FS9300
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
Re: FS9300
Lacné nie sú, ale mám ich v PC a v popcorne, mám s nimi dobré skúsenosti.
Takže tam dávajú Samsung? Aký?
Takže tam dávajú Samsung? Aký?
- messo
- Nováček
ja ho mam v podpise.
Samsung F2 EcoGreen HD502HI
capacity: 500GB
interface: SATA 3.0Gbps
buffer memory: 16MB
capacity: 500GB
interface: SATA 3.0Gbps
buffer memory: 16MB
HDBox FS-9300 PVR + 500GB (HD502HI)
-
- Nováček
To je zaujímavé, pretože dnes mi prišla odpoveď od Sapro že:
Dobrý den,
u HDboxu 9300,které prodáváme s HDD je namontován Western Digital VD500AVVS - WD AV-GP Green Power
Takže kto okrem Sapra ešte dodáva Hdboxy?
Dobrý den,
u HDboxu 9300,které prodáváme s HDD je namontován Western Digital VD500AVVS - WD AV-GP Green Power
Takže kto okrem Sapra ešte dodáva Hdboxy?
- messo
- Nováček
tak ja mam tiez zo sapra.
ked som konzultoval tak ponukali prave rieto 2 disky
Western Digital VD500AVVS
a
Neviem preco riesis, disk ako disk, tieto 2 modely su velmi podobne.
ked som konzultoval tak ponukali prave rieto 2 disky
Western Digital VD500AVVS
a
Neviem preco riesis, disk ako disk, tieto 2 modely su velmi podobne.
-
- Nováček
Tak dnes som navštívil jednu predajňu sat. techniky v Trnave. Chcel som sa spýtať na 9300.
Chlapík HDboxy dosť zvozil, že sú to prijímače s najhorším obrazovým výstupom, že fungovanie nových kariet Skylink (Irdeto) nikto nezaručí pretože univerzálna čítačka nemôže Irdeto dekódovať, že je na to potrebný nejaký čip.
Aj keď som mu oponoval že nové Fw zlepšili obraz, trval na svojom že určite nie. Že on chodí na zahraničné fóra, nie na tie naše amatérske.
Keď som mu povedal svoje požiadavky na prijímač tak mi odporučil 2-tunerový Mascom MC 5301 s 320GB HDD s PIP a alebo Dreambox 8000.
Som z toho už fakt zúfalý, bol som rozhodnutý pre 9300 a teraz neviem.
Chlapík HDboxy dosť zvozil, že sú to prijímače s najhorším obrazovým výstupom, že fungovanie nových kariet Skylink (Irdeto) nikto nezaručí pretože univerzálna čítačka nemôže Irdeto dekódovať, že je na to potrebný nejaký čip.
Aj keď som mu oponoval že nové Fw zlepšili obraz, trval na svojom že určite nie. Že on chodí na zahraničné fóra, nie na tie naše amatérske.
Keď som mu povedal svoje požiadavky na prijímač tak mi odporučil 2-tunerový Mascom MC 5301 s 320GB HDD s PIP a alebo Dreambox 8000.
Som z toho už fakt zúfalý, bol som rozhodnutý pre 9300 a teraz neviem.

-
- Mírně pokročilý
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Ono je to trochu inak. Ten chlap to asi nemá v hlave úplne v poriadku. Na fóra chodí len preto aby propagoval svoj obchod, alebo aby písal že moje postupy ničia ľuďom prijímače a on ich musí potom opravovať - čo samozrejme neni pravda. Taký chrobák truhlík, ktorý sa prezentuje tak že všetci sú hlúpi a on jediný je profesionál. Háda sa úplne s každým v tejto brandži a keď niečo nepredáva tak je to haraburda.
Mal si sa ho spýtať koľko predal prijímačov Opticum / najväčších harabúrd na svete / a koľko z nich má Silicon secure chip
Alternatíva k HDBOXom v tejto cenovej kategórii hádam ani neexistuje snáď len VU DUO ktoré je mierne drahšie a ten kto ponúkne niekomu ako alternatívu DM 8000 podľa mňa podceňuje zákazníkov intelekt.
Ak Ťa jeho prístup oslovil tak neváhaj a kúp si niečo od neho. Ja u neho nekupujem už dlhé roky napriek tomu mi včera volal a dosť zmätene sa ma snažil obviniť z niečoho o čom som nikdy pretým nepočul. Zrejme ho nejaký iný predajca podpichol a on to psychicky nevydržal tak po rokoch vytočil moje číslo a zahrnul ma nezmyslami hraničiacimi s zdravým rozumom.
HDBOXy sú výborné prijímače za prijateľnú cenu.
Mal si sa ho spýtať koľko predal prijímačov Opticum / najväčších harabúrd na svete / a koľko z nich má Silicon secure chip

Alternatíva k HDBOXom v tejto cenovej kategórii hádam ani neexistuje snáď len VU DUO ktoré je mierne drahšie a ten kto ponúkne niekomu ako alternatívu DM 8000 podľa mňa podceňuje zákazníkov intelekt.
Ak Ťa jeho prístup oslovil tak neváhaj a kúp si niečo od neho. Ja u neho nekupujem už dlhé roky napriek tomu mi včera volal a dosť zmätene sa ma snažil obviniť z niečoho o čom som nikdy pretým nepočul. Zrejme ho nejaký iný predajca podpichol a on to psychicky nevydržal tak po rokoch vytočil moje číslo a zahrnul ma nezmyslami hraničiacimi s zdravým rozumom.
HDBOXy sú výborné prijímače za prijateľnú cenu.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Skoncil biznis s Digi , treba najst vinnika. A ano , dempsey je na vine, ze uz nejde digi, nepredavaju sa opticum a ortony
Inak - HDBox nepotrebuje Silicon secure chip - kolka to skoda pre zatracovatelov fortis prijimacov. Niekde potrebuju chip , niekde staci mozog.

