku a ja tento topic zmazem.

Blacker91 Czech Republic
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 10 poděkování

Re: Po upgrade firmware ide len g-sh@re

Příspěvek od Blacker91 »

matos píše:Ahojte,

som uuuplny novacik. Upgradol som si FW na najnovsi mozny a CS Link kartu mozem zahodit, co by nebolo zle, keby som v baraku nemal nejakeho cucaka, ktory zhadzuje net a tak mi g-sh@re vypadava a rad by som si prepol z g-cka spat na dekodovanie kartou. Ako na to?

Diky

Matos

PS ak to tu je, tak mi pls poslite linku a ja tento topic zmazem.
Takze pokud bys chtel odpojit gshare tak to proste zakaz servery v nastaveni serveru nebo patch disabled no a co se tyce karty nemas vyplou UNI ctecku ? Nepises jaka jesi cw nebo irdeto a jak je to se zapisy;-)

Dreamsky 7500&7000
Dreamsky NXP 256
matos
Nováček
Nováček

Příspěvek od matos »

Diky za odpoved. Kartu mam CW. Cele to vyzera tak, ze z g-sh@re to taha len niektore programy. Vyzera to tak, ze si niekde spravil zapis o tom, ze Markiza, Joj, Joj-plus, Doma a Barrandov sa ma tahat z g-sh@re .. ostatne idu z karty.
Ked vypnem patch, tak sa k spominanym kanalom nedostanem.
Aaaa UNI je zrejme zapnuta, ked ostatne kanaly cita z karty ;-)

Matos

Blacker91 Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od Blacker91 »

matos píše:Diky za odpoved. Kartu mam CW. Cele to vyzera tak, ze z g-sh@re to taha len niektore programy. Vyzera to tak, ze si niekde spravil zapis o tom, ze Markiza, Joj, Joj-plus, Doma a Barrandov sa ma tahat z g-sh@re .. ostatne idu z karty.
Ked vypnem patch, tak sa k spominanym kanalom nedostanem.
Aaaa UNI je zrejme zapnuta, ked ostatne kanaly cita z karty ;-)

Matos
Aha to je divny chtelo by to zkusit refresh karty ale jak se to dela u cslinku netusim cetl jsem nekde ze na to maji pravo akorat monteri ale co ej na tom pravdy nevim jsem u skylinku. Phoenixe u pc asi nemas ze ?

Dreamsky 7500&7000
Dreamsky NXP 256
matos
Nováček
Nováček

Příspěvek od matos »

Ehm ...co je Phoenix ? :D

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

No, máš to nějaký divný chlape.

Zkus se podívat tady a zkontroluj, zda máš programy naladěny s přesnými parametry : http://www.cslink.cz/cs/zmena-parametru/.
Jinak když běží souběžně G-share a karta, zdá se, že receiver dává přednost G-share před kartou a proto se občas obraz cuká atd. Když koukám na programy z karty, vypínám G-share přes F1+000 (patch disable).Pak jedou programy na kartu a jede to v pohodě.Mám jak CSLink tak Skylink a obě karty a všechny programy jedou v pohodě.

Pokud máš problém, zkusil bych znovu proskenovat ten transpondér, kterého se to týká.
Na NXP256HD jedou bez problémů karty CSLink a Skylink (teď nemluvím o čistém Irdetu) naprosto v pohodě v uničtečce.
Nebo aspoň já jsem ani s jednou kartou neměl problém. :28:

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
jbystrik Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od jbystrik »

Nazdar chlapi. Matos skús urobiť to, čo Ti radí RADEK. Ten Phoenix to je programátor na karty, to Ti je momentálne v Tvojom prípade nanič? K prístupu na nete na refresh Cs link karty majú iba registrovaní obchodníci, čo je smiešne, pretože v Sky linku to má každý.Ale je to zbytočné, skôr si treba dať dokopy svoj vlastný prijímač, odpojiť od siete, potom zapnúť a počkať na zápisy . A hlavne, nikde na nete nedávaj číslo svojej Cs link karty, ak nechceš o ňu prísť v rámci tzv. pomocichtivých "podarených refrešistov", pre CS link karty, pri akcii prechodu do Sky linku.

matos
Nováček
Nováček

Příspěvek od matos »

Diky ... idem experimentovat :-) Dam vediet, ako som dopadol ;-)

Matos

Blacker91 Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od Blacker91 »

jbystrik píše:Nazdar chlapi. Matos skús urobiť to, čo Ti radí RADEK. Ten Phoenix to je programátor na karty, to Ti je momentálne v Tvojom prípade nanič? K prístupu na nete na refresh Cs link karty majú iba registrovaní obchodníci, čo je smiešne, pretože v Sky linku to má každý.Ale je to zbytočné, skôr si treba dať dokopy svoj vlastný prijímač, odpojiť od siete, potom zapnúť a počkať na zápisy . A hlavne, nikde na nete nedávaj číslo svojej Cs link karty, ak nechceš o ňu prísť v rámci tzv. pomocichtivých "podarených refrešistov", pre CS link karty, pri akcii prechodu do Sky linku.
Prez phenixe jsem chtel aby vycetl zapisy na karte jestli je nema prosle. Protoze na nxp zapisy na cw nechodi.

Dreamsky 7500&7000
Dreamsky NXP 256
Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“