Podle toho, že se už nic neobjevilo, tak tipuji, že si nikdo neví rady. Mám stejný problém, před rokem jsem dostal nový NXP pro stejnou závadu v rámci reklamace, po roce nový NXP znova stejná závada. Loader od 005 nefunguje, soubor je poškozený, návod přes Hyperterminál též ne, přes RS 232 vypíše protokol, že je poškozená jedna sekce NAND ( přepisovatelná), ale zapsat na NXP povel "@+space" se nedá, spojení funguje jen jednosměrně od NXP do PC, obrácene ne. Závada se v obou případech objevila po využití funkce " získat IP automaticky" po bootování NXP.O nějakém " run menu si můžu jenom nechat zdát.jaja4456 píše:Zdravím, chcem sa opýtať:
na NXP mi svieti BOOT, skušal som riešiť tak ako je tu bolo uvedené vo video návode, pomocou rs232 a loadera, ale akosi mi to nefunguje. kábel mám 3žilový piny 2-3, 3-2 a 5-5. Skúšal som to z dvoch rôznych PC a nič. Loader ako keby nekomunikoval s NXP. Port na PC je ok, kábel asi tiež, neviem čo port na NXP. Skúsi niekto poradiť, pls? Dik
Poradí někdo ? Třeba 005 jon za odměnu poškozeného souboru " loader". P.S. Video na You Tube je perfektní, bez loaderu si umím představit i jinou hezčí zábavu, možná s horší muzikou.
Díky. Luboš