HD BOX FS 9300 a karta skylink Ice

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

pruziny
Nováček
Nováček

Re: HD BOX FS 9300 a karta skylink Ice

Příspěvek od pruziny »

Díky a vím,že je to otravné odpovídat na takovéto dotazy,ale ještě jedna otázka,ta čtečka se vypíná taky v menu přijímače?

Já totiž ten přístroj nemám u sebe a čerpám informace,před nastavením.
Díky

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Čítačka sa od fw 1.08.52 nevypína. Jednoducho nainštaluješ plugin a ten ju obsluhuje. Ak ho nenainštaluješ tak nepôjde

Mal by si začať študovať fórum

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
pruziny
Nováček
Nováček

Příspěvek od pruziny »

Bylo mi tady doporučeno,že pro spolupráci s bílou kartou cryptoworks TT stačí soft 1.08.22 ,který nepotřebuje pluginy,ale musí se vypnout čtečka.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

A čo Ti bude čítať kartu keď vypneš čítačku?

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
jirbar
Nováček
Nováček

Příspěvek od jirbar »

pruziny píše:Bylo mi tady doporučeno,že pro spolupráci s bílou kartou cryptoworks TT stačí soft 1.08.22 ,který nepotřebuje pluginy,ale musí se vypnout čtečka.
Chtěl jsem reagovat mezitím jsi napsal. Taky jsem chtěl reagovat, že každý průměrný programátor přemýšlí jinak. Totiž nepsal jsi jaké FW chceš instalovat a teď jsi potvrdil, že nechceš ani 52 ani 65.
Určitě by bylo vyřešeno vše bez toho poučování, kdyby jsi dostal odpověď, že najedeš v menu do CAS a zadáš 9100, či 9200 dle typu HDBOXu

No a domýšlím, že se chystáš na instalaci pluginu.
A jen tak mimochodem. Fórum můžeš studovat jak chceš tak ten číselnej kód sice najdeš, ale pouze v odpovědi na dotaz, kde bylo tazateli ochotně odpovězeno.
Taky jsem začínal. Všude je upozornění před instalací pluginu vypni čtečku. Jak to se nedočteš. Abych byl přesnější, tak já to ani po usilovném hledání nenašel. Náhodně jsem našel kód 9100 což mi nešlo až jsem pochopil, že pro svůj přístroj musím zadat 9200
A pokud Ti někdo radil, že nepotřebuješ plugin, tak asi myslel nějaký konkrétní, nebo Ti radil špatně.
Naposledy upravil(a) jirbar dne 16 pro 2010, 23:28, celkem upraveno 1 x.

pruziny
Nováček
Nováček

Příspěvek od pruziny »

je to 9300 a SW bude 1.08.22
chci,aby na bílé tt kartě fungovalo sdílení,pro sledování a zároveň nahrávání

jirbar
Nováček
Nováček

Příspěvek od jirbar »

pruziny píše:je to 9300 a SW bude 1.08.22
chci,aby na bílé tt kartě fungovalo sdílení,pro sledování a zároveň nahrávání
Co chceš to již na fóru najdeš. Ten kód asi bude jiný pokud to má logiku. Není problém to vyzkoušet. Nainstaluj si to tvoje vybrané FW, vypni čtečku , vyber si plugin a ať se daří.

pruziny
Nováček
Nováček

Příspěvek od pruziny »

Takže s tímto softem 1.08.22 nedosáhnu toho,že mi bude fungovat cryptoworks karta TT pro sledování a nahrávání v odkódované podobě?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

pruziny píše:Zdravím všechny přítomné,chtěl jsem poprosit o nějaké zkušenosti s tímto přijímačem a kartou Skylink ICE popřípadě Irdeto.Jedná se mi o to,aby uničtečka brala tyto karty a fungoval pip a taky sdílení pro nahrávání a současné sledování zakod.programu.

Má někdo přijímač s touto kartou?

Ještě se chci zeptat na verzi softu pro tento přijímač a kartu Skylink-Cryptoworks pro bezproblémové fungování ve čtečce.

Děkuji za odpovědi.
Vráťme sa na začiatok a ujasnime si fakty

ICE a Irdeto ide len s pluginmi. */ teda ak chceš zdieľať /
MCAS zvláda dual decode a ako server pre všetky naše karty vie byť pre homesharing oproti Mclient pluginu

Oscam je väčší oriešok a pre Teba je viac ako nepohodlný, pretože s tým nevieš ani brnknúť a vlastne by si nútil niekoho starať sa o Tvoj prijímač nielen cez Vianoce.
V tom ale Skylink Irdeto karta nejde. Zatiaľ

Takže ak prestaneš miešať niekoľko situácií dohromady a jasne napíšeš čo vlastne chceš, bude Ti môcť niekto doporučiť nejakú kombináciu fw a pluginov.

jirbar

To že máš chuť niekomu pomáhať ešte neznamená že mu pomáhaš. Nakoniec by to mohlo dopadnúť tak, že tu ostanú len Tí ktorí chcú síce veľmi pomáhať, ale nevedia dosť presne ako by pomohli. To bolo na margo Tvojej narážky na to poučovanie

Obrázek
jirbar
Nováček
Nováček

Příspěvek od jirbar »

dempsey píše:Vráťme sa na začiatok a ujasnime si fakty .......

jirbar
To že máš chuť niekomu pomáhať ešte neznamená že mu pomáhaš. Nakoniec by to mohlo dopadnúť tak, že tu ostanú len Tí ktorí chcú síce veľmi pomáhať, ale nevedia dosť presne ako by pomohli. To bolo na margo Tvojej narážky na to poučovanie
Takhle se mi to líbí.
Asi jsem deformován tím, že jsem spoustu let dělal uživatele toho co jsem pak programoval v UNIX Informix 4gl , později již jen Visual basic.
Naprostý souhlas s tím že většina uživatelů neumí dotaz položit takže konstruktivní musí být nejen odpověď, ale především dotaz. To se člověk dovede vžít do pozice tazatele a dle toho směřuje odpověď. Bohužel, když já začínal a položím dotaz co mám upravit v "newcs.xml" abych vypnul zápisy, dostal jsem odpověď "blokuj všechny emm" a byl jsem na tom zcela stejně, byť odpověď byla správná. Buď to vzdám, nebo se budu blbě ptát znova. Otázka zněla co mám upravit a stačilo by odpovědět uprav položky block.. z No na Yes.
V žádném případě si neosvojuji někomu radit v tom co nevím na 100%. Dohady a slovo "myslím si" nesnáším. Buď vím nebo nevím.

pruziny
Nováček
Nováček

Příspěvek od pruziny »

V této chvíli potřebuju v přijímači HD BOX 9300 rozjet bílou kartu Skylink,která je označena ještě trade-technology a je to cryptoworks.Potřebuju,abych mohl sledovat zakódovaný program a jiný zakódovaný program nahrávat.Tak,aby se uložil odkódovaný na HDD.
Jde toto s SW 1.08.22 ?

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

ano . ide bez problemov.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
pruziny
Nováček
Nováček

Příspěvek od pruziny »

Díky,minule jsi mi psal,že se musí vypnout interní čtečka,co tedy bude číst tu kartu?

jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry »

plugin, napr. MCAS.

Nainstaluj .65, nainstaluj MCAS, daj mu automaticke spustanie a nastartuj ho. Malo by byt vsetko OK.

pruziny
Nováček
Nováček

Příspěvek od pruziny »

Díky všem za pomoc,zatím vše šlape.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“