dual boot usb kľúč / DOM

Otázky pro začátečníky E2

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
mayo
Nováček
Nováček

dual boot usb kľúč / DOM

Příspěvek od mayo »

Dobrý deň Vám prajem.

Nech hľadám ako hľadám, neviem sa dopátrať tomu, ako sprevádzkovať dual boot z USB kľúča alebo DOM-u. Našiel som veľa postupov na Boot Enigma 2 / oficiálny firmware, no ako to spraviť tak, aby mi šli bootovať dve enigmy? Mám rsi 3.0 a na USB kľúči by som rád skúšal nové verzie, aby som si nedohnojil stabilnú enigmu na DOMke. Skúšal som so zasunutým USB kľúčom nainštalovať cez AZUp nakopírovať Enigmu bez kernelu na USB (ako to je v priloženom obrázku), no akosi sa to nepodarilo. Display vypisoval čosi ako "usb check" a potom dookola "rescue mode?". Skoro som sa spotil, že sa AZBox odporúčal. Na ďalšie experimentovanie som hneď stratil chuť, tak drobné nakopnutie by mi pomohlo.

Ďakujem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

azbox premium HD+ fw: Open RSI 3.0, ICE karta, dobrá plazma na HDMI
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: dual boot usb kľúč / DOM

Příspěvek od visper »

Děláš to v podstatě dobře, je potřeba po zapnutí držet VOL+ až naběhne rescue mode a vypíše IP adresu. Flashka čerstvě naformátovaná na FAT. Kernel je společný pro oba image, nejde teda kombinovat třeba RSI 2.1 a RSI 3.0.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
mayo
Nováček
Nováček

Příspěvek od mayo »

Ďakujem.
Táto časť je za mnou. A zas som v koncoch. Po úspešnom nainštalovaní na USB sa box rebootne, ošahá si to USBčko "USB CHECK", napíše "RESCUE MODE?" a nabootuje z DOM. Je tam treba niečo poprepínať, aby to bootovalo z toho USB a nie z DOM? Či je potrebná špeciálna verzia firmware pre USB, kde sú dáke bootovacie skripty?

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

To je divné. Není potřeba žádná speciální verze. Mě to taky napíše USB CHECK, potom RESCUE MODE? a potom nabootuje z USB. Zkus jinou flashku.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
mayo
Nováček
Nováček

Příspěvek od mayo »

Ďakujem.

To ma podrž, ale ono to skutočne je tak. Vymenil som jeden USB 2gb krám za iný 2gb a teraz to ide.

Moc krát ďakuejem.

Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2“