Homesharing MCAS a Mclient
Moderátor: By.Bob
-
LHM
- Nováček

Re: Homesharing MCAS a Mclient
Potřeboval bych radu, kdyz spustim Mclient pak stisknu OK, tak se dostanu do menu (server address, port , user, heslo). Kdyz vyberu port a stisknu OK , tak se rozjede menu a muzu zadat , stejne tak u jmena a hesla, ale u server address stisknu OK a nic, proste nemuzu zadat adresu serveru, nemate nejakej typ jak tam tu adresu serveru zadat? FW jsem zkousel aktualizovat z 2.09.49 na 2.09.61 a je to stejne.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Choď do toho riadku a stlač 9105

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
LHM
- Nováček

-
Elebra
- Nováček

Tak pár postrehov . Občas sa stane , že na serveri sa nevie spustiť karta a je v nastaveniach spustená , ale klient ju aj napriek tomu vie načítať.
-
sat_fanda
- Nováček

Zdravím vás,odborníci :)
Potřeboval bych poradit před koupí.Zvažuji nákup HD satu.Ale potrebuji je mezi sebou propojit na Homesha*ing.Ted k příjímačům,uvažuji o HD BOX FS-9105,ktery by sloužil jako server.Dale pak HD BOX FS-7110 a to 2 kusy jako klienti.
Jde mi to jestli mi to půjde propojit stylem - z serveru do switche a ze switche jedna lajna do 1 klienta a druhá lajna ze switche do druhyho klienta.Samozřejmě předpokládám že sever bude fungovat,i kdyz bude přijímač ve stand-by modu.?Ještě otázka,když přivedu internet do toho switche bude fungovat i v boxech?
A nebo pouze pres USB wi-fi klienta ? Díky.
Mám skušnosti s příjimači Dreambox a IP box (SD verze),kde to takhle funguje.Na dreamu je to cccam,tady je to asi podobné že?
Ale HD dream preci neco stoji,a jeste kdyz nebude 1
Fórum sem se snažil, tak nejak pročíst, ale příspěvek na moji otazku nenašel.
Vím podle příspěvku že pár lidí asi ví o čem tady píše.
Předem děkuji
sat_fanda
Potřeboval bych poradit před koupí.Zvažuji nákup HD satu.Ale potrebuji je mezi sebou propojit na Homesha*ing.Ted k příjímačům,uvažuji o HD BOX FS-9105,ktery by sloužil jako server.Dale pak HD BOX FS-7110 a to 2 kusy jako klienti.
Jde mi to jestli mi to půjde propojit stylem - z serveru do switche a ze switche jedna lajna do 1 klienta a druhá lajna ze switche do druhyho klienta.Samozřejmě předpokládám že sever bude fungovat,i kdyz bude přijímač ve stand-by modu.?Ještě otázka,když přivedu internet do toho switche bude fungovat i v boxech?
A nebo pouze pres USB wi-fi klienta ? Díky.
Mám skušnosti s příjimači Dreambox a IP box (SD verze),kde to takhle funguje.Na dreamu je to cccam,tady je to asi podobné že?
Ale HD dream preci neco stoji,a jeste kdyz nebude 1
Fórum sem se snažil, tak nejak pročíst, ale příspěvek na moji otazku nenašel.
Vím podle příspěvku že pár lidí asi ví o čem tady píše.
Předem děkuji
sat_fanda
-
pipka
- Nováček

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Podarilo sa ti to spojazdnit mna to tiez zaujima mam dva HD-BOX FS-9105+ (PLUS) HD PVRElebra píše:Všetkým ktorý reagovali moc dík . Prepojil som len stb kablom a výsledok stále veľká nula . Spravil som tovarko na serveri nahodil MCAS 04072011 Mcas - Automatické - Spustený - OK , Server setting , port-4828 , user setting - id:dummy,password:dummy , auto start-on , login confirmation-off ,start server-OK ,reštart zadným . Spravil som tovarko ns Klientovi nahodil tiež Mcas 04072011 . Mclient - Automatické - Spustený - OK , server addres , port-4828 , user: id: dummy , password: dummy connect to server - OK , výsledok nepripojený . Nastavenie siete - Serveri DHCP vypnuté , IP - 192.168.1.10 , Maska podsiete - 255.255.255.0 , Brána - 192.168.1.1 , Primárne DNS - 192.168.1.1 , Sekundárne DNS - 192.168.1.1 . Na klientovi to isté len IP - koncovka 20 . Čo mám ešte zle nastavené ? Nechápem pedroamigo ako ti to môže fungovať.
-
pipka
- Nováček

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Uz ti to funguje mna to tiez zaujimaElebra píše:Všetkým ktorý reagovali moc dík . Prepojil som len stb kablom a výsledok stále veľká nula . Spravil som tovarko na serveri nahodil MCAS 04072011 Mcas - Automatické - Spustený - OK , Server setting , port-4828 , user setting - id:dummy,password:dummy , auto start-on , login confirmation-off ,start server-OK ,reštart zadným . Spravil som tovarko ns Klientovi nahodil tiež Mcas 04072011 . Mclient - Automatické - Spustený - OK , server addres , port-4828 , user: id: dummy , password: dummy connect to server - OK , výsledok nepripojený . Nastavenie siete - Serveri DHCP vypnuté , IP - 192.168.1.10 , Maska podsiete - 255.255.255.0 , Brána - 192.168.1.1 , Primárne DNS - 192.168.1.1 , Sekundárne DNS - 192.168.1.1 . Na klientovi to isté len IP - koncovka 20 . Čo mám ešte zle nastavené ? Nechápem pedroamigo ako ti to môže fungovať.
-
Thomik1
- Moderátor

- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Odpovím ti za nho ,funguje to .
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.