Nahrávání

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

vejv
Nováček
Nováček

Re: Nahrávání

Příspěvek od vejv »

Nechci tu suplovat zkušené borce :-), ale když jsem kouknul na svoje nastavení a na tvoje tak jediný rozdíl vidím v tom diseqc, dle toho co jsem četl mám stejný případ jako ty, ale mě vše funguje a mám u diseqc nastaveno 2/2

fw: 1.11.16, Oscam svn8347, HDD: Seagate Pipeline HD2 500GB , Tv Samsung LE37B650, Skylink ICE
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

pri astra 23,5 zobrazuje signal z Astra 19,2 - TP 12565. Skus si pri nastaveni druzice ASTRA 23,5 zvolit inu - jedinecnu frekvenciu, ktora nieje na ASTRA 19,2 a pri volbe DiseqC prepinat parametre dovtedy, kym nezobrazi signal .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
kalis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kalis »

Ma niekto z Vas podobny problemik? (vid nizsie)
Ked nahravam na USB kluc, alebo ked sa vytvori time-shift file (prepacte za nepresny slovnik) tak niekedy nie je mozne priamo v boxe cez menu zmazat jednotlive nahravky. prehrava ich v pohode, ale zmazat sa to da len novym formatovanim USB kluca, alebo jednoducho USB zmazem v notebooku.
Mam 4GB kluc a ak som nahodou omylom nastavil prilis dlhy time-shift napr. 60min tak samozrejme dojde ku prekroceniu kapacity USB a taktiez pomoze jedine t.j. urobit nove formatovanie.

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

ano , kto si aktivuje timeshift , ma rovnaky problem. zaznamy su zamknute . skus ist na to inak.
Pred pokusom o zmazanie vypnut timeshift . Ani windows ti nedovoli zmazat subory, ktore pouziva ina aplikacia.

kalis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kalis »

grantec píše:ano , kto si aktivuje timeshift , ma rovnaky problem. zaznamy su zamknute . skus ist na to inak.
Pred pokusom o zmazanie vypnut timeshift . Ani windows ti nedovoli zmazat subory, ktore pouziva ina aplikacia.

To znie logicky...;-) dikes.
Otazka je, ze kde je problem v pripade beznej nahravky ..ze sa neda zmazat...resp. vtedy ked dojde ku prekroceniu kapacity USB key...
D.

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Problem timeshiftu je v orezani aplikacie timeshift_rec v poslednych verziach fw. to ma za nasledok sice funkcnost,ale s obmedzenim. Normalny timeshift sa sprava tak,ze po prekroceni casoveho limitu prepisuje povodny subor - tu nie.
je to v zozname chyb .

PetrT30 Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PetrT30 »

Mam 4GB kluc a ak som nahodou omylom nastavil prilis dlhy time-shift napr. 60min tak samozrejme dojde ku prekroceniu
Kde se dá nastavit jak má být timeshift dlouhý?

AZBox Premium-E2
tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

zeby v menu?
record options / timeshift duration

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“