fw 0.9.3180

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
formis
Nováček
Nováček

Re: 0.9.3180

Příspěvek od formis »

shibal píše:
formis píše: Mě se po 3 dnech zakodovano ještě neobjevilo. :wink:
Myslíš na Skylinku jo? A používáš newcs+mgcamd? Jaké máš přesně jejich verze?
Ano, Skylink+newcs+mgcamd, verze nejnovější z islaremota.

joberuc Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od joberuc »

FW 0.9.3180 bol odobraty zo zoznamu na stiahnutie cez Nastavenie. :15:

VU+ Solo 2, Wetek OpenElec, Optibox EVO M7, EVO xFinity, DM 800, parabola Gibertini 90cm, motor Stab HH90, plazma LG 42PG6000, Receiver Yamaha RX-V563, repro Magnat 800 set, Wii, PS3, Mede8er 6003XD, Xtreamer Ultra, HP Gen 8 ako NAS, WD cloud
Benny
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Benny »

joberuc píše:FW 0.9.3180 bol odobraty zo zoznamu na stiahnutie cez Nastavenie. :15:
Alespon ze sami uznali ze stoji za dve veci.

AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

A taky by to mohlo znamenat, že další fw bude brzo.... :31:

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
j3nda
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od j3nda »

formis píše:
j3nda píše:me se jeste navic klepal obraz pri prepnuti na panscan, a pri pouzivani cccam jsem na zakodovano cumel podstatne casteji nez na starsim fw - vratil jsem se na 2371
jo a jeste jedna vec co me vytaci a pozoruji ji jiz delsi dobu, pokud si setridim oblibene kanaly podle sveho a pak to seradim podle abecedy a nebo frekvence, tak prepnout zpet na puvodni vlastni serazeni kanalu uz to nejde
Mě se po 3 dnech zakodovano ještě neobjevilo. :wink:
pri pouzivani cccamu? jeste ze uz tu hruzu stahli z update serveru

AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

shibal píše:A taky by to mohlo znamenat, že další fw bude brzo.... :31:
... myslím, že v tomto případě je přání pouze "otcem myšlenky" :sad: Já myslím, že to směřují na vánoční trh, takže tipuju listopad :32: Premýšlím, že jsem se ještě nesetkal s výrobkem, který by se standardně pustil na trh a teprve se k němu (skoro rok) ladil software. Díky tomuto foru jsem věděl do čeho jdu, ale pokud se podíváte na webové stránky různých prodejců, tak tam o této skutečnosti není ani tečka.

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

No, ale těm by to měl připomenout distributor pro ČR/SR. Je to v jeho zájmu. Minimálně on by měl takto (myšleno se sdělením o tom, že je to beta-stroj) postupovat směrem k prodejcům. Je celkem jasné, že oni na to se..u.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
r.paklic
Nováček
Nováček

Příspěvek od r.paklic »

... co furt mate ....aspon je zabava.....

ked uz je vsetko odladene tak uz o to ani nezakopnem ....

...si kupte v Nay kompet za 199 ecok a mate po starosti....

Roman

AZBOX HD Premium (int.HDD 400GB, fw vždy najnovší), TV:LED Samsung UE55B7000, BD player: Samsung BD P4600, Reciever: Onkyo HT-S990THX 7.1 THX, IAMM NTD38 (HDD 1TB), Ext LAN HDD MybookWorld 2TB, PC s HDD (2TB)
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

r.paklic píše:... co furt mate ....aspon je zabava.....

ked uz je vsetko odladene tak uz o to ani nezakopnem ....

...si kupte v Nay kompet za 199 ecok a mate po starosti....

Roman
Roman, nehnevaj sa na mňa. ale uvažuješ trochu scestne. Keď je deklarované že box dokáže to a to, tak si ho kúpiš preto, že to chceš aj využívať, inakšie by si ho nekupoval. Proste mali by správne fungovať funkcie ktoré sa propagujú. A zábava je v tom, že je tam linux, keby fungovalo všetko ako má, časť majiteľov by ho len používalo v spokojnosti a druhá časť majiteľov by sa bavila s novátorstvom v linuxe, tam sa môže každý vyzabávať koľko len chce.

Ty si to napísal tak, ako by som si mal kúpiť kvalitné auto, kde sú deklarované určité vlastnosti (napríklad otváranie strechy) a keď by som si ho kúpil, ešte by som musel čakať rok...... kým by sa mi otvorila a aj to by fungovalo len sem tam. :108:
Ale ako píšeš, bola by aspoň zábava (hlavne keby pršalo a strecha by sa nedala zavrieť, už vidím ako sa bavíš). :D

