nahrávání programů

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
verbin
Nováček
Nováček

nahrávání programů

Příspěvek od verbin »

Ahoj vespolek,
chtěla bych si koupit tento přijímač, a tak mám prosbu.Mohl by mi někdo polopatě vysvětlit, jaký bude rozdíl při sledování jednoho programu vs nahrávání jiného, za prvé při propojení obou tunerů kabelem loop-through a za druhé při zapojení tunerů zvlášť do twin LBN.
Díky

nico
Nováček
Nováček

Re: nahrávání programů

Příspěvek od nico »

tak skusim...

Pri loop-thru:
1. ak chces prijmat viac satelitov, tak pri nahravani jedneho programu, uz nebudes mat moznost sledovat program z ineho satelitu (napr. pri viac LNB zapojenych cez Diseq), ale len z rovnakeho satelitu ako je nahravany program
2. zaroven tam bude zoznam moznych programov na sledovanie obmedzeny polarizaciou transponderu, na ktorom mozny program bezi (to je H al. V), kedze snimac je uz nejak nastaveny pre nahravany program a nemoze sa pocas nahravania prestavit. To znamena, ze program sledovatelnych programov je obmedzeny.
Z vlastnej skusenosti, pri UPC su programy rozhodene dobre a je mozne sledovat dost bezne SK a CZ programy zaroven pri nahravani ineho, pri Skylink je to porozhadzovane horsie.

Pri oddelenom LNB snimaci vsetky tieto obmedzenia odpadaju, kedze kazdy tuner ma svoje vlastne LNB a moze si nastavit ktorykolvek LNB snimac pri Diseq alebo polarizaciu konkretneho LNB, bez ohladu na nahravany program.

verbin
Nováček
Nováček

Re: nahrávání programů

Příspěvek od verbin »

Díky, myslím, že jsem to konečně pochopila.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“