Sat2000 ve flashunimark píše:aku verziu E2 použivaš? nebula or haarp?? :-)
E2 pre 9105
Moderátor: By.Bob
-
JirkaS
-
pecou
- Nováček

Re: E2 pre 9105
To je sice hezké, ale jak na sat2000 tak na přidruženém foru zatím nic public. Což samozřejmě chápu, pokud to ještě není vyladěné. A asi si jeden z mála v našem regionu, který se vyzná v programování těchto a podobných krabiček viz. ipboxy. Takže držím palce ve vývoji...JirkaS píše:Sat2000 ve flashunimark píše:aku verziu E2 použivaš? nebula or haarp?? :-)
- ShaMan
- V.I.P.

- Dostal poděkování: 8 poděkování
pecou píše:To je sice hezké, ale jak na sat2000 tak na přidruženém foru zatím nic public. Což samozřejmě chápu, pokud to ještě není vyladěné. A asi si jeden z mála v našem regionu, který se vyzná v programování těchto a podobných krabiček viz. ipboxy. Takže držím palce ve vývoji...JirkaS píše:Sat2000 ve flashunimark píše:aku verziu E2 použivaš? nebula or haarp?? :-)
Zatím to testují "testeři" a Jirková S2 chodí svižně
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
- tetelete
- Nováček

Zdravím. Prvé dojmy z enigmy sú kladné ale vadí mi , keď sa pri vyhladávaní družice uložia kanály do zoznamu podla abecedy. Dá sa to zmeniť ? Nedarí sa mi nainštalovať dlna clienta pre media server . Neviete ako na to ?? ... Existuje nejaký plugin podobný Xcamu ktorý by som si vedel editovať ručne v satelite ??
HDBOX FS-9105, AB-Cryptobox 400HD SG2100, 2 paraboly offset 90cm, Skylink 0D96
- tetelete
- Nováček

Zdravím. Prvé dojmy z enigmy sú kladné ale vadí mi :
1. Keď sa pri vyhladávaní družice uložia kanály do zoznamu podla abecedy. Dá sa to zmeniť ?
2. Môj skin je super , ale potrebujem aby mi v ponuke channel selection ukazovalo či je TV kanál kódovaný alebo nie. (tak ako je to v orig. softe na HDBOX)
Existuje nejaký plugin podobný Xcamu ktorý by som si vedel editovať ručne v satelite ??
3. Nedarí sa mi nainštalovať dlna clienta pre media server . Neviete ako na to ??
1. Keď sa pri vyhladávaní družice uložia kanály do zoznamu podla abecedy. Dá sa to zmeniť ?
2. Môj skin je super , ale potrebujem aby mi v ponuke channel selection ukazovalo či je TV kanál kódovaný alebo nie. (tak ako je to v orig. softe na HDBOX)
Existuje nejaký plugin podobný Xcamu ktorý by som si vedel editovať ručne v satelite ??
3. Nedarí sa mi nainštalovať dlna clienta pre media server . Neviete ako na to ??
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Enigma pracuje so zoznamom programov inak, ako klasicky fw.
V hlavnom zozname (OK a potom cervene tlacitko) su podla abecedy -logicky. Enigmaci ale pouzivaju OK a potom modre tlacitko - tzv. bouquets , favoritne. Tam si presuvaju programy do zvolenych skupin a podla svojho poradia. Je to len sila zvyku - treba si zvyknut.
Pre enigmu neexistuje triedenie na locked a unlocked. Priznak zamknutia sice pri programe je, ale OSD ho nepouziva. Informacia o kodovanom programe sa da zistit len po zvoleni programu - zobrazi sa v info liste s ikonami kodovacich systemov.
V hlavnom zozname (OK a potom cervene tlacitko) su podla abecedy -logicky. Enigmaci ale pouzivaju OK a potom modre tlacitko - tzv. bouquets , favoritne. Tam si presuvaju programy do zvolenych skupin a podla svojho poradia. Je to len sila zvyku - treba si zvyknut.
Pre enigmu neexistuje triedenie na locked a unlocked. Priznak zamknutia sice pri programe je, ale OSD ho nepouziva. Informacia o kodovanom programe sa da zistit len po zvoleni programu - zobrazi sa v info liste s ikonami kodovacich systemov.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- tetelete
- Nováček