Pred tromi rokmi som si kúpil svoj prvý linux box DM500S. Známy mi ho nastavil za pol hodinku a ja som pozeral bez akýchkoľvek starostí. Po krátkom čase, som na forach zistil, že sa s ním môžem baviť, tak som čítal, testoval a bavil som sa výborne. Podobný scenár bol pri IPBox200S, DM7000, až na to, že už som nikoho nepotreboval na nastavenie. Vlani pred vianocami som si kúpil IPBox910HD, nastalo utrpenie a trvalo zhruba pol roka, kým som ho mohol dať do obyvačky ako hlavný box, ale aj tak nie všetky deklarované funkcie pracujú ako majú, aj keď už to je vcelku použiteľné. Asi pred mesiacom a pol som kúpil AZBox HD Premium s tým, že mi nahradí v obyvačke ten IPBox. Bohužiaľ nekoná sa........
Nakoniec som pred pár dňami kúpil DM800HD klon. Podľa info čo som pozháňal som ho asi za hodinku nainstalil a hneď som ho mohol dať do obyvačky. Zatiaľ ho len spoznávam, zisťujem čo všetko sa s ním dá robiť a viem, že sa s ním môžem baviť. Ale to čo má, funguje spoľahlivo. :25:

ICQ 563 123 279
r.paklic
Nováček
Nováček

Příspěvek od r.paklic »

.... som napisal tak ako to ja citim .... ze potrebujem bastlit, skusat vylepsovat.

Mate mozno pravdu ze na obale výrobku by mal byt napis ze sa jedna o vyvojovu radu a s upozornenim predajcu na danu skutocnost !!!

ALe ..... ja ked som sa rozhodoval pre kupu tohoto stroja tak som si najprv nastudoval problematiku na nete ! A zisitl som ze to je to prave orechove ! Zapojit do elektriky a prepinat kanaly to nie je ono.
Tak sry za moju blbu reakciu, som si myslel ze tu na forku chodia ludia podobneho razenia ako ja. Kto chce iba pozerat na to mu staci aj ten komplet za tych 199 E.
Kazdy kto kupuje Linuxovy stroj, predpokladam ze ma pripojenie na internet, vie si najst forko alebo daku recenziu a hned vie do coho ide !

Este raz sry

Roman

AZBOX HD Premium (int.HDD 400GB, fw vždy najnovší), TV:LED Samsung UE55B7000, BD player: Samsung BD P4600, Reciever: Onkyo HT-S990THX 7.1 THX, IAMM NTD38 (HDD 1TB), Ext LAN HDD MybookWorld 2TB, PC s HDD (2TB)
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Ale chodia tu aj fanusikovia, ktori vedia,ze je to test verzia.
Len azbox robi v poslednej dobe kotrmelce , ktore svedcia o tom,ze vyvojarom dosli napady a invencia.
Ale je to zabavka , to treba uznat. Napriklad starsie verzie fw celkom dobre prehravali mkv, dnes uz treba rozmyslat ,aky kodek v mkv je pouzity .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Já teda nevím jestli mám nějaké mimořádné štěstí, ale já nemám žádné problémy. Azbox mám v obýváku jako hlavní domácí stroj a funguje naprosto spolehlivě ke spokojenosti celé rodiny. Používám fw 2371, mgcamd+newcs. Karta Skylink ve čtečce, další dvě karty sdílím jako klient, EMU cigi + KD. Ještě nikdy, opakuji nikdy mi to nespadlo při sledování TV. Během sledování TV stahuji torrenty. Používám 20 satelitních pozic s motorem. Nahrávám, přehrávám, většinu formátů to umí přehrát. Nelíbí se mi jen ty fotky, ale to se dá přežít. Momentálně jsem nenašel na světě náhradu. Možná DM + Popcorn Hour, ale to jsme na dvojnásobné ceně a zabere to víc místa a kabelů. A neumělo by to MPEG 4:2:2. Že to pomalu přepíná programy mě vůbec nevadí, já nejsem nervózní a vybírám si dopředu na co se budu dívat.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Uplne chapem aj spokojnost. Ozaj zalezi na ocakavaniach. Uz som trochu dalej - aj ked mne osobne azbox frci , vidim ,ake problemy robi inym a vidim aj co sa deje s novymi verziami sw.
Ale pouzit sa da. Len by mal byt viac blbovzdorny , aby jeho pouzivatel nemusel byt linuxacky guru . :)

libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

visper píše:Já teda nevím jestli mám nějaké mimořádné štěstí, ale já nemám žádné problémy. Azbox mám v obýváku jako hlavní domácí stroj a funguje naprosto spolehlivě ke spokojenosti celé rodiny. Používám fw 2371, mgcamd+newcs. Karta Skylink ve čtečce, další dvě karty sdílím jako klient, EMU cigi + KD. Ještě nikdy, opakuji nikdy mi to nespadlo při sledování TV. Během sledování TV stahuji torrenty. Používám 20 satelitních pozic s motorem. Nahrávám, přehrávám, většinu formátů to umí přehrát. Nelíbí se mi jen ty fotky, ale to se dá přežít. Momentálně jsem nenašel na světě náhradu. Možná DM + Popcorn Hour, ale to jsme na dvojnásobné ceně a zabere to víc místa a kabelů. A neumělo by to MPEG 4:2:2. Že to pomalu přepíná programy mě vůbec nevadí, já nejsem nervózní a vybírám si dopředu na co se budu dívat.
Tiež by som bol na tvojom mieste spokojný, ale ja používam Cccam (mám na to dôvod) a ten ešte nie je spoľahlivý. :roll:

ICQ 563 123 279
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

uz sa pracuje na novej verzii CCcamu , treba vydrzat . Vlastne - lib sa budu prerabat a ako tak kukam -vsetky . :)

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“