OpenAZBox PLi MOD HD Release

Diskuze E2

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

krokodill
Nováček
Nováček

Re: OpenAZBox PLi MOD HD Release -4-

Příspěvek od krokodill »

:118: Tak nevím, kde dělám chybku, ale nejde mi v CCcam 2.3.0 Emu. Nainstaloval jsem CCcam přes GSU, vznikly dva soubory ve složce User - první: UCM_CamSrv_bin a druhý: UCM_CamSrv_script. DO složky ETC jsem vložil soubor CCcam.cfg, který je zapsán takto:
B: /dev/sci0 00
SOFTKEY FILE :/var/keys/SoftCam.Key

Potom jsem do složky Keys vložil soubor SoftCam.Key a stejně mi to nejde. Mám někde něco špatně?

:115:

AzBox HD Elite / motor SM3D12 / Skylink / Corsair Flash Survivor 8Gb / HDD WD My Book 300Gb
gorick
Mazák
Mazák
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od gorick »

@krokodill
Daj si uz OAM 5, nainstaluj cccam 2.3.0 z pluginov priamo v menu, nakopiruj softcam.key do usr/keys a je to.

DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500
krokodill
Nováček
Nováček

Příspěvek od krokodill »

OAM 5, už mám, zapoměl jsem to napsat... Takže nemám dát CCcam.cfg do Usr/ETC? Jen SoftCam.Key do složky keys?

AzBox HD Elite / motor SM3D12 / Skylink / Corsair Flash Survivor 8Gb / HDD WD My Book 300Gb
gorick
Mazák
Mazák
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od gorick »

krokodill píše:Takže nemám dát CCcam.cfg do Usr/ETC? Jen SoftCam.Key do složky keys?
Asi tak. CCcam.cfg k tomu netreba, zmaz ho z etc alebo var/etc alebo neviem, kde si ho este daval a potom staci len SoftCam.key do usr/keys. Musi ist emu.

DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500
krokodill
Nováček
Nováček

Příspěvek od krokodill »

Díky, šlape to. Sice jsem nesmazal CCam.cfg, ale smazal jsem CCcam v GSU a nainstaloval přímo v pluginech...

kody
Nováček
Nováček

Příspěvek od kody »

Kód: Vybrat vše

- Fixed RAW/PCM
Hraje pouze stereo.

jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jc.jaroslav »

kody píše:

Kód: Vybrat vše

- Fixed RAW/PCM
Hraje pouze stereo.
A já myslel, že fixed znamená opraveno, tak opět filmy jen ve stereu :107:

AZ BOX HD ELITE, SKYLINK ICE Irdeto, 4*LNB 23.5E, 19.5E,13E,1W
krokodill
Nováček
Nováček

OpenAZBox PLi MOD HD Release

Příspěvek od krokodill »

Včera jsem zkoušel nainstalovat verzi OAM 6, ale ani z jednoho zdroje to nešlo. Sice se to nainstalovalo, ale po nahrátí, když se spouštěl box, tak to zůstalo viset na úvodní obrazovce a zůstalo to zamrzlé. Zkoušel jsem instalovat ze sekce download jak z prvního příspěvku od vispera, tak potom i z druhého od monkusze. Prostě ani jeden nebyl funkční, někde se stala chybka...

dedecek_
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: OpenAZBox PLi MOD HD Release

Příspěvek od dedecek_ »

Poslední verze 6b funguje - jde nainstalovat. Nefunkční AZplayer.

azbox hd premium, E2, Samsung 3,5" 400GB, Xtreng ET9500,Open XTA, samsung le46A756
leonekx

Příspěvek od leonekx »

Zdravim pánove, daly by se v rychlosti vypsat hlavní změny a výhody tohoto release ?
Mám AZbox Elite HD a Enigmu 2 RTi Core v1.6.0 vejs jsem nesel, co mi vadi na 1.6.0 jsou pady Youtube a Mediaplayeru a automount USB disku taky neni moc spolehlivy...

adams
Nováček
Nováček

Příspěvek od adams »

Mě nejde AZ play ani v 5tce.Loading-a nic,vypadne do menu.Zelená start nefunguje.Kde dělám chybku?

