Open RSI 3.0

Diskuze E2

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
gorick
Mazák
Mazák
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Re: Open RSI 3.0

Příspěvek od gorick »

Na str. 48 hore je odkaz na asi poslednu OK verziu z 29.4. Vsetky novsie /este doteraz/ maju zly MediaCenter, pri pokuse nieco prehrat, naskoci zelena

DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500
ccccdddd
Nováček
Nováček

Příspěvek od ccccdddd »

gorick píše:Na str. 48 hore je odkaz na asi poslednu OK verziu z 29.4. Vsetky novsie /este doteraz/ maju zly MediaCenter, pri pokuse nieco prehrat, naskoci zelena
dík, koukám zde pravidelně co nového, ale stranu 48 nahoře, jsem nějak nezaregistroval :-)

gorick
Mazák
Mazák

Příspěvek od gorick »

Ten odkaz presuniem do download sekcie. Len tu verziu nemam osobne otestovanu, kto by mal k nej nejake vyhrady nech napise..
Ja som si na AZ Me instaloval nejake majove verzie a mediacenter bol stale KO. No ale aj tak v RSI mazem MediaCenter a namiesto neho si davam AZplay. OpenRSI 3.0 AZplay MOD :106:

ccccdddd
Nováček
Nováček

Příspěvek od ccccdddd »

gorick píše:Ten odkaz presuniem do download sekcie. Len tu verziu nemam osobne otestovanu, kto by mal k nej nejake vyhrady nech napise..
Ja som si na AZ Me instaloval nejake majove verzie a mediacenter bol stale KO. No ale aj tak v RSI mazem MediaCenter a namiesto neho si davam AZplay. OpenRSI 3.0 AZplay MOD :106:
máš na mysli ten OAM² HD image? přehrává se to klasicky......tj. kernel+image přes azup?

gorick
Mazák
Mazák

Příspěvek od gorick »

Je to normalne nainstalavana OpenRSI 3.0 z 22.5 /najnovsia - na AZ HD nahrana Azupom/, len som si ju trocha poupravil, teda odstranil MediaCenter z pluginov a implementoval do nej AZplay z OAM2 /aj dalsie vecicky napr. AZIPTV..vsetko OK funkcne/. Na AZ Me sa to javi stabilne, aktualizacie OK

P.S: Pozor, kto by si chcel vyskusat taku upravu, nestaci len skopirovat AZplay do pluginov v OpenRSI. Treba este nieco nahradit, aby AZplay fungoval...

Takto teraz vyzera moj OpenRSI 3.0 AZplay image ;) :
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

ccccdddd
Nováček
Nováček

Příspěvek od ccccdddd »

tak to jo :-).........................tak jsem si chtěl pohrát a připojil jsem k boxu HDD, inicializace, nahrávaní OK, moc jsem to nezkoušel ale tak pro začátek dobré. Dále jsem chtěl nasdílet adresář z PC a poté nasdílet HDD z Azboxu,co se týká toho prvního, tak jsem postupoval stylem mkdir /media/net a potom mount. To mi fungovalo, ale po restartu boxu už ne, což by mělo spravit přidat mount do initu, alě mě po restartu zmisí i ta složka NET v adresaří media, což jsem nepochopil.

adams
Nováček
Nováček

Příspěvek od adams »

To Gorick:můžeš sem dát návod a az play pleas?Chtěl bych to probnout na Premiu+.Dík.

AZBox HD Premium+,100cm+motor Opticum(75E-45W)+75cm(28-23,5-19E).Open RSI kernel 3.3.1.
ccccdddd
Nováček
Nováček

Příspěvek od ccccdddd »

tak s HDD jsem si pohrál a docela jsem spokojeny........ale nikdy jsem filmy moc nepřehrával a tek bych měl takový asi hloupý dotaz, jak korektně zastavit přehrávání videa, STOP tlačítko na ovladači nefunguje, tak dávam pause a potom exit, ale potom vidím v seznamu filmu že film je jenom pozastavený

gorick
Mazák
Mazák

Příspěvek od gorick »

verzia OpenRsi 3.0 - 26.5.2013

- vyzera super /na AZMe/
- na 1. krat sa rozbehli streamy cez nStreamVOD, AZIPTV, Archivy CZ/SK :87:
- novy MediaCenter pekny a funkcny, skalovanie /natahle drzky/ OK bez zelenej, dokonca ide vedla neho bez problemov aj AZPlay /s upravenym keymapom, nefungovala totiz pauza, teraz OK/ :87:
- MediaPlayer prehrava OK, idu aj .ts nahravky
- share cccam 2.3.0, oscam ok
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

JIKARU Wales
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od JIKARU »

pri prehravani v MC se daji upravovat velikosti obrazu (natahle drzky)? Vetsinou to hodilo zelenou smrt nebo to neslo...

Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05;
Vu+ DUOO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04;
Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E
gorick
Mazák
Mazák

Příspěvek od gorick »

JIKARU píše:pri prehravani v MC se daji upravovat velikosti obrazu (natahle drzky)? Vetsinou to hodilo zelenou smrt nebo to neslo...
Jasne, ide to konecne bez zelenej. Ten novy MediaCenter ma podobne prvky ako AZplay, len je asi trosku viac vymakany /ukazky vyssie/.

ccccdddd
Nováček
Nováček

Příspěvek od ccccdddd »

tak jsem natáhnul nový image komplet přes azup, naladil programy fastscanem, nahodil ccam 2.3 a nevím kde je chyba ale když spustím HD program tak vše OK a pak dám šipku nahoru a mám zelenou obrazovkou, pak musím nalistovat šipkama o par kanálu níže a dát ok :-D.........dělá to např. nova hd, filmox hd, mtv hd, penthouse hd, všechny co jsem namátkou zkusil

dedecek_
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dedecek_ »

[MediaCenter má hezké barvičky, ale nepřehrává DVD.!!!

azbox hd premium, E2, Samsung 3,5" 400GB, Xtreng ET9500,Open XTA, samsung le46A756
frcko73 Slovakia
Mazák
Mazák

Příspěvek od frcko73 »

no mne media center nespusti absolutne nic...len ostane chvilu cierna obrazovka,potom ma hodi spat na zoznam filmov...po navrate z media centra sa mi nespusti obraz ani na kanaloch.......pomoze az restart :51:

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
gorick
Mazák
Mazák

Příspěvek od gorick »

frcko73 píše:no mne media center nespusti absolutne nic...len ostane chvilu cierna obrazovka,potom ma hodi spat na zoznam filmov...po navrate z media centra sa mi nespusti obraz ani na kanaloch.......pomoze az restart :51:
Toto mi takisto uz spravilo, ked som prehraval filmy s ext. disku. Pri navrate na TV len tma, po restarte OK.
Ale inak s interneho disku avi, flv, mkv, mp4 bez problemov.
Dvd prehravat to asi nebude...na tom cervenom policku My Videos pise: supports MKV, MOV, MP4,M2TS, AVI.
Idu vam .mp3-ky? Ked som to spustal 1.krat hralo to, no teraz uz ne.
Chce to este doladit...

Odpovědět

Zpět na „AZ HD Diskuze E2“