grantec.... Vďaka za reakciu a snahu mi pomôcť , ale toto čo píšeš som vedel a aj bonquety mám spravené . Len som dúfal , či nieje na to nejaký plugin. A je to dosť otravné keď pri dopĺňaní TV kanálu do bouquestu musíš presúvať po jednom . Ale určite budeš argumentovať , že cez PC v dreamedit je to lepšie , ale ja som ešte zo starej školy ,grantec píše:Enigma pracuje so zoznamom programov inak, ako klasicky fw.
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
skylink po preladeni som editoval v enigmach vzdy dialkovym - treba prax .
ak mas na mysli DLNA - to ja nepouzivam vobec - pri satelite som rad,ze idu TV programy. :)
ak mas na mysli DLNA - to ja nepouzivam vobec - pri satelite som rad,ze idu TV programy. :)
-
dr.eam1
- Nováček

- Dostal poděkování: 1 poděkování
mohol by sem niekto šupnúť ...Loader Changer for Octagon 1008SE+
z Filesonic to nejde....
chcem vyskúšať E2
Ď.
z Filesonic to nejde....
chcem vyskúšať E2
Ď.
-
pecou
- Nováček

Nikde není řečeno že do bouquets musíš přesouvat programy po jednom. Samozřejmě že ve výchozím nastavení lze přesouvat i hromadně!!! Teprve až potom co přesuneš programy do bouquets je můžeš seřadit podle potřeby. Tady je jediné mínus, že v seznamu bouquets lze mezi sebou přesouvat jen jednotlivé programy. To znamená že nelze označit více programů a ty přesunout najednou třeba na začátek seznamu.tetelete píše:grantec.... Vďaka za reakciu a snahu mi pomôcť , ale toto čo píšeš som vedel a aj bonquety mám spravené . Len som dúfal , či nieje na to nejaký plugin. A je to dosť otravné keď pri dopĺňaní TV kanálu do bouquestu musíš presúvať po jednom . Ale určite budeš argumentovať , že cez PC v dreamedit je to lepšie , ale ja som ešte zo starej školy ,ktorý to robia cez diaľkové.
..... a k tomu pluginu podobnému Xcamu ktorý by som si vedel editovať ručne mi nevieš pomôcť ??
- satelit1
- Nováček

http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... =15#p82918dr.eam1 píše:mohol by sem niekto šupnúť ...Loader Changer for Octagon 1008SE+
z Filesonic to nejde....
chcem vyskúšať E2
Ď.
- bastlir1
- Nováček

Jak jsem tu už někde popisoval ... používám DreamBoxEdit a se seznamem si dělám, co chci v pohodlí na PC.
TV Samsung UE64D6530, STB1-Dreambox7000s, STB2-HD-Box TS-9105, MMC EMTEC Movie Cube D850H + 2x NAS server, Onkyo TX-NR616.
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
"Velky" setting robim aj na PC - a vzdy to funguje .
-
dr.eam1
- Nováček

- Dostal poděkování: 1 poděkování
satelit1 píše:http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... =15#p82918dr.eam1 píše:mohol by sem niekto šupnúť ...Loader Changer for Octagon 1008SE+
z Filesonic to nejde....
chcem vyskúšať E2
Ď.
Ď. ...nejak som to prehliadol
-
mareksy
- Nováček

chalani testujem e2 pre hd box je super ale stava sa ze po 30 minutach ak prepnem na iny kanal napise tuner nenajdeny pouzivam multiprepinac 1/8 v menu ostane len vysvieteny kanal ktory pozeram a ostatne su nevisvietene ak prepne pise tuner nenajdeny neviete poradit co sa tika stability doporucujem,,,