Vydržet na nápravě se pracuje.skratek píše:Neviete či tento problém je len u hdboxov alebo aj na iných linuxových prijímačoch a či vôbec bude aj nejaká oprava?

Moderátor: By.Bob
Vydržet na nápravě se pracuje.skratek píše:Neviete či tento problém je len u hdboxov alebo aj na iných linuxových prijímačoch a či vôbec bude aj nejaká oprava?
Skúšal si aj iné alebo si rovno hodil 1.08.44 ? Lebo napríklad ja mám 1.08.52 a na tom tie problémy sú..teaczv píše:Ja som sa docasne vratil k rok staremu FW 1.08.44 a zatial bez problemov na TP11797. Pri aktivovani EPG je citit spomalenie STB ale nedojde k vypadku. Navyse netreba riesit emulator. Vhodne pre karty Cryptoworks a ICE.
takže v podstate to je len také zmenšenie problému nie odstránenie.. :???:teaczv píše:Skusal som 4 rozne FW a nakoniec ma napadlo ze skusim FW u ktoreho netreba emulatory. U 1.08.44 aspon nedochadzak vypadkom. Je pravda ze aj tu citit problemy s TP11797 ale takeho razu ze reakcie STB su pomalsie u spominaneho TP a hlavne pri EPG ale aspon funguje.