HD BOX FS 9300 a karta skylink Ice
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
Re: HD BOX FS 9300 a karta skylink Ice
Díky a vím,že je to otravné odpovídat na takovéto dotazy,ale ještě jedna otázka,ta čtečka se vypíná taky v menu přijímače?
Já totiž ten přístroj nemám u sebe a čerpám informace,před nastavením.
Díky
Já totiž ten přístroj nemám u sebe a čerpám informace,před nastavením.
Díky
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Čítačka sa od fw 1.08.52 nevypína. Jednoducho nainštaluješ plugin a ten ju obsluhuje. Ak ho nenainštaluješ tak nepôjde
Mal by si začať študovať fórum
Mal by si začať študovať fórum

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Bylo mi tady doporučeno,že pro spolupráci s bílou kartou cryptoworks TT stačí soft 1.08.22 ,který nepotřebuje pluginy,ale musí se vypnout čtečka.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
A čo Ti bude čítať kartu keď vypneš čítačku?

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Chtěl jsem reagovat mezitím jsi napsal. Taky jsem chtěl reagovat, že každý průměrný programátor přemýšlí jinak. Totiž nepsal jsi jaké FW chceš instalovat a teď jsi potvrdil, že nechceš ani 52 ani 65.pruziny píše:Bylo mi tady doporučeno,že pro spolupráci s bílou kartou cryptoworks TT stačí soft 1.08.22 ,který nepotřebuje pluginy,ale musí se vypnout čtečka.
Určitě by bylo vyřešeno vše bez toho poučování, kdyby jsi dostal odpověď, že najedeš v menu do CAS a zadáš 9100, či 9200 dle typu HDBOXu
No a domýšlím, že se chystáš na instalaci pluginu.
A jen tak mimochodem. Fórum můžeš studovat jak chceš tak ten číselnej kód sice najdeš, ale pouze v odpovědi na dotaz, kde bylo tazateli ochotně odpovězeno.
Taky jsem začínal. Všude je upozornění před instalací pluginu vypni čtečku. Jak to se nedočteš. Abych byl přesnější, tak já to ani po usilovném hledání nenašel. Náhodně jsem našel kód 9100 což mi nešlo až jsem pochopil, že pro svůj přístroj musím zadat 9200
A pokud Ti někdo radil, že nepotřebuješ plugin, tak asi myslel nějaký konkrétní, nebo Ti radil špatně.
Naposledy upravil(a) jirbar dne 16 pro 2010, 23:28, celkem upraveno 1 x.
-
- Nováček
je to 9300 a SW bude 1.08.22
chci,aby na bílé tt kartě fungovalo sdílení,pro sledování a zároveň nahrávání
-
- Nováček
Co chceš to již na fóru najdeš. Ten kód asi bude jiný pokud to má logiku. Není problém to vyzkoušet. Nainstaluj si to tvoje vybrané FW, vypni čtečku , vyber si plugin a ať se daří.pruziny píše:je to 9300 a SW bude 1.08.22
-
- Nováček
Takže s tímto softem 1.08.22 nedosáhnu toho,že mi bude fungovat cryptoworks karta TT pro sledování a nahrávání v odkódované podobě?
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Vráťme sa na začiatok a ujasnime si faktypruziny píše:Zdravím všechny přítomné,chtěl jsem poprosit o nějaké zkušenosti s tímto přijímačem a kartou Skylink ICE popřípadě Irdeto.Jedná se mi o to,aby uničtečka brala tyto karty a fungoval pip a taky sdílení pro nahrávání a současné sledování zakod.programu.
Má někdo přijímač s touto kartou?
Ještě se chci zeptat na verzi softu pro tento přijímač a kartu Skylink-Cryptoworks pro bezproblémové fungování ve čtečce.
Děkuji za odpovědi.
ICE a Irdeto ide len s pluginmi. */ teda ak chceš zdieľať /
MCAS zvláda dual decode a ako server pre všetky naše karty vie byť pre homesharing oproti Mclient pluginu
Oscam je väčší oriešok a pre Teba je viac ako nepohodlný, pretože s tým nevieš ani brnknúť a vlastne by si nútil niekoho starať sa o Tvoj prijímač nielen cez Vianoce.
V tom ale Skylink Irdeto karta nejde. Zatiaľ
Takže ak prestaneš miešať niekoľko situácií dohromady a jasne napíšeš čo vlastne chceš, bude Ti môcť niekto doporučiť nejakú kombináciu fw a pluginov.
jirbar
To že máš chuť niekomu pomáhať ešte neznamená že mu pomáhaš. Nakoniec by to mohlo dopadnúť tak, že tu ostanú len Tí ktorí chcú síce veľmi pomáhať, ale nevedia dosť presne ako by pomohli. To bolo na margo Tvojej narážky na to poučovanie

-
- Nováček
Takhle se mi to líbí.dempsey píše:Vráťme sa na začiatok a ujasnime si fakty .......
jirbar
To že máš chuť niekomu pomáhať ešte neznamená že mu pomáhaš. Nakoniec by to mohlo dopadnúť tak, že tu ostanú len Tí ktorí chcú síce veľmi pomáhať, ale nevedia dosť presne ako by pomohli. To bolo na margo Tvojej narážky na to poučovanie
Asi jsem deformován tím, že jsem spoustu let dělal uživatele toho co jsem pak programoval v UNIX Informix 4gl , později již jen Visual basic.
Naprostý souhlas s tím že většina uživatelů neumí dotaz položit takže konstruktivní musí být nejen odpověď, ale především dotaz. To se člověk dovede vžít do pozice tazatele a dle toho směřuje odpověď. Bohužel, když já začínal a položím dotaz co mám upravit v "newcs.xml" abych vypnul zápisy, dostal jsem odpověď "blokuj všechny emm" a byl jsem na tom zcela stejně, byť odpověď byla správná. Buď to vzdám, nebo se budu blbě ptát znova. Otázka zněla co mám upravit a stačilo by odpovědět uprav položky block.. z No na Yes.
V žádném případě si neosvojuji někomu radit v tom co nevím na 100%. Dohady a slovo "myslím si" nesnáším. Buď vím nebo nevím.
-
- Nováček
V této chvíli potřebuju v přijímači HD BOX 9300 rozjet bílou kartu Skylink,která je označena ještě trade-technology a je to cryptoworks.Potřebuju,abych mohl sledovat zakódovaný program a jiný zakódovaný program nahrávat.Tak,aby se uložil odkódovaný na HDD.
Jde toto s SW 1.08.22 ?
Jde toto s SW 1.08.22 ?
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ano . ide bez problemov.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Díky,minule jsi mi psal,že se musí vypnout interní čtečka,co tedy bude číst tu kartu?
-
- Mírně pokročilý
plugin, napr. MCAS.
Nainstaluj .65, nainstaluj MCAS, daj mu automaticke spustanie a nastartuj ho. Malo by byt vsetko OK.
Nainstaluj .65, nainstaluj MCAS, daj mu automaticke spustanie a nastartuj ho. Malo by byt vsetko OK.
-
- Nováček