Inak - HDBox nepotrebuje Silicon secure chip - kolka to skoda pre zatracovatelov fortis prijimacov. Niekde potrebuju chip , niekde staci mozog.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Pôsobil na mňa čudným dojmom, ako keby som ho niečim poriadne naštval.
Dobre, tak ako je to s tými kartami Irdeto, budú pracovať v univerzálnej čítačke 9300 (bez čipu) a budú zdielateľné v rámci 9300 ?
Už je to v novom FW vyriešené?
Ten obrazový výstup 9300 je podľa vás v súčastnosti s porovnaním s inými SAT na stupnici 1-5 (1- najlepší, 5-najhorší) na koľko?
Ďakujem.
Dobre, tak ako je to s tými kartami Irdeto, budú pracovať v univerzálnej čítačke 9300 (bez čipu) a budú zdielateľné v rámci 9300 ?
Už je to v novom FW vyriešené?
Ten obrazový výstup 9300 je podľa vás v súčastnosti s porovnaním s inými SAT na stupnici 1-5 (1- najlepší, 5-najhorší) na koľko?
Ďakujem.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Karty Irdeto ešte niesú v predaji. Momentálne predáva Skylink ICE karty ktoré sú prechodným riešením pred zmenou systému ktorá má prísť 1.1.2013 - predbežne.
Všetko o tomto systéme sú nepotvrdené fámy rovnako ako párovanie boxov kôli údajne novým službám /Video on demand napr./ pretože sa systém ešte len testuje a aj to vlažne pretože momentálne ma Skylink iné starosti / nezvládajú masívnu registráciu ich nových kariet.
Obrazový výstup je slušný a neviem ako by si chcel aby ho niekto opísal. Choď do nejakej predajne a nechaj si to predviesť s momentálne najstabilnejším fw 1.08.22
Všetko o tomto systéme sú nepotvrdené fámy rovnako ako párovanie boxov kôli údajne novým službám /Video on demand napr./ pretože sa systém ešte len testuje a aj to vlažne pretože momentálne ma Skylink iné starosti / nezvládajú masívnu registráciu ich nových kariet.
Obrazový výstup je slušný a neviem ako by si chcel aby ho niekto opísal. Choď do nejakej predajne a nechaj si to predviesť s momentálne najstabilnejším fw 1.08.22

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- messo
- Nováček
HDbox ma urcite lepsi obrazovy vystup ako VU+DUO.
Ci SD alebo HD signal je lepsi, mal som moznost to testovat vedla seba. Rozdiel mozem sudit len subjektivne, kedze som nemal meracie pristroje.
Obraz a cena ma zadrzali pri hdboxe.
SAkra som nevedel ze dempsey moze za to ze digi preslo na N3

Ci SD alebo HD signal je lepsi, mal som moznost to testovat vedla seba. Rozdiel mozem sudit len subjektivne, kedze som nemal meracie pristroje.
Obraz a cena ma zadrzali pri hdboxe.
SAkra som nevedel ze dempsey moze za to ze digi preslo na N3

- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To je stara znama vec !
Vsetko co sa v sat. technike dojefunga - je Dempseyova chyba.
Vsetko co je sat. technike dobre - je moja zasluha.
To si nevedel ?
Vsetko co sa v sat. technike dojefunga - je Dempseyova chyba.
Vsetko co je sat. technike dobre - je moja zasluha.
To si nevedel ?

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:

- messo
- Nováček
dobre vediet
preto ma dempsey zakazane PM, lebo kazi satelity po celom svete a nestiha odpovedat, vsak?
Ale to uz je tema sama o sebe, to sem nepatri

preto ma dempsey zakazane PM, lebo kazi satelity po celom svete a nestiha odpovedat, vsak?
Ale to uz je tema sama o sebe, to sem nepatri
-
- Nováček
Dnes som narazil na dlhodobú recenziu 9200 na tvfreak.cz.
Pri PIP hodnotili rôzne kombinácie programov:
Kvalita PIP zobrazení:
* PIP u dvou SD programů je naprosto v pořádku
* PIP u kombinace HD a SD programu je chvílemi lehounce trhaný u sekundárního obrazu, primární obraz v pořádku
* PIP u dvou HD programů je trhaný jak u primárního, tak sekundárního obrazu
Chcem sa spýtať či sa to v novšívch FW zlepšilo, alebo nie. Ďakujem.
Pri PIP hodnotili rôzne kombinácie programov:
Kvalita PIP zobrazení:
* PIP u dvou SD programů je naprosto v pořádku
* PIP u kombinace HD a SD programu je chvílemi lehounce trhaný u sekundárního obrazu, primární obraz v pořádku
* PIP u dvou HD programů je trhaný jak u primárního, tak sekundárního obrazu
Chcem sa spýtať či sa to v novšívch FW zlepšilo, alebo nie. Ďakujem.