Pro LAMY

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
sneiper
Nováček
Nováček

Pro LAMY

Příspěvek od sneiper »

Ahoj dostal jsem teď fs-9105+ a vůbec netuším co s tím mám dělat a co s tím můžu všechno dělat.Přečetl jsem si to tu a určitě né všechno přijde mi to pro lamu dost nepřehledné.
Potřeboval bych ke kartě SKYLINK výměnou rozchodit tak aby to dekódovalo all programy.Ale zda tam mám dát oscam nebo Mcast netuším tak pokud by byl někdo ochoten mi s tím pomoct.
Parametry.
Skylink karta výměnou používám vrchní čtečku FW původní nepřehráván
2xASTRA 23 a 19
sdílení nemám
sít mi jede na internetu jsem WEB rozhraní by mi jelo,ale neznám heslo root oscam nejde.nenašel jsem,ale ani orientaci v něm co se tam dá vše dělat.
Plugin nepoužívám ale rád bych na web koukání a internet

Moc Prosím všechny o pomoc jak to pro LAMY(u) dát do jednoho balíku a pak už si jen hlídat aktualizace.Moc děkuju všem.
sneiper@hotmail.com

style78
Nováček
Nováček

Re: Pro LAMY

Příspěvek od style78 »

Ahoj,
na zaciatok si rozbehaj UNI citacku.
Na tvoje potreby dekodovania Skylink karty Ti bude uplne stacit MCAS plugin, overene verzia je z 31.1.2013 (najdes ho tu na webe, ale poslem Ti ho aj na mail pre istotu aj s navodom ako na to).
Do OScam by som sa zatial nepustal, je zlozitejsi a pre Teba zbytocny.

imp1
Nováček
Nováček

Příspěvek od imp1 »

Ahoj vsem, myslim ze by nejaka dobra duse mohla napsat co je co :-)
mcas,oscam, atd. co se stim da vse delat :-)
mam mcas a na sky...vymena mi bezi zakladni nabidka,
da se z toho dostat vic? jak?
ev. na tabletu pouzivam xbmc vc. pluginu se kterymi se pripojim na netu
treba na serialy.cz , jde to nebo neco podobneho rozbehat na fs9105?
kde se da neco najit na netu(nejlepe cz) jiz jsem toho prosel dost
a informaci je tolik ze se v tom ztracim.
diky

sneiper
Nováček
Nováček

Příspěvek od sneiper »

Tak FW jsem udělal pohoda bez resetu do default vše maká jako před tím.Mcast nic nedělá.Už tam byl ale dal jsem ho přepsat tak snad se to udělalo a přepsalo.Bohužel se nic nedekóduje chodí to úplně stejně.U Fergusona 200HD chodilo share kde se kódovalo vše jak programy tak i karta ta tam ani nemusela být.To samé bych rád rozjel i tu pokud to jde.Myslel jsem,že webrozhraní je tam proto abych tam případně mohl dohrávat věci přímo od PC.Nemáte s tím někdo zkušenost díky moc.

sneiper
Nováček
Nováček

Příspěvek od sneiper »

Tak jsem to zkoušel znova odstranit vše podle návodu vše proběhlo znova jsem tam nahrál pagin a sice to kartu nechce ale po čase stejně naskočí zakodovano.Je teda možné zprovoznit něco co by odemklo to zakódování? sneiper@hotmail.com

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 HD Plus“