Nahrávání
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
Re: Nahrávání
Promiň ve spěchu jsem napsal Cuttermaran, ale měl to být ProjectX a návod je na něj.
Dnes jsem stáhul Tsremux sice je trochu pomalejčí, než ProjectX ale zase jednoduší.
Takže Tsremuxu vybereš film, otevřeč výstupní adresář,zadáš název jakej chceš a příponu napiš M2p.
Zatrhni bypass audio, use async, oba MP2 video i audio steam, output formát M2TS a dej remux.
Takle to je i ze zvukem. ProjectX je to tak jak jsem to napsal včera,pokud nechceš spojovat ,bebo vystřihovat tak tam nemusíš nastavovat nic. Můžeš zkusit oba.
Dnes jsem stáhul Tsremux sice je trochu pomalejčí, než ProjectX ale zase jednoduší.
Takže Tsremuxu vybereš film, otevřeč výstupní adresář,zadáš název jakej chceš a příponu napiš M2p.
Zatrhni bypass audio, use async, oba MP2 video i audio steam, output formát M2TS a dej remux.
Takle to je i ze zvukem. ProjectX je to tak jak jsem to napsal včera,pokud nechceš spojovat ,bebo vystřihovat tak tam nemusíš nastavovat nic. Můžeš zkusit oba.
-
- Nováček
Narazil jsem jsem na menší probém,po přejetí v Tsremuxu to sice přehrává obraz i zvuk,ale windows media player mě nejde posunout film dopředu.Přitom v ostatních přehrávačích např.Nero ShowTime,
Media Player Classic to jde posunout bez problému.Ten samej fim po přejetí ProjectX jde v windows media player posouvat bez problému.Třeba to u tebe půjde.
Media Player Classic to jde posunout bez problému.Ten samej fim po přejetí ProjectX jde v windows media player posouvat bez problému.Třeba to u tebe půjde.
-
- Nováček
Aha dakujem za info uz to ide skusim este ProjectX, pouzivam k prehravaniu Egreat a ten sposobuje to ze ked to zapauzujem tak to po cas vypadne , pri inych filmoch to nerobi takze uvidim co spravi Project. diky za ochotuZapa píše:Promiň ve spěchu jsem napsal Cuttermaran, ale měl to být ProjectX a návod je na něj.
-
- Nováček
Hodilo by se připomenout, že na PC musí být nainstalovaný Net Framework, jinak Tsremux nejde nainstalovat a hodí chybu 0xc0000135.
-
PetrT30
- Mírně pokročilý
taktakAliante píše:Na přehrávání filmů z HDboxu používám VLC media player a přehrává bez problémů.

A nemusím instalovat různé sračky typu- Mega Ultra HD Super Codec Pack, který ti jen zaprasí PC
Na editaci .ts používám TS Packet Editor (na HD-starší verze je free) http://www.videohelp.com/tools/TS_Packet_Editor .
Na SD stačí TSRemux, ale raději mám Womble.
AZBox Premium-E2
-
Jerry973
- Nováček
Ked teda hovoris, ze "sračky typu- Mega Ultra HD Super Codec Pack" nemusis instalovat, chces mi povedat, ze nemas v pc nainstalovany ziadny kodek na prehravanie? Ak pouzivas pc len na internet, chapem ... Ale mi nevrav, ze nemas ziadny kodek, lebo to ti nezozeriem. Ja uz roky pouzivam len jeden balik kodekov, ktory v ziadnom pripadne "nezaprasuje PC" a som s nim nad mieru spokojny. Ty namiesto kodeku nainstalujes dalsich 10 softou na upravu a prehravanie a myslis si ze aky si uzasny a ako ti vsetko dobre slape ... Ja som nemal nikdy problem so ziadnym videom a prehravnim. A pouzivam trapny win media player a kodek.
HD-BOX 9200
-
PetrT30
- Mírně pokročilý
Já to taky nikomu nevnucuju! Je mi to uplně fuck.
Já mám zase MediaPlayer odinstalovanej. To neznamená, že je špatnej.
Jelikož se tak trochu videem a jeho zpracováním zabývám tak musím mít nějaké ty softy v PC. Ale s rozumem a jen to co potřebuji a rozhodně neinstaluju softy typu AllVideoConverter a kodeky typu AllInOne. Toť vše!
Prostě řečeno-mám rád, když mám přehled co mi do PC leze.
Já mám zase MediaPlayer odinstalovanej. To neznamená, že je špatnej.
Jelikož se tak trochu videem a jeho zpracováním zabývám tak musím mít nějaké ty softy v PC. Ale s rozumem a jen to co potřebuji a rozhodně neinstaluju softy typu AllVideoConverter a kodeky typu AllInOne. Toť vše!
Prostě řečeno-mám rád, když mám přehled co mi do PC leze.
Gratuluji!Ja uz roky pouzivam len jeden balik kodekov,
Jdiné co jsem instaloval je MatroskaSpliter a MainConcept AVC pro SAT kartu. Jinak přehrávám vše přes VLC. Kdysy jsem měl i GOM player (taky není špatnej).chces mi povedat, ze nemas v pc nainstalovany ziadny kodek na prehravanie?
AZBox Premium-E2
- Kessn
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj mám problém s nahráváním , když zmáčknu červené tlačítko REC tak na mě vyskočí hláška: Chyba! Fal to Record. Když nahrávání naprogramuju , tak to nahrává. Dík za rady :sad: LS.
- Kessn
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Čau nevíte někdo co s tímKessn píše:Ahoj mám problém s nahráváním , když zmáčknu červené tlačítko REC tak na mě vyskočí hláška: Chyba! Fal to Record. Když nahrávání naprogramuju , tak to nahrává. Dík za rady :sad: LS.

- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Toto je sekcia pre HDBOX

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim....ja mam tiez problem s nahravanim. Pripojim USB kluc, HD-Box ho nacita. Aj mi ukaze, kolko je volneho a tak. Nastavim si nahravanie na miesto, kde mam USB pripojene (predne, zadne). Stlacim tlacidlo nahrat a chyba...nahravanie zlyhalo. A ked vypnem HD-Box a znova ho pustim, zase pripojim USB tak to ide. Ale len jeden krat, potom zase robi to iste.
A ked sa mi uz podari nieco nahrat, tak robi chyby aj pri prehravani, ze z nicoho nic sa prehravanie zastavi a USB je odpojene
A uz som skusal vsetko co viem, a nic
Aj nahravat na sietovy disk....aj tam robi to iste 
A ked sa mi uz podari nieco nahrat, tak robi chyby aj pri prehravani, ze z nicoho nic sa prehravanie zastavi a USB je odpojene

- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
S najväčšou pravdepodobnosťou má ten klúčik pomalú rýchlosť zápisu a tým pádom nestíha.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
V menu spravca zariadeni je aj moznost otestovat rychlost disku, kde priamo po skonceni testu (netrva dlho) , zobrazi aj moznosti disku pri zazname. Teda ci bude vyhovovat pre nahravanie SD, HD a timeshift.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Spravil som ten test a vypisal mi rychlost 147Mb/s, co zodpoveda nahravanie 1xHD+Timeshift....a vacsinou nahravam len SD..takze USB by malo stihat v pohode
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Rozumiem. Aj USb disk musi komunikovat s prijimacom. Nestaci,ak ho prijimac dokaze detekovat pri starte ,alebo pri manualnej detekcii. Pravdepodobne ma tvoja verzia USB disku vysoku hodnotu latencie- teda odpovede pri inicializacnej komunikacii s prijimacom . Samotna rychlost zapisu asi nebude celkom relevatny udaj.
Mam tri disky - 4GB, 8 GB a 32Gb - ani jeden sa nesprava tak ako popisujes. Kazdy je od ineho vyrobcu a neboli nijak vyberane.
Mal som ale jeden 2GB usb kluc - ako reklamny predmet jednej firmy a s nim boli problemy , zadarmo -takze je to OK. Skus si poziciat nejaky iny kluc a vyskusat ten .
Mam tri disky - 4GB, 8 GB a 32Gb - ani jeden sa nesprava tak ako popisujes. Kazdy je od ineho vyrobcu a neboli nijak vyberane.
Mal som ale jeden 2GB usb kluc - ako reklamny predmet jednej firmy a s nim boli problemy , zadarmo -takze je to OK. Skus si poziciat nejaky iny kluc a vyskusat ten .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00