ET 9x00 Zebradem ZDE2 3.0

Diskuze o přijímači Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

Odpovědět
bery2
Nováček
Nováček

ET 9x00 Zebradem ZDE2 3.0

Příspěvek od bery2 »

Pokud si chci udělat zálohu komplet image tak mi plugin /Full back/ při spuštění vypíše

error :output file cannot be in the UBIFS root directory
ubinize error: empty file /hdd/bi/root.ubi

a záloha komlet image selže.Zkusil jsem přeinstalovat plugin Full back-up za novější a to samé.
U jiných image zi zálohu udělám.Díky

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: ET 9x00 Zebradem ZDE2 3.0

Příspěvek od vikino »

Nemal som tento img v boxe. Taketo imgs maju niekedy tento plugin "schovany" napr. niekde v blue panely, alebo v niecom podobnom. Vtedy je potrebne pouzit ten a neinstalovat backupsuite nanovo do pluginov.
Ked uz si zalozil tuto temu, daj nejake info o tomto img, aj screeny menu by potesili :D

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
bery2
Nováček
Nováček

Re: ET 9x00 Zebradem ZDE2 3.0

Příspěvek od bery2 »

vikino píše:Nemal som tento img v boxe. Taketo imgs maju niekedy tento plugin "schovany" napr. niekde v blue panely, alebo v niecom podobnom. Vtedy je potrebne pouzit ten a neinstalovat backupsuite nanovo do pluginov.
Ked uz si zalozil tuto temu, daj nejake info o tomto img, aj screeny menu by potesili :D
Dík vikino,ale jak jsem psal používám origo ful backup co je v image,ale až po že mi to nešlo zálohovat,tak jsem zkoušel nový backup 12 atd.Jinak se mi tento image zdá velice dobrý a rychlý ,prozatím testuji a už o tomto problému píšou i na xtrend foru.A jinak zebradem forum je velice dobré a užitečné.

Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Diskuze“