fw 0.9.3180
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Mírně pokročilý
Re: 0.9.3180
tiez pouzivam cccam FW 2880 a spokojnost..a mam tam toho narvaneho dost..obcas pri prepnuti na inu kartu vypise zakodovane alebo to trochu trva..
AZ HD Elite+DM500,skylink,SG 2100,Gibertini 85 AL,Invacom twin,Satfinder SF-30
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Souhlas, nové fw se nedaří. Ale pokud máme jeden celkem funkční (2371), tak to nevadí, ať si hrajou, jednou se třeba podaří...
Cccam jsem nezkoušel, nedokážu posoudit. Ale čeho je to problém? Azboxu nebo softwaru cccam?
Zajímalo by mne proč někdo má problémy a jiný ne. Jestli je to jen kombinací softwaru a nebo rozdíly v hardwaru. Jestli třeba na sběrnici procesoru je něco na hranici úrovňově nebo časově, tak i malá tolerance součástek rozhoduje o bytí a nebytí...
Nebo to může být citlivé na vnější rušení po kabelech. Já jsem viděl hodně zařízení vybouchaných po bouřkách přepětím mezi LAN kabelem a sítí. Proto se raděj držím wifiny. Vzdálená bouřka to nevybouchá, ale může do toho zanášet praskání, které se třeba indukuje do sběrnice a způsobuje padání systému.
Cccam jsem nezkoušel, nedokážu posoudit. Ale čeho je to problém? Azboxu nebo softwaru cccam?
Zajímalo by mne proč někdo má problémy a jiný ne. Jestli je to jen kombinací softwaru a nebo rozdíly v hardwaru. Jestli třeba na sběrnici procesoru je něco na hranici úrovňově nebo časově, tak i malá tolerance součástek rozhoduje o bytí a nebytí...
Nebo to může být citlivé na vnější rušení po kabelech. Já jsem viděl hodně zařízení vybouchaných po bouřkách přepětím mezi LAN kabelem a sítí. Proto se raděj držím wifiny. Vzdálená bouřka to nevybouchá, ale může do toho zanášet praskání, které se třeba indukuje do sběrnice a způsobuje padání systému.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
monkus
- V.I.P.
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ja som tiez spokojny (ficim 0.9.3180), a dokonca zacinam byt aj trpezlivy :-)
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
-
- Nováček
Ja bych byl spokojen se svou starsi verzi FW, kdyby nahravala vic jak jen pouhou minutu na USBflash. Zkousel jsem zde vami zminovane rady s tovarky atp. ale nepovedlo se, zatim. Bohuzel mi to nefunguje, obcas musim i rebootovat, kousne se uprostred TV poradu atp. Myslim,ze to bude dost zavisle na kvalite signalu,ten mam sice v poradku,ale i tak se sekne obcas. Stejny boj mam s WiFi ad hoc, v jeste starsi verzi jelo, v techhle novych uz ne.
AZBox PremiHD @Skylink, OpenXCAS @0.9.3877 SonyRCV5.1,Sony52"w,Samsung1TB+Patriot32G | TechniSat MF4-S @CSlink |
- visper
- Odborník
Na co potřebuješ wifi ad hoc?scz píše:Ja bych byl spokojen se svou starsi verzi FW, kdyby nahravala vic jak jen pouhou minutu na USBflash. Zkousel jsem zde vami zminovane rady s tovarky atp. ale nepovedlo se, zatim. Bohuzel mi to nefunguje, obcas musim i rebootovat, kousne se uprostred TV poradu atp. Myslim,ze to bude dost zavisle na kvalite signalu,ten mam sice v poradku,ale i tak se sekne obcas. Stejny boj mam s WiFi ad hoc, v jeste starsi verzi jelo, v techhle novych uz ne.
-
005jon
- Moderátor
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 192 poděkování
K tomuto FW nemám žiadne veľké pripomienky bol to krok vpred pretáčanie videa *DivX/XviD dozadu už funguje nahrávanie nemá chybu rozdeľuje nahrávku do veľkosti 3GB tým je väčšia stabilita pri nahrávaní môžete nahrávať vkuse celí deň a bez problémov to nahrá.
Žiaden reštart alebo zamrznutie nenastane.

