MultiCAS - Skylink - CAM Irdeto

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

hades
Nováček
Nováček

Re: MultiCAS - Skylink - CAM Irdeto

Příspěvek od hades »

Polsat má karty spárované jako Digi, ale na rozdíl od Digi nejen s přijímačem, ale taky jen s modulem. Pro providera je to myslím nejlepší řešení - z modulu nelze sdílet a nenutí přitom lidem s kvalitními přijímači vlastní šrot. Prostě karta je spárovaná s modulem, v jiné čtečce ani modulu nejede, ale modul je možno dát do CI svého přijímače. A pokud jsem četl polská fóra, tak AZbox HD s modulem Polsat má stále problémy, prý i Premium+ verze. Já tady na severní Moravě jazykový problém nemám, Katovice se před revolucí běžně sledovaly, děti ale nerozumí pořádně ani slovensky. Za deset let se bude mladý čech se slovákem domlouvat asi anglicky. Jinak polské satelitní platformy jsou daleko před námi, co do nabízených služeb i ceny. Zkusím na polských diskuzích prosondovat, jak jede karta cyfry.
Pokud jde o cryptoworks, je možné že Irdeto popostrčí providery na rychlejší přechod tím, že pustí informace aby CW šel v emu. A provideři budou muset CW urychleně odpojit. Ale to je jen spekulace, včera jsem někde viděl zprávu, že naopak na nějakých komerčních kartičkách bude hacknuté celé Irdeto. Spíše mě zajímá, jak poznám, jakou HW revizi Elite mám ? (nějaký s.n.)

AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

hades píše: Spíše mě zajímá, jak poznám, jakou HW revizi Elite mám ? (nějaký s.n.)
Na základní desce to je...omrkni ji, je to tam myslím pod CI moduly.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
hades
Nováček
Nováček

Příspěvek od hades »

Díky za tip, ale rozdělávat měsíc starý přístroj se mi moc nechce.

AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theruck »

hades píše:Díky za tip, ale rozdělávat měsíc starý přístroj se mi moc nechce.
5 srobov je rozdelavani? to je jedno ze je novy. ked si kupis novy premium plus tak ho musis hned rozebrat abys tam dal druhy tuner. je to uplne normalne

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“