HD-BOX + Popcorn Hour C-200 + jen jeden HDD
Moderátor: By.Bob
- tulino
- Pokročilý
Re: HD-BOX + Popcorn Hour C-200 + jen jeden HDD
samozrejme ze je rozdiel
pisal ti priklad s DivX
pisal ti priklad s DivX
Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
-
- Nováček
Nazdar, viem ze toto je stary thread, ale tyka sa mojej temy.
Mam popcorna a chcem vyuzit jeho disk po sieti na timeshift a nahravanie.
Mate niekto s tym skusenosti ci to vsetko funguje ok po sieti?
Napr. situacia: Nahravam HD program na HDboxe(uklada sa na sietovy disk na popcorne).
Popri tom chcem pozerat hdfilm z popcorna. Stiha to vsetko popcorn alebo to seka pri prehravani
hd z popcornu pripadne potom pri prehravani nahravky na HDboxe?
Diky
Dufam ze sa k tomu dostanem, chcem zrusit USB disk pre HDbox a kupit vacsi interny do Popcorna.
Napr. situacia: Nahravam HD program na HDboxe(uklada sa na sietovy disk na popcorne).
Popri tom chcem pozerat hdfilm z popcorna. Stiha to vsetko popcorn alebo to seka pri prehravani
Diky
Dufam ze sa k tomu dostanem, chcem zrusit USB disk pre HDbox a kupit vacsi interny do Popcorna.
HD BOX 9100,Samsung PS51D550, Popcorn A110 aj ako NAS.
Ucim sa s Lunexom :-)
-
dpabox
- Mírně pokročilý
Používam tento spôsob bez zjavných problémov s Popcornom A-200 ... ďalšie podrobnosti nájdeš v debate "Mount sietoveho disku" z marca-apríla 2010 .heroo píše:Nazdar, viem ze toto je stary thread, ale tyka sa mojej temy.
Diky
Žial doteraz nie je vyriešená zo strany vyrobcu Popcorna deklarovaná možnosť prehrávania súborov .ts / nahrávky z HD-BOXu 9200 sa s Popcornom nedaju zatial prehravat. Čo však nieje možné teraz , môže byť v budúcnosti...
VU+UNO 4K, POPCORN HOUR A-200, Dreambox DM 525, router TP-Link AX 1800
-
PetrT30
- Mírně pokročilý
Udělám jeden test, ale potřebuji cca 1min. videa z HDBoxu. Prosím upněte ho někam.
Díky.
Ještě se mi nestalo, že by Popcorn nepřehrál TS video a chci vědět v čem je chyba.
Díky.
Ještě se mi nestalo, že by Popcorn nepřehrál TS video a chci vědět v čem je chyba.
AZBox Premium-E2
-
dpabox
- Mírně pokročilý
Mam pripravene 2 nahravky v HD BOX 9200 s ulozenim na HDD, ktory je v Popcorne A200 .Je to nahravka .ts / jedna SD a druha HD nahravka, spolu to ma cca 70 MB/ Popcorn A200 mi to neprehra.PetrT30 píše:Udělám jeden test, ale potřebuji cca 1min. videa z HDBoxu. Prosím upněte ho někam.
Díky.
Upresni mi kam to mam ulozit aby si sa na to pozrel
-
dpabox
- Mírně pokročilý
Subor som uz ulozil na jeden z volnych serverov na internete .....vzhladom k tomu, ze nechcem porusit pravidla na tomto serveri poslal som Ti link na subor do sukromnej postyPetrT30 píše:Udělám jeden test, ale potřebuji cca 1min. videa z HDBoxu. Prosím upněte ho někam.
Díky.
-
PetrT30
- Mírně pokročilý
Jo už to mám v PC. Jen mi ještě upřesni jak máš naformátovaný HDD. Tipuji, že na FAT32.
AZBox Premium-E2
-
dpabox
- Mírně pokročilý
Povodne bol HDD v externom supliku ICYBOX a pripojeny cez esata kabel k HD BOXu 9200 .Nasledne po zakupeni Popcornu A200 som ho premiestnil napevno do Popcornu / zrejme je to format FAT32.PetrT30 píše:Jo už to mám v PC. Jen mi ještě upřesni jak máš naformátovaný HDD. Tipuji, že na FAT32.