Žiaden reštart alebo zamrznutie nenastane.

-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
005jon napisal: "môžete nahrávať vkuse celí deň a bez problémov to nahrá"
Ako sa da pls naprogramovat zaznam dlhsi ako 3H? Potreboval som dlhsie a neponuklo mi tu moznost. Dik.
Ako sa da pls naprogramovat zaznam dlhsi ako 3H? Potreboval som dlhsie a neponuklo mi tu moznost. Dik.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak zadaj dalsiu so zaciatkom o sekundu neskor ako koniec prvej nahravky- ak to zobere. Viem ,ze cez epg to ide - oznacim dva po sebe a nahra v kuse .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
vikino
- V.I.P.
grantec - dik za odpoved. vyskusam. To bolo len vynimocne, vacsinou sa vojdem do 3H. Co mi ale vadi, je nemoznost kopirovania, ci presuvania v spravcovi suborov. Musim kopirovat do pc a potom spat do azboxu do foldra kde to chcem mat.
- visper
- Odborník
Co nejde kopírovat, pořady nahrané z TV?vikino píše:grantec - dik za odpoved. vyskusam. To bolo len vynimocne, vacsinou sa vojdem do 3H. Co mi ale vadi, je nemoznost kopirovania, ci presuvania v spravcovi suborov. Musim kopirovat do pc a potom spat do azboxu do foldra kde to chcem mat.
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
azbox nema MC ? asi ma . Pohladaj v downloade a tym presuvaj co kde chces . Je to skoro ako starucky Total comander v dos.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- libco
- Mírně pokročilý
Už som tu včera (nožno aj tebe) o kopírovaní, alebo lepšie presune súborov písal. Daj si do boxu packet manager-a podľa uvedeného návodu a na konci máš install mc. Súbory je najlepšie presúvať, lebo je to bleskovka. V mc sa na to používa klávesa F6.vikino píše:grantec - dik za odpoved. vyskusam. To bolo len vynimocne, vacsinou sa vojdem do 3H. Co mi ale vadi, je nemoznost kopirovania, ci presuvania v spravcovi suborov. Musim kopirovat do pc a potom spat do azboxu do foldra kde to chcem mat.
Alebo v telnete príkaz mv čo_odliaľ kam. Napr.:
mv_/tmp/subor.txt_/EMU
(podčiarknik _ je medzera, nie že ho tam napíšeš)
ICQ 563 123 279
-
vikino
- V.I.P.
Visper napisal: "Co nejde kopírovat, pořady nahrané z TV?"
Ano, dava ich do film/zaznamy z TV/ a odtial ich neviem bez pc presunut inam.
Skusim pohladat v downloade ako pisu ostatni, no na telnet a tie prikazy si netrufam.
Pozrel som to, no co uz, zostanem pri starom presuvani cez PC. Na tie navody na instal commandera do boxu jednoducho nemam.
Skusim pohladat v downloade ako pisu ostatni, no na telnet a tie prikazy si netrufam.

Pozrel som to, no co uz, zostanem pri starom presuvani cez PC. Na tie navody na instal commandera do boxu jednoducho nemam.
- visper
- Odborník
Jde to z dálkáče, už jsem to tady psal. Malé menu-nahrané programy-označit pořad-znovu malé menu- uprostřed obrazu se objeví okno a je tam přesunout nebo kopírovat. Ale vyzkoušej myslím že je to přehozené. Přesun na stejném disku je okamžitý.vikino píše:Visper napisal: "Co nejde kopírovat, pořady nahrané z TV?"
-
vikino
- V.I.P.
nejde to, ja mam nahravky z TV v Prehravani videa/TV zaznam a tam kopirovanie, ani presun nieje.