AZBox HD Premium+,100cm+motor Opticum(75E-45W)+75cm(28-23,5-19E).Open RSI kernel 3.3.1.
jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jc.jaroslav »

reinstaloval jsem pli MOD HD release 5. Nenainstaloval se ccam z průvodce,(nejde to ani opakovaně) ccam nenajdu ani v pluginech ke stažení - volba softcam v Pluginy - stáhnout pluginy není. Nainstaloval jsem tedy ccam 2.3 zde z fóra. Bohužel ho musím spouštet ručně. (Po restartu AZBOXu ccam nenaběhne) - Musím dát Menu nastavení softcam a tam restart softcamu. - Jak to udělat, aby se ccam spouštěl automaticky?

AZ BOX HD ELITE, SKYLINK ICE Irdeto, 4*LNB 23.5E, 19.5E,13E,1W
ftom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ftom »

jc.jaroslav píše:reinstaloval jsem pli MOD HD release 5. Nenainstaloval se ccam z průvodce,(nejde to ani opakovaně) ccam nenajdu ani v pluginech ke stažení - volba softcam v Pluginy - stáhnout pluginy není. Nainstaloval jsem tedy ccam 2.3 zde z fóra. Bohužel ho musím spouštet ručně. (Po restartu AZBOXu ccam nenaběhne) - Musím dát Menu nastavení softcam a tam restart softcamu. - Jak to udělat, aby se ccam spouštěl automaticky?
¨

koukni se do /etc/init.d/ tam by jsi mel videt dva soubory: sofcam.cccam (spousteci script cccamu) a pak jeste soubor softcam a ten je symlink na ten soubor softcam.cccam.
Prakticky to funguje tak, ze za kazdej nainstalovanej CAM vidis soubor scriptu a volbou v nastaveni v setupu enigmy se vytvari link na tento script takze softcam se pak odkazuje treba na softcam.oscam, softcam.cccam, nebo i softcam.none

takze nakopiruj si svuj spusteci scrip cccamu do: /etc/init.d/softcam.cccam
dej mu jednodusse atributy: chmod 755 /etc/init.d/softcam.cccam
prolinkuj to: ln -s /etc/init.d/softcam.cccam /etc/init.d/softcam

a melo by to fachat...

EDIT: to ze cccam nenajdes v pluginech na reinstalaci bude asi tim ze jsi ho neodinstaloval. Jednim tlacitkem se dostanes do stromecku volby instalace pluginu a druhym do odinstalace. Cervene vs. zelene, ted z hlavy nevim ktere je ktere, cti co rika obrazovaka....

AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
Yano
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Yano »

Dnes som skusil OpenAZBox PLi MOD HD Release - 8 - na mojom Premium HD
Par minut a zvuk cez HDMI vypadol.
dmesg ukazuje kopec chyb:

[ 201.610000] RK_i2c_HAL_read RM_TIMEOUT
[ 201.610000] Failed to read 0x0B bytes from 0x83!
...
[ 2139.550000] MBUS: error previous command is pending (0:4) ...
[ 2139.550000] tango2_bmide: fail to setup dma, fallback to pio

Ma niekto viac stastia?

VU+ SOLO2 (BH/VTI), Toshiba SATA 500GB, DG 380S Speedy 90E-4W, PHILIPS 42PFL8404H/12
AZBOX Premium HD (1xDVB-S), (RTI1.7), SATA Samsung ECO Green 1TB, oscam 0D96
ericek74
Nováček
Nováček

Příspěvek od ericek74 »

na Elite nejde vubec tuner..2x jsem zkousel flash a nic,kdyz dam neco naladit,tak se to ani neprepne do funkce ladeni...jinak jsem si vsiml,ze pribylo v softcam/ci polozka - CI...

Odpovědět

Zpět na „AZ HD Diskuze E2“