Inac nahravky sa daju prehravat na PC bez problemov, len Popcorn to nevie prehrat . HDD mam cca na 70 % zaplneny
-
dpabox
- Mírně pokročilý
Ak pozeram na pripojeny HDD Popcornu A200 z osobneho pocitaca, ktory je v sieti spolu s Popcornom ukazuje mi to formatovanie NTFS ... tak neviem
-
PetrT30
- Mírně pokročilý
tak jsem zkusil ty videa hodit do Popcornu, do AZBoxu a to SD video do IPBoxu 250 a s úsměvem na rtech, že nemám HDBox jsem úspěšně nic NEpřehrál.
To je jako jsem tenkrát kámošovi nahrál v AZtu NFL, sestřihal aby nebyl soubor větší než 4BG (omezení FAT32) a on to v tom HDBoxu prostě nepřehrál.
Nevím čím to je. Asi HDBox přidává do videa nějaké informace a ty mají pak problém v jiných mašinách.
Pokud se najde někdo kdo má disk v HDBoxu naformátováný na EXT2 nebo EXT3 tak ať sem zase kousek hodí. Myslím, že tyto problémy vymizí. Neboť já s AZBoxem toto neznám. I když je fakt, že mám disk v něm a nenahrávám síťově, ale na tom se nic nemění - TS je furt stejnej.
To je jako jsem tenkrát kámošovi nahrál v AZtu NFL, sestřihal aby nebyl soubor větší než 4BG (omezení FAT32) a on to v tom HDBoxu prostě nepřehrál.
Nevím čím to je. Asi HDBox přidává do videa nějaké informace a ty mají pak problém v jiných mašinách.
Pokud se najde někdo kdo má disk v HDBoxu naformátováný na EXT2 nebo EXT3 tak ať sem zase kousek hodí. Myslím, že tyto problémy vymizí. Neboť já s AZBoxem toto neznám. I když je fakt, že mám disk v něm a nenahrávám síťově, ale na tom se nic nemění - TS je furt stejnej.
AZBox Premium-E2
-
PetrT30
- Mírně pokročilý
držím se zásady: do linux mašiny=linux formát HDD
AZBox Premium-E2
-
dpabox
- Mírně pokročilý
Vdaka za test, kedze moj HDD sa pomaly zaplna, na Silvestra k zaplneniu zrejme napomozu hudobne nahravky z 3SAT .. zrejme budem musiet kupovat dalsi HDD a povodny pripojim k pocitacu.
P.S. Mam odskusane, ze nahravky z HDBOXu staci prejst v programe TsRemux a idu nasledne prehravat v Popcorne. Skoda, ze takto upravene nahravky uz nejdu prehrat v Popcorne ... problematika sa preberala na anglickom aj nemeckom fore Popcornu a zatial to nie je uspesne doriesene, snad pride raz novsia verzia firmveru pre Popcorn, ktora to vyriesi .
P.S. Mam odskusane, ze nahravky z HDBOXu staci prejst v programe TsRemux a idu nasledne prehravat v Popcorne. Skoda, ze takto upravene nahravky uz nejdu prehrat v Popcorne ... problematika sa preberala na anglickom aj nemeckom fore Popcornu a zatial to nie je uspesne doriesene, snad pride raz novsia verzia firmveru pre Popcorn, ktora to vyriesi .
-
PetrT30
- Mírně pokročilý
já zkoušel video prohnat přes TSDoctor bez nějakých úprav (pouze Open- Save) a také OK.
AZBox Premium-E2
-
- Nováček
Hmm, dakujem Vam za vycerpavajuce info, moj umysel je pouzivat disk v popcorne ako ukladacie miesto, tzn. neplanujem prehravat nahravky z HDboxu na Popcorne. Ani naopak nie. Ak je v tom nejaky iny hacik napiste. Aj by som to odskusal len nemam casu.
Diky
Diky
HD BOX 9100,Samsung PS51D550, Popcorn A110 aj ako NAS.