Skylink zápisy

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
cotynato
Nováček
Nováček

Skylink zápisy

Příspěvek od cotynato »

Začínám mít stále častější problém se zápisy, neprochází. Mám FW 1.58. Existuje FW, kde zápisy opravdu spolehlivě prochází? Testoval jsem i 1.31 a bez výsledku.

Uvažuji tedy spíš o pořízení SKYLINK ready modulu. Má někdo odzkoušeno?

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Skylink zápisy

Příspěvek od jerry00 »

Já jsem si kvůli bezproblémovým zápisům sehnal čisté irdeto ,které ve fw 1.58 z 23.2.2012 (tedy upravené zde na fóru) bendže naprosto bezproblémově, včetně zápisů. S modulem Mascom obojetným zeleným Irdeto Cryptoworks 256 NEPOUŽITELNÁ!

Vitamin 5000, Dreamsky NXP256, VU+UNO
5007
Nováček
Nováček

Příspěvek od 5007 »

Mám 1.70 a celkem 3 karty ICE.
1x ve vestavěné čtečce - zápisy projdou okamžitě, ale jedině přes refresh!!!
2x karty v modulu Mascom EASY.TV TWIN CAM (firmware 1.20) a tam vše v naprostém pořádku :idea:

Zápisy ve čtečce mi kdysi procházeli zcela automaticky tzn. bez refreší ve firmware 1.29, ale mě to takto v 1.70 z určitých důvodů vyhovuje.

Řešením je buď:
1. kompaktibilní modul
2. použitelné firmware pro karty Ice (např. 1.29 nebo 1.70)
3. čisté Irdeto a např. firmware 1.58 jak výše potvrzuje jerry00

PS: Zkoušel jsem ještě mimo zmiňovaný modul další dva (s kartou ICE). První byl MASCOM CryptoWorks/Irdeto a ten jel taky v pořádku. Jenom je trošičku pomalejší a někdy naskočila hláška o kódovaném obraze. Jinak po správném nastavení jel pěkně včetně všech HD Skylinku.
Pozor nedoporučuji do něj dávat poslední firmware 1.25. Fungovalo to, ale byl tam problém se dostat do menu modulu. Tak jsem ho vracel na firmware 1.23.
Další vyzkoušený modul byl vychvalovaný Irdeto SKYLINK CA MODUL SMIT . Také byl v pořádku, ale nedokázal mi rozkódovat asi 2 HD programy Skylinku. Myslím, že to byl Travel channel HD a History HD. Tak jsem ho prodal.

Dreamsky NXP256HD
motor SG2100 USALS 75E-30W, Al MASCOM

koníček - montáže kámošům zdarma, ale manželka je na mrtvici - já v pohodě
pivas
Nováček
Nováček

Příspěvek od pivas »

kvůli neustálým problémům se zápisy uvažuju taky o zakoupení modulu,jaký by jste mi doporučili?Zde zminovaný Mascom Crypt./Iderto jsem bohužel nikde nenašel jen Mascom Skylink...a nebo Smit Iderto,jaký v Dreamsky NXP funguje bez problémů?Díky

Blacker91 Czech Republic
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od Blacker91 »

Snad se nekdo ozve ja modul vyzkouseny nemam a ctecku taky nepouzivam.

Dreamsky 7500&7000
Dreamsky NXP 256
popik
Nováček
Nováček

Příspěvek od popik »

pivas píše:kvůli neustálým problémům se zápisy uvažuju taky o zakoupení modulu,jaký by jste mi doporučili?Zde zminovaný Mascom Crypt./Iderto jsem bohužel nikde nenašel jen Mascom Skylink...a nebo Smit Iderto,jaký v Dreamsky NXP funguje bez problémů?Díky
Já sice modul už nepoužívám,ale pokuď máš ICE kartu,tak šlape bezproblémově klasický modrý CryptoWorks Philips nebo SCM a červený Irdeto/CryptoWorks EUROCAM.Jestli budeš chtít,mám jeden modrý na prodej.

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“